Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Facebook je ukinil emaile:
https://slo-tech.com/novice/t601812

Sicer pa zakaj bi mms pošiljal na facebook mail? Pošlji mail ali pa facebook sporočilo a ne?

Citat:
Na e71 sem se kam peljal, zagnal eno aplikacijo, ki je pobrala gps koordinate in jih shranila ali takoj serviarla na server.

Foursquare oz. Swarm? Ali pa Yelp? Po moje ti vsi shranjujejo gps koordinate po checkinu.
http://www.windowsphone.com/en...ec-473169d26ea6

Facebook še vedno ima mail in deluje.

Včeraj testiral, ampak ne moreš poslat kot mms, neko kot sporočilo (preko gmaila).

Zakaj tako? ker je simpl.

Narediš fotko, pritisneš sporočilo in "stik" ter direkt pošlje na fb.

Če klikneš na FB pa nalaga v nedogled, nedodelan program.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik retro pravi:........ kaj potem delate posamezniki narobe da se med nami tako razlikujejo delovanja teh Lumij čeravno imamo vsi iste sisteme, enostavno ne razumem.
To se tudi jaz sprašujem (in vas na forumu) kaj delam narobe. Me pa veseli, da vsaj nekaterim dela po pričakovanju in, da ste zadovoljni.

Citat:
Uporabnik retro pravi: ...... to je isto kot da bi šel bolnik k zdravniku ta mu predpiše terapijo in pacient jo ne izvaja --alo ??
Po 20 letih v zdravstvu ti lahko zagotovim da je vsaj 80% bolnikov takih pa, če verjameš ali ne !!

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Mogoče bom še imel kdaj probleme z mojo Lumio ampak sedaj gre kot urca, mogoče jo bolj pustim na nmiru in ne drezam toliko po njej pa tudi se mi zdi da je njeno zdravje letom primerno , hhha ja morda bo imela kdaj tudi kake ginekološke probleme ali pa prebavne ja takrat pa bo kak klistir verjetno pomagal da ji očistim drobovje.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Mogoče bom še imel kdaj probleme z mojo Lumio ampak sedaj gre kot urca, mogoče jo bolj pustim na nmiru in ne drezam toliko po njej pa tudi se mi zdi da je njeno zdravje letom primerno , hhha ja morda bo imela kdaj tudi kake ginekološke probleme ali pa prebavne ja takrat pa bo kak klistir verjetno pomagal da ji očistim drobovje.

Meni je v petek na 930 izpadel zvok zvonjenja in budilke
wink-1.gif
.

Jernej

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Včasih reši kak problem navadno ugašanje in ponovni vklop telefona, kdo bi vedel za vse fore telefonov in njihovega sistema, verjetno so ti telefoni nalik ljudem niso vsi ravno iste pameti in včasih potrebujejo tudi kak servis v obliki zdravljenja v kaki ustanov ali pa ga pošlješ malo na svež zrak.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Sem testiral in ne deluje več... Samo preusmeri na mail, ki ga uporabljaš na FBju, v mojem primeru gmail, na FB nisem dobil nobenega obvestila.

Drugače pa zanimivo, da imajo težave samo Nokije, meni Samsung, ki je na firmware-u iz WP8 gdr2 (se pravi na ne najnovejšem), na zadnji DP posodobitvi deluje povsem brez težav (razen kamera, to je na Samsungu, da izda posodobljene gonilnike). Očetova Nokia je medtem imela že kar nekaj čudnega obnašanja na Sijan posodobitvi. Tako, da bi jaz rekel, da so težave pri Nokijinih programerjih in ne pri Windows Phone-u in MS-ju.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.431
113
Ne vem kaj tolko mutite, da vam ne dela ok, zamenjat. Telefon ni žena, da ko si poročen, se ga ne moreš na hitro znebit in vzet boljši model.

Meni je pa super, po posodobitvi na uradni 8.1 dela kot mora. Nasploh imam za wp samo eno pripombo, dialer je lesen. Lahko bi poznal smart dial. Ostalo je svetlobna leta naprej pred androidom.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Ne vem kaj tolko mutite, da vam ne dela ok, zamenjat. Telefon ni žena, da ko si poročen, se ga ne moreš na hitro znebit in vzet boljši model.

To sem tudi jaz že spraševal, zakaj ne menjajo, če ne dela.
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vezan še manj kot dve leti.

Al pa "dam" komu pa kupim kaj normalnega na androidu, mogoče kakšen novi nexus 6, ko bo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vezan še manj kot dve leti.

Al pa "dam" komu pa kupim kaj normalnega na androidu, mogoče kakšen novi nexus 6, ko bo.

Ne obupuj, morebiti se bo z Windows 9.0 kaj popravilo
smile-1.gif
. Meni je danes spet metalo "call dropped", pa sem bil povsem lepo parkiran ob Celovški v Ljubljani. Če bo sreča mila, bom zvečer na Q10. Samo po nanosim in adapter še skočim na Telekom.

Jernej

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
M8 bo tudi imel IR izhod, s čimer se bo lahko uporabljal kot daljinec za TV, stolp, klimo, etc etc..

Me res čudi, da se to ni bolj prijelo v preteklosti, ker dandanes ima vsak 3 daljince, namesto lepo na telefonu vse gor
wink-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
M8 bo tudi imel IR izhod, s čimer se bo lahko uporabljal kot daljinec za TV, stolp, klimo, etc etc..

Me res čudi, da se to ni bolj prijelo v preteklosti, ker dandanes ima vsak 3 daljince, namesto lepo na telefonu vse gor
wink-1.gif

Morda ker je bi IrDA namenjen izmenjavi podatkov in ni bil dovolj močan da bi bil uporaben na 3-4 m ali več (klima).

Še vedno pa mislim da je bolj uporaben en dober "pravi" daljinec, se vsaj ve kdo ima kontrolo. Ker če jih več preklaplja TV je hitro štala.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma ja, imajo pa vsi TVji aplikacijo s katero potem upravljaš napravo, isti k
wink-1.gif

Kdo pa še gleda preko TV. Imam vse preko AV receiverja povezano in za kaj gledat rabiš vedno tri naprave. Z tremi app delat pa hitro postane štorasto.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wink-1.gif

Leta 2007 sem na nokii n95 imel aplikacijo za IR, ki je znala oponašat čuda enih daljincev. TV, video, radio, klime, svašta, pa iz kakih 3-4m je delalo bp. Potem pa je to utonilo v pozabo. Mislim da je bilo tole: Psiloc IR remote