Nokia windows phones

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.420
113
Pomurje
...daj piko vmes, ker zdaj vidimo samo cenzura in ne bo ban-a.
smile-1.gif
(saj ne, da si ga zaslužiš)

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Itak da je zanalasc, sam ce povrsno beres zgleda kot da hoce kao imet resno debato. Vglavnm Snecer je za benat, zasect racunalnik pa ga poslat nekam delat, da bo mel manj cajta.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Itak da je zanalasc, sam ce povrsno beres zgleda kot da hoce kao imet resno debato. Vglavnm Snecer je za benat, zasect racunalnik pa ga poslat nekam delat, da bo mel manj cajta.

To bi morebiti celo držalo, ampak če je to res, zakaj potem tako pljuvate čez DP? Če bi bile vse stvari tako briljantno rešene, sploh ne bi potrebovali DP temveč bi vsako leto dobili novo verzijo in bi bili vsi srečni. Pa na žalost ni tako. Kot se najbrž spomnite, sem imel velike probleme z 820ko (ja, recimo da je bil to nesrečen model) in potem tudi podobne probleme z 930. Seveda vse dela gladko in tekoče, ampak nobeden od teh dveh telefonov ni zdržal praktično enega dneva, da se mu ne bi kaj zgodilo. Pa s tem ne mislim prazne baterije. Sedaj sta ta dva telefona na polici doma (saj res, če kdo ponudi dobro ceno, prodam 930), 930 je izključen v škatli, 820 pa deluje. Baterija se prazni cca 30% na dan pri minimalno klicih. No ja, wifi je vključen. Ampak ja, telefon dela bp. Kadarkoli ga primem v roko, se odziva v nulo. Ampak na terenu pa počepne, pač ura klicev, bt slušalka, vožnja sem in tja (menjavanje baznih), maili. Ena od stvari se slej kot prej sesuje in povprečno je to 1x na dan. Pač naključno. In to se je dogajalo tako na 820 kot 930 (uradni 8.1 se razume). Sicer me mika, da bi za kakšen teden spet menjal, ampak Q10 je precej lažji, pa še neprimerno bolj stabilen in morebiti to ni najboljša ideja.

Jernej

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
467716-post_slo.gif
,

ampak ata Smrk in njegovi prijatelji in znanci ter sledilci nimajo nobenih problemov, WP je nadzemeljski in ostali sistemi mu niso niti do gležnjev
evil.gif
in če kdo poda konstruktivno kritiko je označen za d*****.

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.420
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

(saj res, če kdo ponudi dobro ceno, prodam 930),

Jernej

cena za 930?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Tukej greste nekateri res ze v ekstreme..
Snecer močno pretirava, to je vsem jasno. Nihce pa ne trdi da je WP superioren sistem. Ima svoje hibe, tako kot vsak sistem na trgu. Ko pa se nekaj zagovarja se gleda celoto, uporabniski vmesnik, enostavnost, preglednost,zanesljivost, itd... In v teh kategorijah je vsaj za doloceno skupino uporabnikov WP pred konkurenco!

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nobena težava, ki jo imam z WP, nima veze z DP...

Povej mi za eno.

Saj sem ti ze vsaj stirikrat napisal. Za VSAKO tezavo s KATEROKOLI aplikacijo je lahko kriv DP. Namen DP je, da razvijalci stestirajo svoje aplikacije predno se DP spremeni v uradni popravek.

Pa saj je to logicno a ni?

Ti poskusim razloziti kako bi bilo, ce razvijalci ne bi imeli DP:
Microsoft izda popravek. Instalira se na miljone telefonov. Razvijalci ugotovijo, da njihova aplikacija nekaj nagaja. Ali se sploh ne starta, ali se sesuva ali pa samo ne deluje dolocena funkcionalnost. In nato se lotijo popravljanja. Predno ugotovijo zakaj ne dela, kaj morajo spremeniti, mine nekaj dni, nato se kak dan ali dva v testnem teamu, ki zadevo vrne programerjem, ker se vedno ni v redu in cez teden ali dva je zadeva pripravljena in razposlana uporabnikom.
V vmesnem casu uporabnikom dva tedna ne zvoni skype, navigacija se ne starta, aplikacija sola ne prikaze urnika in podobno.

Da ne bi uporabniki cakali ta dva tedna ali vec z aplikacijami, ki ne delajo ali delajo polovicno, obstaja program (kot program ne mislim software ampak proces), ki se imenuje DP. Ta razvijalcem ponudi vec tednov casa, da stestirajo svoje aplikacije in pripravijo morebitne popravke za trenutek, ko bo ta verzija DP postala uradna nadgraditev.

Razumes cemu je dp namenjen? Srv zastopis? Jernejd? Ne vem kako bi drugace razlozil. Ce kdorkoli od vas razume anglesko dajte probat poiskat po netu. Za iskanje priporocam www.google.com. Ce ne bo slo, povprasajte ampak prosim v kaki drugi temi.

Gre za ziv sistem zato se spreminja in zato DP, da imajo uporabniki gladke prehode med nadgradnjami. Snecer se je pac ponudil za testnega zajcka zdaj pa jamra, ker ne vem ne zeli vec biti ali ne vem kaj.

Ce vam to ni jasno pametni telefon ni za vas.

