Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja kaj pa še ostane
930 naslednik, 1050 "tablica"?, kaj še?
Menda mi ne boš ponujal nižjega ranga
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Tvoja kredibilnost pada z vsakim odgovorm. Če je 1520 tablica, potem je Nexus 6 tudi. 1520 je približno enako veliak kot Nexus 6, če nisi opazil. Gre za +-1 ali 2mm v vseh 3eh dimenzijah.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Tvoja kredibilnost pada z vsakim odgovorm. Če je 1520 tablica, potem je Nexus 6 tudi. 1520 je približno enako veliak kot Nexus 6, če nisi opazil. Gre za +-1 ali 2mm v vseh 3eh dimenzijah.
Samo je bistvena razlika med njimana enem bo Android...
Vprašal sem te, kaj mi ponujaš z boljšo baterijo napram 925
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Samo je bistvena razlika med njimana enem bo Android...
Vprašal sem te, kaj mi ponujaš z boljšo baterijo napram 925
Snecer res deluješ kot grumpy user. Bodi malo bolj objektiven. Kupi ekvivalenten telefon od tekmecev in poročaj o porabi baterije. Bojim se, da rezultat ne bo po tvojih željah.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včeraj se je očitno 925-ka zaciklala, saj je v parih urah mirovanja požrla 22% baterije. Telefon sem zgolj odklopil iz polnilca in pogledam čez nekaj ur, pa je šlo 22% baterije. Wifi in data sta bila aktivna.
Sicer sem pa še vedno navdušen nad kvaliteto fotk (ne toliko Panorame). Namreč sploh ne nosim več fotkiča s seboj (tudi službeno), saj dela telefon skoraj enako kvalitetne fotografije, v slabših svetlobnih pogojih pa so celo boljše.
Od servisa je minilo sedaj cca. 1 mesec in telefon se ni samodejno resetiral, tako da zna biti, da so odpravili težave, ki sem jih imel. Resetiral se je enkrat ob zagonu OneDrive-a.