I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Stanje je nikakvo, jaz ne vidim nobene izboljšave, imam zadevo še premalo v posesti.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Stanje je nikakvo, jaz ne vidim nobene izboljšave, imam zadevo še premalo v posesti.
Jaz jim najbolj zamerim, da telefoni ne delujejo stabilno kot same pametne naprave. Sedaj imam že kakih 14 dni BB Q10 in imam mir. Ko ga odklenem, deluje, ko pritisnem fotoaparat, se odpre, ko odprem browser, deluje, notification light dela v nulo, glasnost zvonjenja je vedno enaka, na zaklenjenem zaslonu se pokaže vse, maili delajo kot morajo. Aja, pa še OneDrive sem si naložil.
Vseeno pa spremljam nadgradnje tako za 820 kot 930. Za 820 je npr. prišel uradni 8.1 in sem nadgradil (iz uradnega 8.0.xxx), ampak je spet začel zaj*** wifi in spet malo čaram sem in tja...
Jernej
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz jim najbolj zamerim, da telefoni ne delujejo stabilno kot same pametne naprave. Sedaj imam že kakih 14 dni BB Q10 in imam mir. Ko ga odklenem, deluje, ko pritisnem fotoaparat, se odpre, ko odprem browser, deluje, notification light dela v nulo, glasnost zvonjenja je vedno enaka, na zaklenjenem zaslonu se pokaže vse, maili delajo kot morajo. Aja, pa še OneDrive sem si naložil.
Vseeno pa spremljam nadgradnje tako za 820 kot 930. Za 820 je npr. prišel uradni 8.1 in sem nadgradil (iz uradnega 8.0.xxx), ampak je spet začel zaj*** wifi in spet malo čaram sem in tja...
Jernej
Sem mar jaz edini, ki mu WP dela brez težav? Če bere to temo, človek dobi tak vtis... Neverjetno s čim vse imate težave!
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jernej
Sem mar jaz edini, ki mu WP dela brez težav? Če bere to temo, človek dobi tak vtis... Neverjetno s čim vse imate težave!
In uporabljaš vse te zadeve, govoriš veliko, polniš telefon vsak dan, drugače zvečer umre? Če je tako, potem si verjetno eden redkih. Pogovarjal sem se s precej uporabniki in jih ima kar večina težave s takšnimi ali drugačnimi forami. Ampak ker jih večina uporablja polkna, so navajeni restartov in jih očitno to ne moti preveč... Saj tudi meni oba telefona delata bp, odkar sta večino časa na polici. Ampak ko sem 820 in nato 930 uporabljal kot se spodobi, sta oba vsaj enkrat na tri dni dobila čudne popadke in ni bilo druge kot restart. Pravzaprav se je 820ka sesula vsaj enkrat na dan, 930 pa kot sem že napisal. Vsakih nekaj dni je nekaj šlo, še vedno so bili dropped calls, mail je zablokiral, zvonjenje je šlo nekam na spanje, kamero je vrglo ven, ko sem hotel posneti filmček in še kaj. Pač vsakič nekaj. Če je pa za to kriv MS ali Nokia, pa ne vem, ampak verjetno se strinjaš, da če se nov "ultimate phone" obnaša tako, potem je dejansko nekaj narobe. Pa če mi zamenjajo za novega, se bo z veliko verjetnostjo zgodilo enako, ker stalno nekaj brkljajo, kot da bi imeli samo enega programerja. Na BBju naložim nadgradnjo vsakih nekaj mesecev, tukaj se pa redno nekaj dogaja. Pa saj se ja ve, kako naj kakšen program zgleda in kaj naj počne. Pač napišeš takšen program enkrat, preskusiš in daš v uporabo. Če se izkaže, da je še kakšen hrošč, narediš popravek enkrat, ne pa da se vsak dan pojavi spisek aplikacij, ki so se nadgradile ali zahtevajo pozornost, da se bodo lahko nadgradile. To če ne drugega kuri podatkovno povezavo in stalno zahteva neko delo s telefonom, kar pa ni vodilo za stabilnost. Telefon kot tak je pa na pogled narejen kvalitetno in tudi rad malo potapkam, ampak za redno uporabo sem raje na Q10.
Jernej
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zgleda da ne razumeta.
Če glupi telefon PORAVNAVA ploščice po širini, jih ne zna po višini.
Čisti polizdelek
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Komplicirate...
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie. In namesto, da imate ob zaklenjenem zaslonu črn displej, tako kot je to pri vseh Samsungih, iPhonih, LGjih, HTCjih itd..., imaš pri Nokii tudi takrat, ko je telefon zaklenjen prikazane določene informacije. Torej namesto da je cærn ekran je pri Nokiiah obvestilni center, kar je hudo dobra funkcija. Kdor pa se pritoztuje in tega ne želi enostavno izklopi in ima telefon brez dodatne funkcionalnosti, kot pri vseh ostalih proizvajalcih.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Komplicirate...
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie. In namesto, da imate ob zaklenjenem zaslonu črn displej, tako kot je to pri vseh Samsungih, iPhonih, LGjih, HTCjih itd..., imaš pri Nokii tudi takrat, ko je telefon zaklenjen prikazane določene informacije. Torej namesto da je cærn ekran je pri Nokiiah obvestilni center, kar je hudo dobra funkcija. Kdor pa se pritoztuje in tega ne želi enostavno izklopi in ima telefon brez dodatne funkcionalnosti, kot pri vseh ostalih proizvajalcih.
Ošvrk mi prikaže samo uro. Ni pa v 8.1 več ostalih informacij, kot je zgrešen klic, sms ali mail.
Poleg toliko odgovorov še sedaj ne vem ali vam kaže te informacije ali ne?