Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Zanimivo...na Denim dela cortana tudi v UK regiji...meni dela na 620.

Tisto pa žal ne gre, da bi za vikende imel drugačen urnik za quiet hours...

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali mogoče lahko naštimam quiet hors glede na lokacijo(dom) za vikende me pa ni doma pa naštimam urnik?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Za angleško Cortano moraš imeti jezik (language) English (United Kingdom), pod region pa Country/Region United Kingdom, pod Regional format pa Slovenian (Slovenia).

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Mejduš kljukice pa Cortano.
wink-1.gif
Včeraj sen vklopil Quiet hours in pustil kljukico na možnosti, da če te kdo kliče 2x v treh minutah da spusti skozi. Pa sem dobil zbujeno familijo, neki [cenzura] me je klical ob 11.30 zaradi nekega oglasa. Svašta....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
3x je...in res je, da je to po defaultu ON je malo mimo. Pazi še na ostale kljukice.

Drugače pa ne bodi začuden, če ti bo cortana čez nekaj dni ponudila opcija, oz te vprašala, če je ta in ta lokacija tvoje delovno mesto, ipd
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Zdaj sem pameten
wink-1.gif
pa sem malo bolje pogledal. Mi je pa všeč , kako lahko vstaviš koga spusti skozi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Koliko sem razumel, bi se vseeno morali appi "compajlat" posebej za WP10, kar pomeni da bi pač developer moral to naredit, kar pa spet vprašanje če bi želeli. Ker če bi, potem bi itak naredili tudi WP10 app...tako da sem malce skeptičen.

Edino kar bi bilo "all out" da bi že direkt appi iz google store-a delali...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Razlika med: (a) manjši popravki + recompile, (b) pisanje aplikacije s praznega lista, je ogromna!

Poleg tega pridobiš Windows vmesnik, native look.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Jaz tud mislim, da je ta Microsoftova resitev optimalna in bo v roku nekaj mesecev vecina Android aplikacij na windows phone, saj kakor sem razumel je minimalno posega pri razvijalcu, da prilagodi na windows. In je bistvena razlika, kot aplikacijo pisat od zacetka.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
In zakaj potem sploh kupiti WP (samo retorično vprašanje) ? Jaz bi pustil WP tam kjer je, s svojimi appi in rešitvami, ker ga to ga dela drugačnega, ne pa da jockajo ...
smile-1.gif
V real life-u so pa itak več dogovorjeni, kot si mislimo in nas samo farbajo ...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Jaz tud mislim, da je ta Microsoftova resitev optimalna in bo v roku nekaj mesecev vecina Android aplikacij na windows phone.
hysterical-1.gif

Ne želi si takih programov, ko bi bili portani na tak način. App rabi aktivno podporo. Te pa ne bo, ker je trg premajhen. M$ dejansko piše sam aplikacije za večje firme. Ti bi jih morali samo supportati. Pa tega ne želijo, ker je prevelik strošek glede na user base.

M$ se je dobil servirano porcijo svoje juhe. Sedaj vidijo kako je biti 3. na trgu z deležem < 10%. Še posebej v ameriki, kjer jih skoraj ni na zemljevidu. Je pa še to vedno daleč največji posamezni trg.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tale mytube je res polizdelek

Izbiraš video po "seznamu" v uploads, enega izbeteš in predvajaš.

Ko greš nazaj ne gre s prve nazaj na seznam,kjer si bil, ampak uturi suggested videos... Res debilno

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Jaz tud mislim, da je ta Microsoftova resitev optimalna in bo v roku nekaj mesecev vecina Android aplikacij na windows phone.
hysterical-1.gif

Ne želi si takih programov, ko bi bili portani na tak način. App rabi aktivno podporo. Te pa ne bo, ker je trg premajhen. M$ dejansko piše sam aplikacije za večje firme. Ti bi jih morali samo supportati. Pa tega ne želijo, ker je prevelik strošek glede na user base.

M$ se je dobil servirano porcijo svoje juhe. Sedaj vidijo kako je biti 3. na trgu z deležem &lt; 10%. Še posebej v ameriki, kjer jih skoraj ni na zemljevidu. Je pa še to vedno daleč največji posamezni trg.

Koliko od vas tukaj je vseznalcev razvijalcev, da tako vehementno pljuvate po Microsoftovi rešitvi? Vzdrževala se bo ena aplikacija, ena koda.

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tale mytube je res polizdelek

Izbiraš video po "seznamu" v uploads, enega izbeteš in predvajaš.

Ko greš nazaj ne gre s prve nazaj na seznam,kjer si bil, ampak uturi suggested videos... Res debilno

Dolgo se nisi oglasil.
cheer.gif
Na koncu pa je kriva aplikacija in ne WP.