Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Meni je zadnič delala panorama v prvo, pa sem fotkal v planinah, in tudi sestavilo jo je lepo skupaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš bolj mirno roko
smile-1.gif
ampak sistem je mimo, pri drugih samo potegneš, tu moraš pa lovit krogec.

Nerazumne stvari, nekaj ukradejo konkurenci, drugo po svoje, da ne bi bilo enako, uporabnost pa trpi.

Neke hude tople vode ne morejo več odkriti, zato naj dobre stvari od konkurence "maznejo"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Toplo vodo so okrili s temi ploščicami na prvem zaslonu, to je za mene čisti win win, ne vem če bi lahko bilo bolje, ko vidim meni v androidu ali pa iphone mislim da smo leta 2000

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
@Snecer
Glede hitrosti kamere in panorame se strinjam s tabo.
To bi res morali že zdavnej poštimat.
Vendar zaenkrat še opravičujejo z odlično kvaliteto slik..
Morajo pa to res čim prej popraviti - kot kaže bo v naslednjih mesecih urejeno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Te ploščice ok, se navadiš, je lušno, ampak spet imam pripombo...
smile-1.gif

Zadeva nima funkcije kao "auto size", al dam več ploščic in je prazen plac vmes, grdo, al pa ne morem nikak nastavit.

Lej satana.

Verjamem, da kdo ve, kako naj nastavim.

wpss201409050002.png

wpss201409050003.png

wpss201409050004.png

to je nikakvo, ker nimam tolko ploščic

če dam klasiko pa skače...
wpss201409050008.png

wpss201409050009.png

tak bi moralo biti
wpss201409050007.png

Če jaz delam vse prav, je to še ena nemarna šlamparija

I

Izbrisan uporabnik #488

Ok, bom drugič dal na sličice, kaj naj, če je alter zastarel.

Sicer maš rešitev za moj "problem"?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok, bom drugič dal na sličice, kaj naj, če je alter zastarel.

Sicer maš rešitev za moj "problem"?

Maš tri opcije:

1. Spremeni velikosti ploščic, da boš zasedel cel prostor.
2. Spremeni položaj ploščic.
3. Kombinacija prvih dveh opcij.

lol, kake težave imaš
rolleyes-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Mislim, kaj tu ni jasno
smile-1.gif

Itak je logično, da boš imel ploščice tako razporejene, če jih pomanjšaš... Kako naj telefon ve, kako bi imel razporejene ploščice
smile-1.gif
Saj jih sam postaviš tja, kjer želiš. Telefon tvojih misli ne bere...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zgleda da ne razumeta.

Če glupi telefon PORAVNAVA ploščice po širini, jih ne zna po višini.

Čisti polizdelek

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Namestiš jih lahko zraven po širini obenem s ti bojo stare ustrezno zmanjšale po velikosti--manjši format-

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Širina je ok, višina ne, ker se vozijo gore dole...

to bi moralo biti zaklenjeno in poravnano

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Ko bojo naredili tako da boš lahko imel ploščice razporejeno na več straneh bo po tvoje , sedaj pa je tako da se vozijo, zakaj si tako pikolovski da iz vsake stvari narediš problem ? Verjetno so razvijalci pozabili nate da bi te povabili k razvoju, ---hhhe.

I

Izbrisan uporabnik #488

Vidijo, da uporabniška izkušnja ni dobra, pa še kar ignorirajo konkurenco.

Poglej kak dolgo so rabili za fotoaparat, da so ugotovili, da se počasi zaganja.
Itak bodo zdaj kaj naredili, najbrž ga bo defaultu že skrili v spomin, da se bo šnel zagnal
smile-1.gif

Tisti notification ko so oglaševali, še zdaj je nedodelan in premalo možnosti.

Iste te ploščice, skromne nastavitve, ok dodali so mape, tudi to je od konkurence vzeto.

Ti pravim, da ne bo šlo skozi. Prepočasi se odzivajo na spremembe.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Poglej kak dolgo so rabili za fotoaparat, da so ugotovili, da se počasi zaganja.
Itak bodo zdaj kaj naredili, najbrž ga bo defaultu že skrili v spomin, da se bo šnel zagnal
smile-1.gif

Iste te ploščice, skromne nastavitve, ok dodali so mape, tudi to je od konkurence vzeto.

Uporabniška izkušnja ni dobra?! V kateri vzporedni dimenziji to velja? Meni pa ravno GUI od tekmecev deluje so 00's.

Pejd' že enkrat na Android ali iOS, ker je že smešno vse skupaj. Tista vezava ni izgovor.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

malo je še upanja, da programerji opazijo wp in da bodo začeli delati aplikacije

to je kar velik problem, karkoli bi mel, ni podpore za wp ali pa so rešitve plačljive in hroščate

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Ploščice so kvadratne oz. kombinacija dveh kvadratov v primeru velike, razporejene so lahko v dveh ali treh stolpcih (pri srednji velikosti ploščic), kako naj po tvoje prilagajajo višino ploščic, brez da bi to vplivalo tudi na širino, če so kvadrati? Na koncu bi samo imel veliko praznega prostora ob straneh. Ti hočeš neko komplicirano rešitev za problem, ki se ga da veliko lepše rešiti tako, da preprosto preurediš tvoje ploščice, da bodo vse na enem zaslonu, če te scrollanje res tako zelo neverjetno moti...

Sicer pa, moj začetni zaslon je dolg za skoraj štiri zaslone, pa me prav nič ne moti. Tako kot imaš več namizij na Androidu, maš tukaj neomejeno dolg začetni zaslon. Taka je pač logika uporabniškega vmesnika.

I

Izbrisan uporabnik #488

ni komplicirano, ampak šalabajzerji bi lahko bolj natančno izmerili ploščice, če imaš vse na ekranu, poglej moje screene

ce napolnis ekran, ne pride vse lepo gor, ce odstraniš eno vrstico je preveč crnega...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kakšne probleme imaš haha,
smile-1.gif

Vklopi tamale ploščice in si razporedi tako, da boš imel,cel zaslon pokrit, čisto enostana rešitev "problema".

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

Uporabniška izkušnja ni dobra?! V kateri vzporedni dimenziji to velja? Meni pa ravno GUI od tekmecev deluje so 00's.

Pejd' že enkrat na Android ali iOS, ker je že smešno vse skupaj. Tista vezava ni izgovor.
smile-1.gif
Se popolnoma strinjam s tabo. Vmesnik na WP je veliko bolj sodoben in uporabniško prijazen, kot pa npr.Android. In meni res deluje android in tiste ikonce kot prastari windows 3.1, s to razliko, da imas tu lahko sliko za ozadje,da lepsæe zgleda
smile-1.gif

Enina stvar, ki je dejansko na wp slabša v primerjavi s konkurenco je število aplikacij (večinoma slovenskih) in pri nekaterih aplikacijah manjša funkcionalnost.
Vendar je to "pomanjkanje" aplikacij vecinoma problem le za najzahtevnejše uporabnike. Za večino uporabnikov je vse na voljo, kar nekdo potrebuje od telefona. Se pa seveda stanje iz meseca v mesec izboljšuje.