Nokia windows phones

damirj

Guru
9. maj 2012
5.347
2.429
113
Pa daj no, tak strokovnjak za WP8, pa tega ne veš? Glance ni isto kot lock screen. Glance je da je ozadje črno, potem pa imaš gor samo uro pa par dodatnih notification ikon, lock screen pa vidiš, ko recimo 2x tapneš po ekranu in potem odkleneš, na njem imaš pa lahko še druge informacije.

I

Izbrisan uporabnik #488

Glance=ošvrk menda

Lej, tako butaste zadeve imajo da glava peče.

Imam ozadja, imam ozadje zaklanjenega telefona in še ošvrk, ko je vse ugasnjeno.

Stupid

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem to imel na E71, pa tam še ni bilo datnega zaklenjenega zaslona.

Vreme ne deluje niti na "zaklenjenem" zaslonu pa bi moralo, ker ima tam nastavitve.

Ti pravim, da je hroščato vse skupaj.

Sicer pa sem za WP že rekel, da ima vedno en korak preveč pri opravilih

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glance=ošvrk menda

Lej, tako butaste zadeve imajo da glava peče.

Imam ozadja, imam ozadje zaklanjenega telefona in še ošvrk, ko je vse ugasnjeno.

Stupid

Eni modeli nimajo ošvrka, zato se rabi posebaj še zaklenjen naslov

damirj

Guru
9. maj 2012
5.347
2.429
113
Saj dela. Konec koncev dela na čisto enak način, kot je na E71 oziroma nasploh symbianu. Tam je ravno tako bilo potrebno telefon še posebej odkletni. Torej če je tam bilo to OK, je pa ja menda tudi zdaj OK.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok, samo je hecno da v programu Vreme kaže opcijo za nastavitve za zaklenjen zaslon...

p,s.

zanimivi komentarji spodaj

Citat:

Guest  6 hours ago
Battery life improvements? My nokia 930 is the worst phones i've had in regards to battery life.
Previous phones, Galaxy s3, iphone 5c lasted much longer.

Zaklenjen zaslon ni enko kot Ošvrk. To bi pa kot nekdo, ki non stop prčka po telefonu, že moral vedeti...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Komplicirate...
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie. In namesto, da imate ob zaklenjenem zaslonu črn displej, tako kot je to pri vseh Samsungih, iPhonih, LGjih, HTCjih itd..., imaš pri Nokii tudi takrat, ko je telefon zaklenjen prikazane določene informacije. Torej namesto da je cærn ekran je pri Nokiiah obvestilni center, kar je hudo dobra funkcija. Kdor pa se pritoztuje in tega ne želi enostavno izklopi in ima telefon brez dodatne funkcionalnosti, kot pri vseh ostalih proizvajalcih.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A se mogoče komu sanja, zakaj npr. 620 in 920 imata glance, nimata pa ga 625, 930?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
A se mogoče komu sanja, zakaj npr. 620 in 920 imata glance, nimata pa ga 625, 930?
Zaradi tega
Citat:
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie.
Določeni LCD ekrani nimajo možnosti "shranjevanja" podatkov...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, razumem.

Bolj sem ciljal na to, da "stara" modela to imata, novejša pa ne .... ampak, OK, hvala za odgovor.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Saj tudi 730 ne bo imel ošvrka. Na tak način pač nokia/microsoft nekako ločijo modele med sabo, da jih oklestijo nekih funkcij pač.

Čeprav pri 930 je krivda na strani zaslona, ki naj bi bil na račun tega toliko bolj kvaliteten

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Evo darjan telefon za tebe ko imaš rad male:
http://www.notebooksbilliger.de/prestigio+multiphone+8400+duo?nbb=45c48c

tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Komplicirate...
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie. In namesto, da imate ob zaklenjenem zaslonu črn displej, tako kot je to pri vseh Samsungih, iPhonih, LGjih, HTCjih itd..., imaš pri Nokii tudi takrat, ko je telefon zaklenjen prikazane določene informacije. Torej namesto da je cærn ekran je pri Nokiiah obvestilni center, kar je hudo dobra funkcija. Kdor pa se pritoztuje in tega ne želi enostavno izklopi in ima telefon brez dodatne funkcionalnosti, kot pri vseh ostalih proizvajalcih.

To je res, jaz sem ošvrk izklopil.

Le zadnjič sem si uro nastavil pa je celo noč svetilo, na kabl seveda, ker zjutraj me ne bi zbudilo
smile-1.gif
ziher je ziher, čeprav bi baterija najbrž zmogla, samo ne bom testiral.

Hecn mi je "zaklenjen" zaslon, da imaš tam drugo ozadje in da je to nek feature.

Za moje pojme povsem nepotrebno, komot bi lahko bilo zaklenjeno namizje pa tam kazalo notice.

Res čudna zadeva, ampak ok.

Upam, da bodo res zrihtali fotoaparat, čeprav tam piše, da bo Lumia Camera le za najnovejše telefone oz. da je odvisno ok HWja.
Morda so tu mislili 4k video 24fps, ostali pa tudi dobimo to aplikacijo.

Slaba je tudi Panorama, sem zadnjič komaj nekaj poslikal (to je že mtl omenil), 3x sem ponavljal in skoraj obupal.

To bi tudi morali bistveno izboljšati napram konkurenci, kjer samo potegneš...

Je tak Sijan@? al me to ne sme zmotiti?
smile-1.gif