Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne nisem vedel, zakaj bi bilo hecno, da ne vem, da nima telefon osnovnih funkcij?

Nora zadeva sicer.

Te drobne zadeve mi pa res niso razumljive...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Pomoje zato, ker si do zdaj prvi, ki je to sploh rabil?

Pač je nov OS in se raje ukvarjajo s mainstream zadevami, oz to kar več ljudi uporablja, za ostalo pa so pač appi tu. Saj ne, da je težko vgradit, ampak se nihče tega verjetno ne spomni, tudi jaz se ne bi, priznam
smile-1.gif

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Mogoce zato ker se s telefonov ukvarjas vec casa kot ostali (meji ze malo na odvisnost) in v enem letu ne najdes te "drobne" pomankljivosti.

Kar se tice mankajocih osnovnih funkcij. Nora zadeva da noben nima vsega kot bi posameznik zelel. Moje mnenje je da prodaj ze enkrat ta WP in se vrni na tebi ljubi Android!

Pri meni mislim da je bila to prva stvar ki sem jo iskal (zdruzeno z iskanjem po imenu na numericni tipkovnici).

lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Več časa? sploh ga nisem več raziskoval zadnjih par mesecev.

Tako da sem to nerodnost po "Pomoti" našel...

Pač nora zadeva, da ne moreš med stiki iskati še po cifri, to je kode za pol vrstičke al pa še to ne

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Bojda bo kmalu prišel nasledni lumie 1020, to bo nekaj za Snecerje, ker išče top shit kamero. Upam, da bo počasi vezave konec Snecer, da si lahko končno nabaviš konkretni telefon s konkretno kamero
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Več časa? sploh ga nisem več raziskoval zadnjih par mesecev.

Tako da sem to nerodnost po "Pomoti" našel...

Pač nora zadeva, da ne moreš med stiki iskati še po cifri, to je kode za pol vrstičke al pa še to ne

Smartphone ima to lastnost, da se nove funkcionalnosti lahko dodaja preko programckov ali dodatkov... In dokler je na voljo kaj takega, kar nekdo sem in tja potrebuje, je cisto OK ali ne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj se norca delaš iz mene?

Kupim si naj telefon in potem programiram osnove, ki jih ima "vsi" prastari telefoni...

Sploh pa wp je idealen odprokodni sistem, kar ima za posledico kopico programja, ni da ni.

Aja, saj sem buden...

----------------------------

Eno leto imam sedaj WP in Lumio.

Bore malo se je spremenilo, ŽE mesece ni nobenega popravka na developer review, dosedanji popravki pa so bili sramotni, dali so tisto, kar bi že zdavnaj moralo biti.

Sicer pa telefon dela ok, žre baterijo kot za šalo (polnim 1x na dan), slike so ok, aplikacij pa ni, če pa so, so hroščate, da glava peče.

Zadnja takšna Garmin Virb aplikacija, kapo dol, da so jo sploh naredili za wp, a deluje zelo hroščato.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Mene tudi ne moti, dejansko je izjema, ki potrdi pravilo. In prav lepo je videt, s čim vse se uporabniki srečujejo, česar recimo jaz sploh ne rabim. Ravno takšne rabi WP scena, da pokrije tudi ta segment, upam le, da Snecer redno pošilja ideje/buge na m$.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nič ne pošiljam, samo na alter, ker nisem plačal izdelka, da bi jim zdaj "svetoval".
Pa tudi sicer dvomim, da bi kdo to sploh pogledal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Dejansko se nov OS, windows 10, razvija v veliki meri na podlagi feedbacka uporabnikov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni mi jasno, zakaj nov OS, starega naj popravijo in dodelajo, pa nekako pritegnejo ravzijalce programov.

Sicer bo spet polomija in samo šminka.