Nokia windows phones

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
čakam na lumio 900 ker se mi zdi zaslon on lumie 800 premajhen saj je enake velikosti kot na moje obstuječem mobitelu. ima kdo informacije kdaj lumia 900 pride v slovenijo?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Eno neumseno vprašanje za Malecky-ja:

Zanima me, koliko časa si čakal, da so ti poslali iz Nemčije, ker sem tudi sam ta teden naročil na eBay-u Lumio 800 in naj bi bila poslana v torek popoldan preko Hermes-a?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma za znort...čakam!

Eno imam iz avstrije, drugo iz nemčije.
jezen.gif
Noben ni dal opcije paypal in pol predno pogledajo da majo keš nakazan tudi traja. Kakšen pa seveda tudi pošlje ne takoj.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Ja tudi jaz sem moral direktno na njegov račun nakazat. Drugače pa sem pogledal na Hermes tracking in piše kot, da je še vedno v Nemčiji (Hamburg centralno skladišče)...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
A bi se lahko odprla tema Uporabni programi za Windows phone in ostala na vrhu?

Pa eno vprašanje, mogoče kdo ve, kako izbereš več slik naenkrat in jih pošlješ recimo po e-pošti pri WP?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Temo lahko tudi sam naredis
smile-1.gif
...

Glede dodajanja vec slik... gre tako, da dodajas eno po eno...

Torej odpres mailbox, gres v pisanje novega maila... vpises prejmnika, naslov in ostale podatek... ter besedilo maila... potem pa izberes spodaj ikonico za priponke in dodas sliko... toponovis za vsak sliko posebej ...

Ker se nisem nasel nacina, kako delat sreenshot na WP, dodajam fotko ..

20120422-c7hjnjrr8jmiddhs89958hhjkj.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik tado pravi:
A bi se lahko odprla tema Uporabni programi za Windows phone in ostala na vrhu?

Evo... jaz sem odprl temo in zacel >> http://goo.gl/vaqWL ... moderator pa naj jo pripne, tako kot ostale (ceprav nisem ravno pristas teh prilepljenih tem... ker jih s casom postane prevec in je lahko prva tema z novimi sporocili sele na dnu zaslona brskalnika
smile-1.gif

Sedaj pa lahko tudi kdo drug se doda kaksno zanimivo aplikacijo ... Jaz sem zaenkrat dodal nekaj slovenskih ...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Saj vem da lahko temo odprem sam, samo sem skoraj prepričan da je ne bi pripeli. Super zrihtano. Ja glede slik, vidil da lahko le po eno in eno... No ja...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pred nekaj minuatmi je koncal update
smile-1.gif
... tako, da se nic ne vem... Prozgala se je... na prvi pogled je vse ostalo gor... MarketPlace je takoj nasel en update (Nokia Drive) in aplikacija Network Settings sedaj dela (prej je ob zagonu javilo, da je treba najprej posodobit FW telefona) ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ampak pri Lumii je dejansko porazno ... Ker ce bi jo celo uporabljal, bi ze zgodaj popoldan verjetno bila prazna baterija...
Tovarniski podatki drzijo v kontroliranem, laboratorijskem okolju, kjer ni nihanj kakovosti omrezja in podobno... pa se v to malo dvomim
smile-1.gif
...

Sicer pa posodobitev prinasa naslednje (poleg baterije) novosti:

The new Lumia 800 update brings the following enhancements:

Enhanced battery standby and talk time performance
 Battery capacity icon instead of question mark on top right of screen
 Improved bass in audio performance
 Soft-key illumination at all brightness levels
 Fixes for device performance issues including self-reboots, freezes and call-ending

Druga tocka pri meni ni bila opazna... Tam je bila vedno ikona baterije ...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Men je pa en kolega poročal nore cifre glede trajanja baterije, je pa bil developer phone, tko da čudno.