Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, "nova" posodobitev na isto vezijo...

Po moje spet nekaj šalanajzarije

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
nateg, oz je za tiste, ki se jim je občasno telefon resetiral.
uf-1.gif

Sedaj sem imel že kar kakšen mesec mir s restarti. No, po tej posodobitvi od včeraj že 2 PIN requesta.
uf-1.gif

A se da to dol spravit?
Nokia 925, samo official SW gor, brez nekih beta, zeta verzij.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Jaz nimam PINa, tko da ne vem, kako je bilo s temi reseti, sem pa 2x ujel, da se je zgodil, ker je bil telefon na airplane mode in se ura ni nastavila. Po posodobitvi ne vem ce je kaj bolje s tem, sem pa dobil obcutek, da mi je baterijo praznilo krepko hitreje, ampak ne morem zagotovo reci, ker sem tudi jaz telefon malo vec in drugace uporabljal.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
L930 - z reseti nimam in nisem imel problemov, se pa po zadnji posodobitvi občasno obesi ob vzpostavitvi odhodnega klica.

LP

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
ksz

Nekoc sem ze omenil, pa ni nihce videl ali vedel odgovora.
Precejkrat opazim, da se pojavi ikona za lokacijo, ceprav je izklopljena. Sedaj mi pade na pamet le zadnji primer, ko je telefon opozoril na 10% baterije in sem videl ikono za par sekund. Torej WP 'vohuni' za naso lokacijo, tudi ko tega nocemo?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Določene sistemske aplikacije vseeno lahko dostopajo lokacije, med drugim tudi find my phone.. kar je nekako logično.

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sedaj mi pade na pamet le zadnji primer, ko je telefon opozoril na 10% baterije in sem videl ikono za par sekund.

Zaradi lažjega iskanja redno in preden se baterija povsem izprazni, shranjuj lokacijo mojega telefona.

Funkcija Poišči moj telefon lahko vsakih nekaj ur shrani podrobnosti o lokaciji vašega telefona. Če je telefon zunaj dosega ali se baterija izprazni, je tako še vedno mogoče na zemljevidu prikazati zadnjo znano lokacijo vašega telefona.

Vir

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes android rešil denar pri neukem uporabniku...

Za razliko od debilnega wp, ki ne zna blokirati data ob limitu, je android sam prekinil in omejil data do novega cikla

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Danes android rešil denar pri neukem uporabniku...

Za razliko od debilnega wp, ki ne zna blokirati data ob limitu, je android sam prekinil in omejil data do novega cikla

Zanimivo, moj WP pa blokira po limitu(tako stock kot W10), mogoče pa ni WP tisti, ki je citiram, "debilen" ...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ne blokira, dobiš samo obvestilo, da v nastavitvah izklopi data...

Če tedaj nekdo drug uporablja telefon, ki obvestila povsem ne razume, dobiš domov račun za 127 eur presežka, dok sam operater ne prekine..