Misilm, da bi tukaj morali zbrisati predvsem poste snecerja in tudi srv, ker nic ne pripomorejo k sami debati in ne napisajo prav nicesar konkretnega.

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Glej meni se na DP sesuva in ga moram sam resetirati, drugačee ne gre in mi je sedaj žal, da sem šel na DP. Na osemki je bil skoraj 100% zanesljiv. Ima sistem seveda veliko pomankljivosti! Kar pa ne pomeni, da nisem bolj zadovoljen kot z Androidom.
Skratka jaz sem zadovoljen, če kdo ni je tudi prav, ampak ne da se en po forumu norca dela in misli da je tako pameten, da noben ne opazi. ČE se pa ne dela je pa dejansko zabit.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ni nisem ravno na tekocem z WP, pa me zanima kateri je tisti ki ima odlicno kamero in ga dobis za ugodno ceno? 530?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Povej mi za eno.

Snecer, a te ni nič sram znova in znova pisati ene in iste bedarije?
smile-1.gif
Predlagam 1962-ič: vrzi telefon stran, kupi !WP in boš srečen kot Marjo Špinel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Povej mi za eno.

Saj sem ti ze vsaj stirikrat napisal. Za VSAKO tezavo s KATEROKOLI aplikacijo je lahko kriv DP. Namen DP je, da razvijalci stestirajo svoje aplikacije predno se DP spremeni v uradni popravek.

Pa saj je to logicno a ni?

Ti poskusim razloziti kako bi bilo, ce razvijalci ne bi imeli DP:
Microsoft izda popravek. Instalira se na miljone telefonov. Razvijalci ugotovijo, da njihova aplikacija nekaj nagaja. Ali se sploh ne starta, ali se sesuva ali pa samo ne deluje dolocena funkcionalnost. In nato se lotijo popravljanja. Predno ugotovijo zakaj ne dela, kaj morajo spremeniti, mine nekaj dni, nato se kak dan ali dva v testnem teamu, ki zadevo vrne programerjem, ker se vedno ni v redu in cez teden ali dva je zadeva pripravljena in razposlana uporabnikom.
V vmesnem casu uporabnikom dva tedna ne zvoni skype, navigacija se ne starta, aplikacija sola ne prikaze urnika in podobno.

Da ne bi uporabniki cakali ta dva tedna ali vec z aplikacijami, ki ne delajo ali delajo polovicno, obstaja program (kot program ne mislim software ampak proces), ki se imenuje DP. Ta razvijalcem ponudi vec tednov casa, da stestirajo svoje aplikacije in pripravijo morebitne popravke za trenutek, ko bo ta verzija DP postala uradna nadgraditev.

Razumes cemu je dp namenjen? Srv zastopis? Jernejd? Ne vem kako bi drugace razlozil. Ce kdorkoli od vas razume anglesko dajte probat poiskat po netu. Za iskanje priporocam www.google.com. Ce ne bo slo, povprasajte ampak prosim v kaki drugi temi.

Gre za ziv sistem zato se spreminja in zato DP, da imajo uporabniki gladke prehode med nadgradnjami. Snecer se je pac ponudil za testnega zajcka zdaj pa jamra, ker ne vem ne zeli vec biti ali ne vem kaj.

Ce vam to ni jasno pametni telefon ni za vas.

Misilm, da bi tukaj morali zbrisati predvsem poste snecerja in tudi srv, ker nic ne pripomorejo k sami debati in ne napisajo prav nicesar konkretnega.

Ljudi sem opozoril, da ne naredijo slabega nakupa.

Povej mi za en "problem", ki izvira iz DPja in sem ga opisal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Pa bom jaz
smile-1.gif
resetiranje telefona. Tudi slaba baterija je lahko posledica DP, ker ni optimizirana koda. Vsaj pri meni je bilo tako.

I

Izbrisan uporabnik #488

Vmes ko je prišel uradni 8.1 sem imel nonDP.

Vse je "delalo" povsem enako. Baterija enako porazna.

Youtube, ki ste mi ga predlagali. Včeraj zaženem, neko obvestilo avtorja, da bo nekaj "popravil"...

Pol pa ga dam moji da otroku da muziko malo pa reče "kak maš to slabo in nerodno" na mojem (moto g) je čisto simpl.

Pol sem zagnal nek komad pa video ni letel, samo muzika.

Ultra hroščat program.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Pa daj že odnehajte. Kaj ne vidite da samo provocira in ponavlja eno in isto. Tema je že čisto zasvinjana zaradi osebka, ki misli da je zabaven. Res mora imeti krasno življenje. Obstaja pa možnost, kot je nekdo izjavil, da je bil prikrajšan pri pameti.
Naj trobi...samo moderatorji bi ga res lahko malo pobarali, ker je že butasto, da moraš čez pet strani, eden pa še kr nabija, pa nabija.

On topic http://www.windowscentral.com/vlc-media-player-windows-phone-81-may-launch-next-week

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Verjetno si tapnil na noto, ki je namenjena predvajanju muzike v ozadju... Po moje so tvoji možgani malo hroščati.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ni nisem ravno na tekocem z WP, pa me zanima kateri je tisti ki ima odlicno kamero in ga dobis za ugodno ceno? 530?

Rabljena 920? 530 sigurno ne, je ultra lowend pa dvomim, da ima dobro kamero (mogoče v svojem razredu).