Nokia windows phones

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Moja 625, do sedaj ni imela tezav z omrezjem, sedaj pa par tednov malo heca. Imam DP. Zivim na obmocju slabega signala in mi rado preskoci na IT omrezje. Prej je stvar delala super. Sicer je skocilo na IT omrezje, kar se je videlo z welcome sms IT operaterja ali sam opazil. Kaksne dva tedna nazaj, mogoce s Cyan posodobitvijo je sla na IT omrezje in se ni vrnila nazaj na BOB, sedaj po DP posodobitvi pa izgubi signal in ne gre na nobeno omrezje. Ne BOB, ceprav je signal, ne kaksno drugo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si

Včeraj se je očitno 925-ka zaciklala, saj je v parih urah mirovanja požrla 22% baterije. Telefon sem zgolj odklopil iz polnilca in pogledam čez nekaj ur, pa je šlo 22% baterije. Wifi in data sta bila aktivna.

Sicer sem pa še vedno navdušen nad kvaliteto fotk (ne toliko Panorame). Namreč sploh ne nosim več fotkiča s seboj (tudi službeno), saj dela telefon skoraj enako kvalitetne fotografije, v slabših svetlobnih pogojih pa so celo boljše.
cool-1.gif

Od servisa je minilo sedaj cca. 1 mesec in telefon se ni samodejno resetiral, tako da zna biti, da so odpravili težave, ki sem jih imel. Resetiral se je enkrat ob zagonu OneDrive-a.

I

Izbrisan uporabnik #488

Fotke so pa žal tudi vse, kar je dobrega, tudi jaz fotkiča več ne nosim poleg, ker dela res solidne napram mojemu fotoaparatu.

Usmerjam se proti Nexusu 6

925ko moram polniti vsak dan, kar ni normalno, baterija je najslabši element tega modela, porazna, resetov tudi jaz več ne opažam

damirj

Guru
9. maj 2012
5.345
2.429
113
Za ne polnit vsak dan imaš druge modele na voljo, že 100x predebatirano in znano dejstvo, zato je to normalno. Ampak z glavo skozi zid ti pa še vedno uspe it, samo da nekaj najedaš brezveze.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja kaj pa še ostane

930 naslednik, 1050 "tablica"?, kaj še?

Menda mi ne boš ponujal nižjega ranga

damirj

Guru
9. maj 2012
5.345
2.429
113
Tvoja kredibilnost pada z vsakim odgovorm. Če je 1520 tablica, potem je Nexus 6 tudi. 1520 je približno enako veliak kot Nexus 6, če nisi opazil. Gre za +-1 ali 2mm v vseh 3eh dimenzijah.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja kaj pa še ostane

930 naslednik, 1050 "tablica"?, kaj še?

Menda mi ne boš ponujal nižjega ranga

Nič kaj, če hočeš top shit telefon, pač žre baterijio. Če boš kupil ferarija tudi ne boš jamral zakaj nima 5l porabe, ali?

Lahko pa vzameš 730 735, pa bo baterije za pat dni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Tvoja kredibilnost pada z vsakim odgovorm. Če je 1520 tablica, potem je Nexus 6 tudi. 1520 je približno enako veliak kot Nexus 6, če nisi opazil. Gre za +-1 ali 2mm v vseh 3eh dimenzijah.

Samo je bistvena razlika med njima
evil.gif
na enem bo Android...

Vprašal sem te, kaj mi ponujaš z boljšo baterijo napram 925

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:

evil.gif
na enem bo Android...

Snecer res deluješ kot grumpy user. Bodi malo bolj objektiven. Kupi ekvivalenten telefon od tekmecev in poročaj o porabi baterije. Bojim se, da rezultat ne bo po tvojih željah.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
LOL, ta tema je smeh..

Dejte raje vi znalci povedat kakšna je kaj 930ka? Pa tisti, ki ste jo imeli priložnost preizkusit
smile-1.gif
Baje je baterija malo boljša, je pa še vedno precej švoh.. Kakšne posebne izboljšave v primerjavi z 920? Zunanjost ne šteje.. Cena nove je okoli 360€, bo treba počakat še kake pol leta, do naslednjega poletja, da se jo bo splačalo kupit..

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:

evil.gif
na enem bo Android...

Snecer res deluješ kot grumpy user. Bodi malo bolj objektiven. Kupi ekvivalenten telefon od tekmecev in poročaj o porabi baterije. Bojim se, da rezultat ne bo po tvojih željah.

Ne samo grumpy user, še bolj se mi zdi kot zamorjena oseba. Jamra jamra, kot pokvarjena plošča, naredi pa nič. Matr morš bit fajn oseba za druženje Snecer.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Včeraj se je očitno 925-ka zaciklala, saj je v parih urah mirovanja požrla 22% baterije. Telefon sem zgolj odklopil iz polnilca in pogledam čez nekaj ur, pa je šlo 22% baterije. Wifi in data sta bila aktivna.

Sicer sem pa še vedno navdušen nad kvaliteto fotk (ne toliko Panorame). Namreč sploh ne nosim več fotkiča s seboj (tudi službeno), saj dela telefon skoraj enako kvalitetne fotografije, v slabših svetlobnih pogojih pa so celo boljše.
cool-1.gif

Od servisa je minilo sedaj cca. 1 mesec in telefon se ni samodejno resetiral, tako da zna biti, da so odpravili težave, ki sem jih imel. Resetiral se je enkrat ob zagonu OneDrive-a.

Morda fotke res niso slabe v primerjavi s kompaktom, še vedno pa ni zamenjava za fotoaparat. Ko gledam slike, posnete na sončen dan z Nokio in zrcalcem, so slike Nokie še vedno samo slika dogajanja in nič več.

Vem, da je to primerjava jabolk in hrušk. Povedati hočem, da me fotoaparati na telefonih pustijo hladnega.