Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik darjan pravi:
Saj še ni WP10 niti približno blizu končne verzije, tako da mogoče pa dodajo.
Je pa res, da tudi jaz ne razumem logike, da pač zakaj ne bi imel ENG jezik in cortane
Kaj dosti ne porabi, jaz jo imam vključeno predvsem zaradi "Remind me" appa, da imam lokacijskih obvestil, zakon zadeva. 😊 Občasno tudi preletim novice, ki jih servisira, pa zanimiva je tudi funkcija kjer si izbereš priljubljene klube in ti potem servira čas tekme, po tekmi pa rezultat.
Pa tudi priljubljene kraje, če recimo delaš nekje bolj daleč od doma, potem pa te recimo opomni, da je čas da greš "tja pa tja" oz na podlagi prometnega poročila še sporoči zamude in ti predlaga kdaj je pametno it, ipd.
Kar top shit zadeva, če so ti takšne stvari uporabne, meni sicer pride prav samo zaradi novic in pa quiet hours.
Saj je šlo, le preveč časa je vzelo. Meni je WP10 funkcijsko deloval zadovoljivo, oz so vse funkcije delale, ki bi jih rabil. Problem je le bil, da je bilo zelo zelo počasno, zelo.
Če imam regijo na UK, Cortana ne dela , Če jo dam na United states dela.
Quiet hours, ne vidim kako bi naštimal, recimo med tednom določen čas, za vikende drugi. Je možno?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.