Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Lahko rečem samo šalabajzarija.

Sem šel na te nastavitve pa nisem nič spremenil, šel ven in spet v IE, zdaj pa dela.

Ja noro kak je to hroščato.

Skratka "nič" ni treba narediti očitno...

Lahko daš nazaj nastavitve pa bo delalo
smile-1.gif

wpss201408210010.png

wpss201408210011.png

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.432
113
JBG, preview se imenuje z namenom :D Drugače pa meni tudi deluje čisto OK in odpre v trenutku.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.417
2.489
113
SV SLO
Kaj pa če bi se ti direktno pritožil Nokii in Microsoftu. Sam imam prav tako WP pa ne opažam nobenih težav. Tudi na ostalih operacijskih sistemih ni vse brezhibno in je prav tako hroščato.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Ne vem, kaj je to, ampak zadnje dni mi 925-ka šteka. Jo moram kar precejkrat ''počakat'', da pride do željenega programa. Ali pa moram parkrat pritisnit na določeno ikono. WTF? Mi ni čisto nič jasno.
confused-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Uradni, sem že pisal, da sem s temi previewi enkrat šel na led in ne grem več
smile-1.gif
.

Če ne bi bil fotič izjemen, bi šel nazaj na Omnio 7. Še dobro, da je še nisem prodal
grin1.gif
.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Sem to danes naredil, pa bom videl, če bo kaj bolje. Soft reset seveda, hard reseta ne grem delat in potem spet zgubljat čas za vse inštalacije, itd. Če bo prišlo do te točke bom dal v izbor še alternative, pa naj mi bo to še tako težko. Ampak res nisem navajen tega sranja z Androida.
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
smile-1.gif
.

Če ne bi bil fotič izjemen, bi šel nazaj na Omnio 7. Še dobro, da je še nisem prodal
grin1.gif
.

- fotoaparat in izgled (kvaliteta izdelave) delata ta fotoaparat nadpovprečen

- podpovprečen pa je zaradi nedodelanegain hroščatega OSa, ki ima malo aplikacij, WP je preprosto nezanimiv

p.s.
- poslušam radio city (tak v avtu vsak dan) in slišim, da si lahko snameš aplikacijo za pametne telefone, seveda samo za velika dva
- tako dejansko WPja ne moreš nikomur priporočat, ki ima rad uporabnost in aplikacije, vsepovsod bo prikrajšan

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
smile-1.gif
.

grin1.gif
.

- fotoaparat in izgled (kvaliteta izdelave) delata ta fotoaparat nadpovprečen

- podpovprečen pa je zaradi nedodelanegain hroščatega OSa, ki ima malo aplikacij, WP je preprosto nezanimiv

p.s.
- poslušam radio city (tak v avtu vsak dan) in slišim, da si lahko snameš aplikacijo za pametne telefone, seveda samo za velika dva
- tako dejansko WPja ne moreš nikomur priporočat, ki ima rad uporabnost in aplikacije, vsepovsod bo prikrajšan

Vse bolj se mi zdi, da je WP za populacijo 35+, ki ni odvisna od raznoraznih aplikacij in nenehnih namestitev. WTF mi bo neka obskurna aplikacija za radio village? Podobno velja še za 90% aplikacij na pametnih telefonih. Enostavno "I do not get it"!

I

Izbrisan uporabnik #488

Spadam v to skupino pa nisem odvisen od raznoraznih aplikacij, ampak vsaj tiste osnovne in popularne ter nujne pa bi rad imel.

Preprosto jih ni ali so pa hudo hroščate.

Poslati fotko na FB preko aplikacije je sramotno dolgo, očitno gre zadeva preko drugih serverjev. Zgolj primer

p.s.
gori nimam prav nobene igrice, angry birds je bila original gori? sem takoj zbrisal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.271
7.051
113
Že to, da si 35+ pa rabiš app za upload fotko na FB, pove da nisi ravno normalen predstavnik te skupine
wink-1.gif

Jaz osebno pogrešam samp en app, pa še ta no tako kritičen, ker ga pač laufam na tablici

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Danes sem ugotovil, da celo street view od googla dela v IE. Super browser potem.
Waw, a to je merilo za dober browser? Potem je safari, v katerem street view dela od 2012 svetlobna leta pred ie? Mislm, kere primerjave. Pa tist k govori da win serverji kar delajo, se v zivljenju ni enga win serverja postavu...