Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.
Hčerki sem vzel Nokio 635 in ... obolevam. WP je en tak šizofren OS, da glava boli.
Seveda sem ji moral nastaviti Microsoftov račun in po ene 10ih poskusih kreiranja (kao, da so vse kombinacije že v uporabi)
username@outlook.com, se telefon končno zažene. Čeprav je bil telefon pravkar posodobljen na 8.1. in v nastavitvah piše, da je telefon posodobljen se sprehodim še v Trgovino, kjer me čaka cca. 20 posodobitev. Ok, za aplikacije razumem, da se posodabljajo, ampak sistemski kot so zvok, omrežje ipd. pa res ne vem kaj imajo za iskati v trgovini.
Poskusim nastaviti imenik. Kliknem Ljudje. Notri je že Microsoftov račun, vendar mi ne pusti, da kopiram kontakte iz SIM, saj da moram prej dodati račun. Kliknem na Dodaj račun outlook.com in ko vnesem podatke, ki jih imam za dostop do outlook.com, mi napiše, da je ta račun že povezan in da ga ne more dodati. Kaj naj sedaj naredim še Googlov račun, da bom lahko uvozil kontakte iz SIM ali kaj?
Še to. V Trgovini mi posodablja "sistemske" aplikacije in čeprav jih še ene 6 čaka na prenos, se telefon želi za nadaljevanje posodobitve ponovno zagnati. Po ponovnem zagonu spet namesti dve in spet ponovni zagon.
To, da v letu 2015 še vedno ne moreš uporabljati WIFIja s statičnim IPjem outofthebox ja pa fail stoletja. Saj vem, da verjetno enkrat bo, do takrat pač doma uporabljam dva routerja.