Citat:
Uporabnik srv pravi:
Se strinjam, da so to izjeme, ki se še v promilih ne dajo meriti. Iz linka, ki ga je podal Snecer, še tristo uporabnikov ni podpisalo "peticije". Večina je itak na wifi oz. se danes že za male pare dobi kar nekaj prenosa, v prihodnosti pa bo tudi cena za unlimited data padla, ampak z vidika varnosti in ocene OS kot celote, se mi zdi to nujna funkcija, ki bi morala biti implementirana v sam sistem. Mislim, da za to M$ ne bi porabil prav veliko časa in $. Nekaj drugega je v ozadju
Vprašanje je, koliko ljudi sploh felerje javi, morda mini minimalno, kar pa seveda ne pomeni, da jih to ne moti.
Tudi jaz nič ne javljam, ker nisem plačal izdelka, da jim ga popravljam.
Da povem v čem je problem data.
Evo, tu pa tam ne deluje Wi-fi, redko a se zgodi.
Tako je bilo včeraj in samo včeraj je v kratkem času preko YT nažgalo 400Mb preko data.
Ker je na bobu, je ciklus 25, tako da je včeraj dosegla 1000MB oz. 0,97Gb in telefon je prvo opozoril, nakar ja izklopil datatavtomatsko.
Tak da to nima veze z unlimited data, ki tudi ni unlimited ampak je menda le 3Gb (drobni tisk, prevaranti).
Tako preproste funkcije glupani pri WP ne morejo vnest v OS, no tega pa res ne razumem.
To so vse neke "osnovne" funkcije. Isto kot sem gori omenil, da ne zna iskati po številkah = osnova imenika od nekdaj.
V enem letu, ko imam ta izdelek, sem navdušen samo nad fotkičem pa še ta ni izjemen, ampak le odličen.
Vse ostalo je tako kot je, neki kozmetični popravki zaradi pritiskov konkurence.
MS nima novih telefonov, ničesar ne delajo na novostih, aplikacij še vedno NI, skratka se ne čudim, da tonejo.
Sicer bi lahko bil tale WP zelo soliden izdelek...zelo soliden.