Nokia windows phones

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je 8.1 plus dodatki od nokie. Zanimivo, da nikjer še ni spisanega članka kaj vse točno prinaša cyan, ali pa ga jaz nisem zasledil?

Izvoli :

http://www.nokia.com/global/windows-phone-black-update/

Hvala. Torej nič novega, glede na 8.1 preview?

preview? A to se sedaj uporablja namesto beta verzija? Ne vem, v čem se razlikuje od preview, ker beta verzije nisem nikoli maral, zaradi bugov, ki so prisotni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pisanje s prstom po tipkovnici

To že zdaj dela, na eng tipkovnico...za slo pa dvomim, da kdaj sploh bo
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Verjetno bo že v final, bom razočaran, če ne bo. Cortna je npr. drugo, je precej težje lokalizirati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj mam Lumio 14 dni
evil.gif

Prej je imela baterija 3% pa sem jo hotel "skurit" do konca. Zaženem youtube, en komad, 20s in telefon je ugasnil. Dobro papca.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ve kdo kako se poveže Lumio 925 s PCjem preko Internet browserja?

Nekje sem zasledil eno adreso v lumiji, da če se vtipka v browser, da se lahko dostopa do datotek pa ne najdem.

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Je že kdo prejel update na 8.1 pri Nokia Lumia 920 (TelekomMobitel). Je možno "ročno" nadgraditi?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Baje, da bo julija že končana prva posodobitev za WP8.1, ti. Update 1 (bivši GDR1). Med drugim naj bi omogočala native podporo za mape na začetnem zaslonu, zdaj je potrebno to delati preko aplikacij. Mene sicer to ne gane, bo pa zagotovo prišel še kakšen drug bonbonček. Do izida Windowsov "Threshold" za telefone, tablice in računalnike spomladi 2015 naj bi sicer izšle vsega skupaj 4 manjše posodobitve, podobno kot lani pri WP8.

Še link: http://www.theverge.com/2014/6/29/5854858/windows-phone-8-1-update-folder-support

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam svojo Motorolo G, drži ji baterija 4dni+ pa nonstop nekaj prca in kliče, ta jadnoča od Nokie pa en dan.

Drugo še gre nekak, čeprav ni aplikacij, ki jih ima konkurenca. Za Abanko nema...

Kakšen je postopek za pristop k mobilni banki?

Postopek za pristop k uporabi je hiter, enostaven in poteka v treh korakih:

prenesite aplikacijo iz Google Play ali App Store
Oglasite se v poslovalnici Abanke
Aktivirajte mobilno banko Abamobi in pričnite z uporabo.

Ma kaki windowsi...

Ok, da se preko IE, ampak sux

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Snečko oprosti. Ampak imam občutek da bolje da se Moto G držiš. Bo manj jeze in nezadovoljstava. zraven pa reskiraj še kakšnih 200 EUR za solidnega kompakta. drugače lahko to "kurcanje" peljemo v nedogled. Maš pač specifične potrebe in zate ni ta Lumia.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Težko je biti windows phone uporabnik ta hip. Jaz sem v zadnjih dveh tednih probaval pa nisem mogel narediti tega koraka. Enostavno te en sistem (npr. android ali ios) toliko potegne, da človek sploh ni sposoben odprto oceniti drugega OSa, brez da bi pljuval po novem "tisti hip še ne tako poznanem" osu v smislu:"kje je to, tam je bilo to bolje, zakaj pa so to tako naredili ipd.".

Ko se saga z win8.1 posodobitvami malo poleže in pride ven kak soliden hw, kot naprimer Lumia 930 ipd., bom nekaj probal. Upam, da bo do takrat še več aplikacij uporabnih. Mislim da če MS malo stopi na gas (in developerji 3rd party appov tudi) so lahko v 1 letu precej bolj konkurenčni (samo kaj ko konkurenca ne spi).

Mislim, da imajo Nokie (npr. 925, 1020 ipd.) top kvaliteto izdelave. in zlasti 1020 photo sposobnosti. Izgleda bodo morali na tem graditi in to oglaševati. Precej bi morali izboljšati baterijo (kjerkoli berem vsi jokajo le zato in pa zaradi pomanjkanja aplikacij).

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Dobro si to napisal, sploh prvi odstavek, ker je kar nekaj na tem. Ta navajenost te dostikrat lahko zavede ali pa ti prihrani živce.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Eno je navajenost, drugo pa neumnost, da preproste stvari zakomplicirajo, da ne bi izgledalo prepodobno.

Android ima druge probleme in ga ne pogrešam.

Če bi Nokia imela boljšo baterijo in več aplikacij, me android več ne zanima.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Težko je biti windows phone uporabnik ta hip. Jaz sem v zadnjih dveh tednih probaval pa nisem mogel narediti tega koraka. Enostavno te en sistem (npr. android ali ios) toliko potegne, da človek sploh ni sposoben odprto oceniti drugega OSa, brez da bi pljuval po novem "tisti hip še ne tako poznanem" osu v smislu:"kje je to, tam je bilo to bolje, zakaj pa so to tako naredili ipd.".

popolnoma enakega mnenja sem bil, s tem, da sem dva meseca gledal fotrovo lumio in pizdil kak je win krnekaj. Prav brezveze se mi je zdelo brez vseh nastavitev itd. Po drugi strani pa super display. in me je vseeno vleklo. Sem dobil lumio 720 za dobro ceno in probal. Zdaj me ne spraviš več nazaj na android. Ni teorije. Prav lažje je življenje, ker se nerabim ukvarjat skos z nekim rootanjem, drugimi romi, brisanje sranja itd, xy nastavitvami, da dela telefon tekoče. Nokio sem dal iz škatle, se odločil za razpored domačega displaya in je to to.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Gledam svojo Motorolo G, drži ji baterija 4dni+ pa nonstop nekaj prca in kliče, ta jadnoča od Nokie pa en dan.
Se strinjam, baterija je švoh. Kar pa najbolj boli je to, da je notranja. Pri ostalih telefonih sem vedno imel s seboj rezervno polno baterijo. Tukaj si pa obsojen na to, da crkne, če ni elektrike.
uf-1.gif

Evo, danes 4 ure uporabljal GPS tracker (brez ekrana seveda) in naredil 290 fotk in je poln telefon mrknil. No, lažem. Sem vse izključil, da sem tistih 5% baterije še šparal za klice
grin1.gif
.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Drugo še gre nekak, čeprav ni aplikacij, ki jih ima konkurenca. Za Abanko nema...

Kakšen je postopek za pristop k mobilni banki?

Postopek za pristop k uporabi je hiter, enostaven in poteka v treh korakih:

prenesite aplikacijo iz Google Play ali App Store
Oglasite se v poslovalnici Abanke
Aktivirajte mobilno banko Abamobi in pričnite z uporabo.

Ma kaki windowsi...
In kaj tukaj pljuvaš? Menjaj banko pa bo
evil.gif
.
Recimo Banka Koper je imela aplikacijo za WP7 že leta 2012, še pred Andorid in Ios, če se prav spomnim
grin1.gif
. Kaj pa sedaj? Pa nisem pljuval čez Ios in Android zaradi tega.
Ne vem zakaj vztrajaš na banki, ki ti ne zadovolji tvojih zahtev. Si že sploh pisal Abanki a bo kaj z aplikacijo ali zgolj ponavljaš mantro o tem, da manjkajo aplikacije na WP?
grin1.gif