Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Kako je lahko top, če nima ene usrane aplikacije za WP?
grin1.gif

Sicer pa, si že probal kakšno drugo?
Kako se prijavljaš v spletno banko? Recimo jaz si enkratno geslo za vstop na spletno bančništvo generiram na aplikaciji na telefonu (ja, WP
evil.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kako se prijavljaš v spletno banko? Recimo jaz si enkratno geslo za vstop na spletno bančništvo generiram na aplikaciji na telefonu (ja, WP
evil.gif
Pri abanki ni potrebe po tem kalkulatorčku
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kako je lahko top, če nima ene usrane aplikacije za WP?
grin1.gif

Sicer pa, si že probal kakšno drugo?
evil.gif

Delal s klik pro = katastrofa, tam moraš met čitalec, nepregledno in neumno.
Delam z NKBM net, kjer imamo poleg generator kode, nepregledno, neuporabno in neumno.

Tace bek.

Abanka je od začetka ultra prijazna in preprosta do uporabnika.
Samo namestiš certifikat na telefon, pc in že delaš. Ja, saj jo lahko uporabljam na WP, a ne kot ločene aplikacije, to bi rad probal, ker mi ni do stalnega zooomiranja in zaj.... v browserju.

Abanet imam že od začetka in kaj dosti niso rabli spreminjati v teh letih, ker je že od začetka povsem prijazen in logičen.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

po več kot pol leta lastništva 925 sem (spet) našel en totalen fail. Fail, ki si milsiš, kaj hudiča je špilalo v glavi odgvorornim.

Če ima stik več mobilnih številk, ne moreš izbrati na katero številko pošlješ sms/mms ??! Po defaultu lahko pošlješ samo prvi številki v zapisu.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
edini totalen fail je tu uporabnik.

nov sms. napišeš ime komu poslat in ti pod tisto ime predlaga obe shranjeni številki.
jaz ne vidim nobenega faila.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To velja če pišeš nov sms.

Če gledaš po profilu, ljudje, in izbereš SMS, ne moreš izbrati na katero številko. Na to sem se izkliceval.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.405
113
Pomurje
Kako pa zgleda odgovor na drugo stevilko? Potem to ni odgovor, ampak je nov sms z novo stevilko.

se pa strinjam, da bi bilo boljse, da ti da opcijo za posiljanje na drugo stevilko kar takoj.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
To velja če pišeš nov sms.

Če gledaš po profilu, ljudje, in izbereš SMS, ne moreš izbrati na katero številko. Na to sem se izkliceval.

in zakaj bi delal tako? Saj je daljši postopek kot če greš direkt na sms. No glavno da si fail našel
..

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To ni fail. Saj če e-mail pritisneš reply ne moreš izbrati drugega e-maila. Lahko samo naslov naknadno spremeniš. Kar je logično, saj drugače ne gre za odgovor ampak za posredovanje. Če bi imel kakšno znanje več o tem bi ti bilo morda celo jasno zakaj tako.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kako pa zgleda odgovor na drugo stevilko? Potem to ni odgovor, ampak je nov sms z novo stevilko.

se pa strinjam, da bi bilo boljse, da ti da opcijo za posiljanje na drugo stevilko kar takoj.

Pojma nimam. Sem pa danes poklical to osebo in ne, ni dobila sms-a. Torej, pod ta stik imam dve telefonski, prva je privat, druga službena. Predkratkim je privat skenslal in telefon je po defaultu poslal na prvo vpisano številko - privat.

To je fail, ker ne ponudi možnosti izbire številke...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To ni fail. Saj če e-mail pritisneš reply ne moreš izbrati drugega e-maila. Lahko samo naslov naknadno spremeniš. Kar je logično, saj drugače ne gre za odgovor ampak za posredovanje. Če bi imel kakšno znanje več o tem bi ti bilo morda celo jasno zakaj tako.

Če bi ti bolje prebral o čem pišem, bi upam razumel.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
čisto lepo so ti povedali.
izbereš lahko številko ko pošlješ nov SMS. ko pa odgovarjaš bo pa valda poslalo na cifro na katero odgovarjaš. in niti ni potrebe po spraševanju na kero naj pošle.
meni se zdi čisto logičo to

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Meni pa gre na zivce, da ko imam vtaknjene slusalke, se ne da nastavljat glasnosti zvonenja preko stranskih gumbov, tudi ce se preko slusalk nic ne predvaja. Sele ko jih vzames ven se na drop meniju pojavi moznost sliderja za nastvljat zvonenje... N625, 8.1

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Meni pa gre na zivce, da ko imam vtaknjene slusalke, se ne da nastavljat glasnosti zvonenja preko stranskih gumbov, tudi ce se preko slusalk nic ne predvaja. Sele ko jih vzames ven se na drop meniju pojavi moznost sliderja za nastvljat zvonenje... N625, 8.1

Res je to tudi mene moti
frown-1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:

Se pa da na zaslonu nastavljat ne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Opažam

Fb dela počasi, brskanje v IE je tudi porazno počasi.
Vzporedno na motoroli oboje leti ko raketa

Wp kar nekaj nalaga pol pa vse pokaže, težko se dela

Touchscreen usto kot pri vseh...tipk ne more nadomestiti, preveč napak