Nokia windows phones

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Snecer, naj te potolažim iOS dela isto pri šumnikih. Če ti pa ošvrk ni všeč, si pa v meniju dotik vklopi bujenje z dvoklikom. 2x hitro klikneš na ekran, pa ti tisto ozadje odpre in imaš vse informacije gor, telefona pa ni potrebno odkleniti. Še nastaviš lahko, katere informacije bodo na ozadju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Snecer, ti samo trolaš... Kaj te pri glsnce oz. Ošvrku motu, to da ga ima edino nokia in noben drug proizvajalc, niti tvoja ljubljena motorola?

Prvo maš ošvrk, ko je ugasnjen ekran

Ko ga vklopiš imaš ekran zaklenjenega telefona, kjer isto vse kaže, uro...

In ko to oddrsaš prideš na začetno stran,kjer je spet vse, tukaj pač zgoraj

3x eno in isto malo drugače

Za polarni dan ali noč je to res koristno, da vedno veš kolko je ura

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik map pravi:
Snecer, naj te potolažim iOS dela isto pri šumnikih. Če ti pa ošvrk ni všeč, si pa v meniju dotik vklopi bujenje z dvoklikom. 2x hitro klikneš na ekran, pa ti tisto ozadje odpre in imaš vse informacije gor, telefona pa ni potrebno odkleniti. Še nastaviš lahko, katere informacije bodo na ozadju.

Mam narejeno na dvojni tap

No, kamera zdaj dela ok na gumb, le malo predolgo jo odpira... Nokia camera

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Jest mam ošvrk in dvoklik, večkrat uporabljam dvoklik. Ozadje imam od accuweather, kjer so na ohranjevalniku vse informacije glede vremena, ter standardna obvestila klici, sms, mail im+ messenger. tako da dvokliknem in imam vse na dlani.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko na androidu držiš dlje tipko s naredi š itd.

Nokia pa ne, da več možnosti.

Spet nedoslednost za Slovence

Če imaš slovensko tipkovnico dela enako to... Pa še ena možnost je za šumnike in sicer pritisneš s nato pa tipko, ki ima strešico gor - tipka nad backspaceom za š.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Š
2036077-wp_ss_20140621_0002.png

Priponke

• 2036077-wp_ss_20140621_0002.png
    2036077-wp_ss_20140621_0002.png
    52,8 KB · Ogledi: 150
Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@brunobruno

Očitno samo Nokia ne ve kaj pomeni beseda ošvrk in so zato edini, ki ga imajo :evil
ošvrk ošvàk -a m (ȓ) redko udarec, navadno s tankim, prožnim predmetom: dobil je dva ošvrka z brezovko

Drugače pa imaš tudi Android Glance: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hisl.glance.free
da ne boš rekel, da je Nokia edina.
wink-1.gif
Copy paste koga?
Snecer, menjaj, ni druge varijante za te.

Sicer, da ti povem imam polno pripomb jaz takih in drugačnih za android. Recimo, da moraš downloadad app za to, da shraniš v koledar .ics datoteko (a tukaj lahko rečem katastrofa?). A recimo to, da ad-hoc tudi ne dela na androidu, nekaj naj bolj osnovnega, glede wi-fija, da na iosu ne dela BT?
Potem je zate samo in edino symbian.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.431
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:

Mam narejeno na dvojni tap

No, kamera zdaj dela ok na gumb, le malo predolgo jo odpira... Nokia camera

Ti enostavno ne bi bil ti, če ne bi neko zadevo vseeno pokritiziral.. saj gumb za kamero zda jdela OK, ampak predolgo ga moraš tiščat, Saj slike so boljše, kot pri Motokarjoli, ampak kaj ko so slabše kot pri Canonu 5D, itd itd v neskončnost..

