Nokia windows phones

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Včeraj je moja 925 prvič mrknila brez razloga.
Danes se je isto zgodilo svakinji. Kar naprej je nekaj cingljal. Hard reset je pomagal.

Je možno, da je kriv oddajnik od mobitela. Ker je to prvič obema počepnil na isti lokaciji?

Microsoft is planning to release an update for both the Lumia 925 and Lumia 1020, to hopefully address freezing issues many owners have been reporting since updating to Windows Phone 8.1. There has always been the odd issue with the two Windows Phones since both were launched, be it freezing, random restarts or even the occasional serious brick.

http://www.windowscentral.com/...oon-release-fix

I

Izbrisan uporabnik #488

Torej le ni DP kriv
smile-1.gif
kot radi eni navržejo

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, tekefon sem moji posodil, da je yt igrala malemu, vmed ocitno wifi ni delal, gori ji je naredilo pisemce...

In ko mi je vrnila pogledam "mail"...

Res sranje od sranja...

p.s.
128 eur nagrade telemachu očitno

Na Androidu sem ji nastavil ima opozorilo in limit 1000mb in takrat prekine

Jaz mam na mesec 500Mb pa kakšnih 150Mb največ porabim

Se zgodi, definitivno je to feler WPja, jebeš tako opozorilo

Mislim, da je popolnoma jasno komu boš maprtil plačilo računa. Res da boš kaka 2 meseca "na suhem", ampak 128 EUR je 128 EUR.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Shit od shita

Tole je pa res butasto. Do danes sem bil prepričan da ti tale senzor prenosa podatkov dejansko izklopi prenos ko dosežeš omejitev.

Lahko bi ja...ampak...če že kritiziramo mobilne naprave, ki to ne naredijo, zakaj pa operaterji tega ne naredijo, oz vgradijo dodatno blokado po izbiri..aja wait...

I

Izbrisan uporabnik #488

To sem tudi jaz danes vprašal pri operaterju, ki pravi da to nima.

Me je pa glede tega WP spet razočaral. Za koji k... ima tisto opcijo, da če ne more omejiti nastavljenega limita (kot vsak normalen android, kjer nastaviš, da te prvo opozorilo-warning, pri doseženem limitu pa smo "končali".

Ne rečem, da je čisto moj feler prekoračitev, ampak lej, WP pri tem prav nič ne "pomaga" uporabniku, tisto pisemce (notification) je vse, kar sem prebral, ko se mi je telefon vrnil v roke...

------------------

Presegel sem za 262Mb pa danes dobim prvo SMS.

Zaradi povišane porabe so mi omejili uporabo storitev...čez dve uri pa, da sem presegel 40 eur vrednost limita, kar pa ne vpliva na nadaljno uporabo storitev
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ma daj nehi snecer neumnosti trosit, očitno res nisi inteligenten! Če te naprava desetkrat opozori, da je tvoj prenos podatkov pri koncu in ti še vedno surfaš, pomeni da si ti zabi.t in ne telefon.
Pomoje si tako nastavil obračunsko obdobje in surfal tako, da ti je tako pokazalo. V bistvu spolh nisi šel čez zakupljeno in samo jebe.š.
Če bi bila tako zakomplicirano, ne vem če bi ti pustil prižgati luč preko stikala, da slučajno ne daš roke v delujočo flekcarco, ki je v garaži.
Moja mati nima pol 99% tolk problemov, kot jih imaš ti.

PS: odpri novo temo snecer in jegovi pogledi na WP ali pa ga benajmo!!!!!!!!!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

127 eur mam prekoračitve.

Dalje.
Obstaja kakšen program Wifi analyzer? Da vidim wifi omrezja v okolici in kanale...

Sem iskal v trgovini pa pod wifi so skromni zadetki in nobenega taksnega programa

damirj

Guru
9. maj 2012
5.341
2.429
113
Wifi omrežja v okolici vidiš med drugim tam kjer imaš seznam trenutno dosegljivih wifi omrežij. Imaš možnost uporabljati tudi wifi sense in here maps.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Ti business 12" laptopi so bolj ali manj dodatek stacionarnim pc-jem ali "normalnim" laptopom, ko greš recimo na služebno pot in kaj na brzino pogledaš/narediš, uporaba pri prezentacijah, etc. V zelo malo primerih je to primarni računalnik. Se pa strinjam, če ni dosti excelovih tabel v igri ali potreba po več hkrati odprtih oknih, da zna biti tudi 12" dovolj. Ampak ali je to potem res resna uporaba, če npr. nek trgovski potnik vpiše naročilo na tablico namesto na papir naročilnico, ali če kdo slike premetava iz oblaka na pc ali obratno ? To lahko narediš tudi z iosom ali androidom, je samo stvar osebnih preferenc.

Se pa popolnoma strinjam, da surface pro 3 nudi največ, tablica dejansko ponuja vse kar imaš na Winsih, ampak uporaba je pa močno otežena. Že če imaš npr. tabelo 20 stolpcev in 50 vrstic moraš kar naprej gor/dol in levo desno slidat, ali pa imet sokolje oči
smile-1.gif