Nokia windows phones

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Alter berejo :)

Verjetno hočejo prodati, preden pride 930. In po možnosti nič izgubiti
smile-1.gif
.

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Po tem kar sem videl 930 ni vredna nakupa, ipak je to še vedno wp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Aja. No..koliko vem icon samo hvalijo:

http://www.engadget.com/2014/02/19/nokia-lumia-icon-review/

PROS
Amazing 1080p display
Excellent performance
Good battery life
Fantastic imaging experience
Great audio quality

SUMMARY
The Lumia Icon is the solid high-end Windows Phone that we've wanted for a long time. It has an amazing display, great performance and solid imaging capability

Most important, though, is what this means for the future: The last two high-end Windows Phones have been much better than anything we've used before, and it's only going to keep improving.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Neke špekulacije se pojavljajo, da naj bi WP v prihodnosti bil sposoben poganjati androidne aplikacije..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.432
113
No res IE mobile ni slab, ampak vse slike na FB-ju so narobe resizeane, vse so prevelike in grejo čez ekran, skrolat pa ne moreš. FB aaplikacija je pa res bukava, ima iste probleme

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Ne vedno, na pamet ne vem, ampak v nekem trenutku je bil na voljo samo slider za glasnost zvoka, opcije zvonenja ni bilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Meni se zdi mobilni IE odličen, zelo tekoč in hiter v primerjavi z brskalniki, ki sem jih probal na iosu in androidu.

Kateri FB app imas? Probaj to beto, menda je izboljsana odzivnost. Na telefonu uporabljam v glavnem FB messenger, FB pa zelo redko.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

Točno ta FB imam, sux. Je sicer še nek novejši, a ima reklame, sux.

IE pa mi počasi odpira, na začetku nalaga, gledam doli tisto črtico pol pa vse izriše.

Slabo napram Androidu.