Nokia windows phones

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Sam tako pac ne more bit, ne. Ker bom dobil pocasi ospice kot Snecer glede takih bednih for, kaj mi pomaga ne vem koliko giga prostora na OneDrive, ce ne morem normalno butnit enga videa gor pa to delit s parimi ljudmi. Jaz sem sicer tudi na developer update-u, bomo vidli kaj bodo drugi rekli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Očitno ima nokia drugače rešeno, ker jaz imam gsm datq na off, pa mi vseeno pobirq nove maile, čeprav je zaslon telefona na off. Torej nekaj delq v ozadju, pomoje podobno kot windows 8.1?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Mogoce se periodicno zbudi ali je pa kaj v zvezi s push maili....ugibam. Meni je pac prekinilo UL. Bom poskusil naslednjic, ko napolnim telefon, sedaj nimam polnilca, da dam dislay timeout na max, torej 5 min, pa da vidimo ce uspem.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Ne boš, sem bil na istem, na koncu obupal, enostavno je onedrive prepočasen za nas, pomoje je problem v švohni strežniški povezavi.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Meni je uspelo spravit en video 100 MB gor, se preden sem ugotovil v cem je hec. Sicer ne leti kot strela, ampak kot sem rekel cca. 5 MB na minuto, mogoce kaj vec. Tako da jaz ne vidim problema, ce stvar tece v ozadju, se UL, pa je. Ti si rekel, da si imel tezave s streamanjem? Meni je za to vseeno, le par videov bi rad delil z ljudmi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Ja, do nedavnega sem kar redno uporabljal to, za videje, pa je vedno delovalo zelo počasi.

Zakaj ne prenaša v ozadju ne vem, mogoče pišeš na onedrive dev team?

I

Izbrisan uporabnik #488

Sistemska napaka je to.

Ko npr. uploadam fotko na FB (velika je okol 3mb+) in ko se ekran ugasne, papa nalaganje...

Moraš ekran drmat, da naloži, nalaga dolgo preko 3g/4g, wifi pa še nekak gre. Ni direkt, gre preko večih serverjev.

Žal niti osnovne zadeve ne delujejo na WP tako kot bi morale, polno nekih nedoslednosti, neumnosti

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Par vprasanj o OneDrive. Fotografije mi UL na WiFi, danes sem jih hotel nekaj share-at, pa vidim, da mi nedeljskih ni UL, nekaj kasnejsih pa je. ???
Tako da sem ustvaril nov folder, hotel UL slike, pa je zablokiralo, sedaj poskusam UL nekaj videev in
1. zdi se mi da gre zelo pocasi, tko na oko 5 mega na minuto... WiFi
2. ko se mi ugasne display, se prenos ustavi, OneDrive ima dovoljeno delo v ozadju
3. Ko sem hotel UL vec videev, se je stvar sesula
Žal bug.
Če boš prebral malo nazaj, se je to meni zgodilo na 925-ki. Enostavno enih fotk ni avtomatsko naložil gor, tako da sedaj vedno preverim, če so že gor, preden jih grem brisat iz telefona.
Mi pa še ni nikdar obvisel vmes. Sam pridem domov, se telefon poveže na Wifi in že šiba gor (ko šiba). Tudi videi. Hitrost ne vem kakšna je, ampak ko čez nekaj časa preverim na računalniku, so običajno že gor. Traja pa kar nekaj časa, bi rekel na oko 250 fotk po 2MB vsaj kakšne pol ure. Ampak se ne sekiram, meni je to čisto sprejemljivo. Probaj soft reset, če bo kaj pomagal. Najbolje enkrat tedensko naredit
hysterical-1.gif
.

Izgleda nas več ne zna uporabljat WP bo besedah nekaterih
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa nekaterim so nam funkcije zatemnili
smile-1.gif

Meni spet j... IE in rtvslo... pa sem popucal cache, history.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.614
2.426
113
Pomurje
Še komu pri maps ko pribljižuješ ne osveži slike oz. samo na pol ekrana je čista ostala polovica motna slika.

Pri mejlih še vedno ne pošilja priponk pri posredovanju?

Model je 925 posodobljen na 8.1 Cyan

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Še komu pri maps ko pribljižuješ ne osveži slike oz. samo na pol ekrana je čista ostala polovica motna slika.

Pri mejlih še vedno ne pošilja priponk pri posredovanju?

Model je 925 posodobljen na 8.1 Cyan
Pri emailih seveda pošilja priponke že od kar pomnim... Tako kot pri iPhonih je potrebno datoteko najprej prenesti, nato lahko daš posreduj in jo pripne. Zakaj je tako ne vem... Verjetno zaradi kakšnih "varnostnih" razlogov....

Maps ne izostri celotne slike, če je prenos podatkov slabši in ostri le v srednjem delu...