Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Komplicirate...
Ošvrk/Glance je funkcija, ki jo imajo s to tehnologijo (koriščenje spomina lcd ekrana) le Nokie. In namesto, da imate ob zaklenjenem zaslonu črn displej, tako kot je to pri vseh Samsungih, iPhonih, LGjih, HTCjih itd..., imaš pri Nokii tudi takrat, ko je telefon zaklenjen prikazane določene informacije. Torej namesto da je cærn ekran je pri Nokiiah obvestilni center, kar je hudo dobra funkcija. Kdor pa se pritoztuje in tega ne želi enostavno izklopi in ima telefon brez dodatne funkcionalnosti, kot pri vseh ostalih proizvajalcih.
To je res, jaz sem ošvrk izklopil.
Le zadnjič sem si uro nastavil pa je celo noč svetilo, na kabl seveda, ker zjutraj me ne bi zbudilo
ziher je ziher, čeprav bi baterija najbrž zmogla, samo ne bom testiral.
Hecn mi je "zaklenjen" zaslon, da imaš tam drugo ozadje in da je to nek feature.
Za moje pojme povsem nepotrebno, komot bi lahko bilo zaklenjeno namizje pa tam kazalo notice.
Res čudna zadeva, ampak ok.
Upam, da bodo res zrihtali fotoaparat, čeprav tam piše, da bo Lumia Camera le za najnovejše telefone oz. da je odvisno ok HWja.
Morda so tu mislili 4k video 24fps, ostali pa tudi dobimo to aplikacijo.
Slaba je tudi Panorama, sem zadnjič komaj nekaj poslikal (to je že mtl omenil), 3x sem ponavljal in skoraj obupal.
To bi tudi morali bistveno izboljšati napram konkurenci, kjer samo potegneš...
Je tak
Sijan@? al me to ne sme zmotiti?