Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Na Lumii 520 spet ne morem pošiljati in ne sprejemati MMS. Mobilne podatke imam vklopljene. Je nekaj narobe s telefonom, ali zajjebava kakšna povezava? Tudi ko sem doma in je Wi-Fi, mi MMS ne deluje. Kaj storiti?
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Mene pa mika 940/950 XL. Bo spodobna zamenjava za mojo 920. Če jaz prav razumem stvari je ta vmesnik za televizorje, ki ne podpirajo miracast. 940/950 nebo potreboval za continuum nobenega vmesnika. Drugi telefoni pa itak ne podpirajo continuum. Potrebujejo podporo za prikaz na dveh monitorjih.
Citat:
Uporabnik titov pravi:Ne vem, sploh ni nujno, da bo zadeva delovala preko poljubnega miracast vmesnika, nisem še nikjer zasledil MSjeve uradne potrditve tega...
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne vem, sploh ni nujno, da bo zadeva delovala preko poljubnega miracast vmesnika, nisem še nikjer zasledil MSjeve uradne potrditve tega... Bo pa zadeva velik fail, če ne bo šlo preko miracast-a... Drugače pa mora Snapdragon zadevo podpirati, zaenkrat to podpirajo samo highend SoCi.
Plavi talkman je lep.
Hec je da je to kura/jajce problem. ČE začnejo proizvajalci šopat telefone z WP se bo WP prodajal, tak pač je.Citat:
Uporabnik srv pravi:
M$ klečeplazi okoli in prosi, da bi še kdo lansiral telefone z njihovim sistemom, ampak ga nihče ne šljivi, se premalo proda !
Po mojem je WP10 zadnja preizkušnja kam se bo stvar obrnila !?