Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Bi moral imeti zlat rob in napis premium? Ni presežek, tako slabo pa spet ni.

925, ki ga imam ima premium izgled

tole pa je kaj? igračka plastična? ja zlat alu rob ne bi škodil in še kaj, saj vem, da jim je težko h konkurenci pogledat

na koncu pa vedno pogledajo h konkurenci, ko popravljajo in dajo ven nov os, ki bo podpiral celo andorid apps
hysterical-1.gif

noro

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ma jebeš premium izgled, glavno, da je robustno... Plastika je pač najbolj primeren material za telefon. Sicer pa tudi plastika lahko izgleda "premium", bo potrebno videti telefone v živo pa potem oceniti.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
930 je zelo premium videza, za moj okus, 925 pa recimo sploh ne.

Meni se ravno 925 zdi boljši glede designa kot 930. Trenutno imam še 925 in iPhone 6 in moram reči, da mi je 925 bolj všeč. Ja vem, sadje nad vsemi, ampak zame ne, hvala.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Evo, premium po Googlovo:

5X je kot kakšna Lumia, 6P je grd kot smrt, četudi je kovinski.

Primerjava z novima Lumia-ma:
specs.png

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ima Nokiin telefon Lumia 1020 kje v OSju možnost, da si tam notri nastavim glasnost zvonjenja ipd? Ker mi zunanje tipke več ne delajo, ker so mi jih na servisu pokvarli. Zdaj mi vse zvoni pa dela na tiho, tak da ničesar ne slišim. Tudi videi, aplikacije itd je vse na tiho.

I

Izbrisan uporabnik #488

I

Izbrisan uporabnik #488

samsung s6 je tudi premium telefon

govora pa je tudi o premium izgledu, tale nokia 940 al kaj je, zgleda kot iz kinder jajčke

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
s6 ti zgleda premium?

Na fotkah oz PR materialu je res videt kar OK, v živo pa navdušenje zbledi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
heh, meni pa so xperie ble vedno lepe.

ampak vsake oči majo svojega malarja, razn apple fani, ki so slepi
wink-1.gif

Še pa vedno trdim, da počakajmo na prve dejanse slike in ne renderje, preden sodimo izgled. Glede na fotošop meni tudi ni baš nekaj, oz mi je 930 bolj všečna.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Ima Nokiin telefon Lumia 1020 kje v OSju možnost, da si tam notri nastavim glasnost zvonjenja ipd? Ker mi zunanje tipke več ne delajo, ker so mi jih na servisu pokvarli. Zdaj mi vse zvoni pa dela na tiho, tak da ničesar ne slišim. Tudi videi, aplikacije itd je vse na tiho.

Poglej tole ali pa kako drugo aplikacijo : https://www.microsoft.com/sl-si/store/apps/volume/9wzdncrfhvpf