Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Meni deluje trgovina.

Odvisno od telefona, oz WP verzije, če imaš GDR1, potem lahko nastaviš tudi na UK regijo, drugače pa US, ja. S tem tudi izgubiš jezik telefona, saj cortana komunicira s tabo in komunikacija v slovenščini ziher nikol ne bo možna. Oz ko bo možna, bo že kaka verzija windows phone 500 zunaj
wink-1.gif

Malo je tudi čudno, zakaj quiet hours ne dela samostojno, neodvisno od cortane, ampak tudi tu tiči razlog v integraciji s cortano.

Bi pa ugibal, da skoraj verjetno obstaja kak app v trgovini, ki nadomesti quiet hours, uporabi ga.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Unfortunately, we can't get search results at the moment. Try again later.
Us. ali naša trgovina, tak je odgovor na računalniku na telefonu pa tudi ne dela???
So (trenutno jih sicer ne vidim .) ) ampak na 8.1 ne delajo, kolikor sem sledil po netu jim Microsoft noče dati podatkov.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Shit. Se pravi edina varianta US nastavitve brez slovenščine in verjetno večjo porabo baterije.Ne razumem WP, po eni strani preprosti in do uporabnika prijazni, po drugi pa........
Regija mora biti US, jezik je komot slovenski
wink-1.gif

Ja se strinjam, Cortano morajo v naslednji verziji ločit in ne vezat z takimi osnovnimi zadevami kot je quiet hours.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Shit. Se pravi edina varianta US nastavitve brez slovenščine in verjetno večjo porabo baterije.Ne razumem WP, po eni strani preprosti in do uporabnika prijazni, po drugi pa........
wink-1.gif

Ja se strinjam, Cortano morajo v naslednji verziji ločit in ne vezat z takimi osnovnimi zadevami kot je quiet hours.

Torej regija US, jezik SLO. Kaj pa območne nastavitve (EUR...)?

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik mat pravi:
wink-1.gif

Country/region: Unites states

Regional format je lahko Slovenian

lp

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik mat pravi:
wink-1.gif

lp

morda gre za nesporazum. verjetno ti govoriš o Trgovini, jaz pa o Cortani. Ker Cortana mora imeti jezik v US (UK). Ko dam jezik na US dela, ko vrnem na SLO pa neha.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Trenutno so žal quiet hours tako vezani na Cortano, da brez nje ne delujejo. Upam, da bodo to spremenili z naslednjo verzijo Windowsov, ker je bilo kar nekaj pritožb na to temo. Jaz sicer imam regijo UK, language UK, območne nastavitve pa Slovenijo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Imam odprt en pdf in nekaj prepisujem iz telefona.

Vmes klic, ga utišam s tipko volume, počakam da neha zvonit in papa delo s telefonom (nujen restart)

Čista omrzal.

wpss201411200001.png

I

Izbrisan uporabnik #488

Nič, saj spet dela, samo zmešalo se mu je ob nezahtevnem opravilu
smile-1.gif

Po moje ga je sesula aplikacija adobe v ozadju...

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik mat pravi:
wink-1.gif

lp

morda gre za nesporazum. verjetno ti govoriš o Trgovini, jaz pa o Cortani. Ker Cortana mora imeti jezik v US (UK). Ko dam jezik na US dela, ko vrnem na SLO pa neha.

to pa mozno... imam vedno "phone language" na English

lp

damirj

Guru
9. maj 2012
5.341
2.429
113
Glede na to, da si lahko naredil screenshoot je mislim da jasno vsakemu laiku, da se ti je sesula aplikacija PDF reader, ne pa OS oziroma telefon, tako da ni neke panike..

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik kreden1 pravi:
Trenutno so žal quiet hours tako vezani na Cortano, da brez nje ne delujejo. Upam, da bodo to spremenili z naslednjo verzijo Windowsov, ker je bilo kar nekaj pritožb na to temo. Jaz sicer imam regijo UK, language UK, območne nastavitve pa Slovenijo.

Pomoje da bojo, glede na to daje na 8.1.1. na 930 že v meniju:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik kreden1 pravi:

Pomoje da bojo, glede na to si tihe urice na uradnem 8.1.1. na 930 že v meniju:

Delujejo sicer ne, piše da mora biti vklopljena cortana.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kaj si spet fental?

Neverjetno! Še najde čas za Lumio in Snecerjeve hrošče. Pričakoval bi, da bo tema WP brez Snecerjevih bugov, dokler se ne poleže prah okrog šolske prigode.
crazy1.gif