Jaz tudi trdim, da WP8(.1) ni še čisto kot mora biti, ampak to da dela BP, da telefona ne restartam sploh (da sem ga sam restartal, ker kaj ni delalo, ga nikoli nisem, zaradi updejtov ja, ali pa ko se mi je izpraznila baterija), poskusi z androidom kaj takega.. najkasnej po enem tednu ni več izhoda in če se ne reštarta sam, mu zadam jaz milostni pritisk na off gumb.

Nekako me je pa tudi minilo neko iskanje programčkov za to in ono, pa popravljanje tega in onega, pa ustavljanje servisov itd.. telefon ima da dela BP brez tikat, ne pa da se jaz ukvarjam z njim in ga ujčkam, ker drugače se bojim, da se mi bo polulal v pleničke in zajokal.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne da gumb predolgo držim za kamero, kamera se zaganja par sekund.
Originalna se takoj zažene.

Androida se ne spominjam, da bi kdaj restartiral... 1x na teden polnil in to je to.

Me zanima če. Wp podpira sigenco, certifikate? Ma kdo gor?

I

Izbrisan uporabnik #488

tu ko držim s dlje ne napise š, ampak me čaka da izberem
2036142-wp_ss_20140622_0001.png

Priponke

• 2036142-wp_ss_20140622_0001.png
    2036142-wp_ss_20140622_0001.png
    107,8 KB · Ogledi: 144
I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj sem šel malo na sprehod in pofotkal ter posnemal. Bom pokazal pa boste sami povedali.

Video se mi zdi soliden, fotke pa so porazne. Najbrž imam defektno Lumio, kakšen kitajski ponaredek
evil.gif

Na telefonu izgledajo lepo, ostro, ko prenesem na PC pa je ena velika žalost.

p.s.
glede iOS. V petek sem se dobil s kolegom, ki ima iphone. Pa me slika in mi pošlje mms... še danes ga nisem dobil. Jaz sem pa njemu lahko. Sem bil raje tiho, ker je nov aparat.
Doma si probam poslat mms iz motorole, brezhibno in tudi obratno.

Pa iPhone mi sploh ni všeč, preveč oglat, ikone načičkane ko kakšen tamaguči. Drugemu sodelavcu, ki ima tudi iPhone pa je zezal wifi...

Po resetu ruterja se zadeva nikak ni hotela konektat na router z istim passwordom... ni da ni

Jaz normalno itak da se konketam.

Jokca, pogledam na net in vidim, da je to BUG, da moraš resetirat net nastavitve. Potem pa je šlo.

iPhone je šele ene skropucalo
evil.gif
če ne bi videl na lastne oči, ne bi verjel.

Sicer pa sem imel doma ipad2 14 dni in zadeva je imela odličen HW in baterijo. Več sem itak že opisal o njem na forumu (itunes=povsem neuporabno)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Aja, tam ti direktno da š? Tle morš izbrat ja, samo zaslajdaš na š, ne rabiš dvakrat pritiskat.

Certifikat odpri v IE, ga namesti in bi ti moralo delovati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Aja, tam ti direktno da š? Tle morš izbrat ja, sam samo zaslajdaš na š, ne rabiš dvakrat pritiskat.

Certifikat odpri v IE, ga namesti in bi ti moralo delovati.

Dobro, ta š ni taki problem, pač tak ma.

Kaj pa certifikat, ko namestiš, a ti potem telefon zaklene s kodo, ko se ugasne? android je zaradi varnosti zaklepal, kar nadležno potem, si moral vedno tipkat, ko si ekran okdlenil.

I

Izbrisan uporabnik #488

frame iz videa, ok

video sicer malo trese pri gibanju, se slika lomi, ampak ok, to je to

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Snecer začni uporabljati cortano. Rečem mute, pa mi da telefon na mute, rečem naj me zbudi ob sedmih pa mi nastavi alarm ob sedmih. Vse kar moram narediti je da držim tipko za iskanje - cortano omogočim.

Če pa to ni najbolj izi pa ne vem
wink-1.gif