Nokia windows phones

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Dobim notification od Sports trackerja, ni to opozorilo sistema oz. telefona:
Low memory, please close all aplications

Meni ST na 920 tega še ni javil.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja, potem je pa tako kot sem predvideval, aplikacija za delovanje potrebuje veliko RAMa in 512MB v Lumiji 625 je na meji in ga zmanjka.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
To ze, sam vseeno me zanima zakaj je prej lepo delal. Ko sem zbrisal diary, je zgledalo, da bo lepo delalo, pa je cez nekaj casa spet javilo low memory. Ostane se opcija za poskusit: pocicscen diary, data off, mogoce zemljevid porabi ves ram.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Jaz imam tudi 512 mb rama, pa mi še nikoli ni tega napisalo. Probaj namestiti in znova namestiti? Sicer pa piši ST na support?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Kaj pa če ga odinštaliraš, narediš soft reset in spet inštaliraš. pota windowsov so .....
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
uninstall+install - isto
uninstall+soft reset+install - dela

Bomo vidli s casom kaj bo. Sem pa instaliral Endemondo pa zgleda tudi zelo v redu.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Meni je Endemondo všeč, ker lahko vstavljaš slike, po končani turi.

Ali ima za samodejno pavzo (Auto Pause) sam mejo 5 km/h? Meni je to previsoko, zato uporabljam Sports Tracker, ki ima tudi izbiro 2,5 km/h.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Samodejne pavze v Endmondotu ne imeti prižgane, trenutno dela probleme, ti kar manjka del route.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Popravek, ST se zmerom ne dela, sem ga potestiral zelo na kratko vceraj, ko je bil nekaj casa vec prizgan je bilo zopet low memory.
Endemondo uporablja HERE mape s telefona? Kako se pride do satelitske slike, ce je to sploh mozno?

Pa se nekaj vprasanj o Lumiji:
Vceraj se mi je update-la na Cyan... Instaliran imam developer preview. Cyan je uraden update domnevam? Od tega update gredo pol naprej developer preview-ji? Kaj pomenijo puscice pri znaku za omrezje in WiFi? Tipkovnica Word flow se instalira, prizge... kako?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Pod ikono Telefon / zgodovina je seznam opravljenih klicev. Od zadnje posodobitve Cijan (zdi se mi, da prej ni bilo tako) pritisk na podatek (če je številka shranjena navadno piše ime in odhoden ali dohoden) takoj kliče dotično telefonsko številko. Pritisk na stranski simbol na desni pa ponudi klic ali SMS. Če želiš podrobnost je pa potrebno kar dolgo držati, da se pojavi dodatni meni z izborom podrobnosti, izbriši, .... Skoraj vedno se mi zgodi, da nehote zaradi nenamernega pritiska pokličem kako številko na tem zaslonu.
Mogoče kdo ve ali se da to onemogočiti. Hvala

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Čakaj malo, kaj bi ti rad? Dejansko bi eno od najboljših funkcij, ki smo jih pridobili s Cyan verzijo skensal?
3x sem prebral tvoj post, pa se bojim, da ga še vedno ne razumem.

Torej imaš zgodovino in seznam klicev.
Če klikneš enega od klicev, boš ta klic poklical.
Če klic držiš delček sekunde imaš na voljo dodatne možnosti ( podrobnosti, izbriši...)
Če pritisneš ikono na desno strani klica, dobiš podatke profila, kjer imaš možnost klica, pošiljanja smsa, Facebook podatke,,,

Vse tega pred Cyanom ni bilo?

Torej?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Čakaj malo, kaj bi ti rad? Onemogočil takojšnji klic, če pritisnem enega od naštetih klicev (da se mi izpiše tako, kot, če kliknem ikono desno od klica)

Torej imaš zgodovino in seznam klicev . Da
Če klikneš enega od klicev, boš ta klic poklical . Da, vendar ne želim da se takoj pokliče ampak ponudi klic ali sms
Če klic držiš delček sekunde imaš na voljo dodatne možnosti ( podrobnosti, izbriši...) DA
Če pritisneš ikono na desno strani klica, dobiš podatke profila, kjer imaš možnost klica, pošiljanja smsa, Facebook podatke,,, Da, želim, da se mi to ponudi tudi ko kliknem na podatek o klicu levo od te ikone.

Vse tega pred Cyanom ni bilo? Zdi se mi, da ne. Ob kliku na podatek o klicu so se pokazale možnosti kot so sedaj pod ikono desno od klica. Ikone mislim, da ni bilo.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Mislim, da je tvoja težava samo v občutljivosti toucha.
Nastavitve > dotik > občutljivost na dotik daj na "običajna".

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Ali mi lahko kdo pove, kako naj naredim mape na začetnem zaslonu? Imam Lumio 925, posodobljena na 8.1
Pa ne gre naredit map, ali to še ni v uradni posodobitvi?