I
Pri abanki ni potrebe po tem kalkulatorčkuCitat:
Uporabnik mtl pravi:
Kako se prijavljaš v spletno banko? Recimo jaz si enkratno geslo za vstop na spletno bančništvo generiram na aplikaciji na telefonu (ja, WP
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kako je lahko top, če nima ene usrane aplikacije za WP?
Sicer pa, si že probal kakšno drugo?
Kako se prijavljaš v spletno banko? Recimo jaz si enkratno geslo za vstop na spletno bančništvo generiram na aplikaciji na telefonu (ja, WP
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
To velja če pišeš nov sms.
Če gledaš po profilu, ljudje, in izbereš SMS, ne moreš izbrati na katero številko. Na to sem se izkliceval.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kako pa zgleda odgovor na drugo stevilko? Potem to ni odgovor, ampak je nov sms z novo stevilko.
se pa strinjam, da bi bilo boljse, da ti da opcijo za posiljanje na drugo stevilko kar takoj.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To ni fail. Saj če e-mail pritisneš reply ne moreš izbrati drugega e-maila. Lahko samo naslov naknadno spremeniš. Kar je logično, saj drugače ne gre za odgovor ampak za posredovanje. Če bi imel kakšno znanje več o tem bi ti bilo morda celo jasno zakaj tako.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Meni pa gre na zivce, da ko imam vtaknjene slusalke, se ne da nastavljat glasnosti zvonenja preko stranskih gumbov, tudi ce se preko slusalk nic ne predvaja. Sele ko jih vzames ven se na drop meniju pojavi moznost sliderja za nastvljat zvonenje... N625, 8.1
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Meni pa gre na zivce, da ko imam vtaknjene slusalke, se ne da nastavljat glasnosti zvonenja preko stranskih gumbov, tudi ce se preko slusalk nic ne predvaja. Sele ko jih vzames ven se na drop meniju pojavi moznost sliderja za nastvljat zvonenje... N625, 8.1