pa kako poi ne dela v here+. Namesto kraja sem napisal PETROL in je vrglo vse pumpe ven od najbližje do najdlje oddaljene, prav tako SKB, pa mi je najbližjo banko ven vrglo, pa še vse ostale.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Koliko berem zadnje par strani, so za nekatere samo nokia 3310 telefon za uporabo.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Sem ga dobil na teste, za vse podrobnosti se obrni na Nokia Slovenija. (dovoljenje , itd) formalnosti. A bo cool ?
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Nič več ni beta. Posodobi v trgovini.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
@snecer pa kaj je stabo človek narobe? Ti si si lajf tako zakompliciral, da svaka čast, če lahko sam s sabo shajaš
Navigacija in mape so na Nokii pa res tako enostavne in logične, da edino butec tega ne razume. Redkokatera android navigacija ima tako poštimano, kot Nokie. Še celo v primerjavi z Garminom je veliko bolj user friendly, kar je tudi že meni marsikdo rekel.
Enostavno ne dojemaš sistema, ki je simpl ko pasulj. Že večkrat smo ti rekli, da zamenjaj telefon, ker pač to ni zate! Ne razumem, kaj še vztrajaš?? Zato, da se lahko živciraš? Edino nastavitve so res včasih nekloliko nelogično postavljene, to je pač stvar navade, ostalo pa res nima težav. Težave vidiš sam, ker misliš da mora biti vse tako, kot si navajen morda z nejega drugega sistema. Ne dojameš pa to, da je na WP zadeva lahko bolj enostavno, pregledno, logicno urejena.
In ne mi rečt, da ti dela težave 2 aplikaciji, ki ena ponuja navigacijo, druga zemljevide?? To je pa ja nekaj najbolj logičenga in na NOBENEM sistemu ni drugače rešeno! Bog se te usmili.
Smešen prevodCitat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj za vraga je " ošvrk " ?
Citat:
prinaša funkcijo "Ošvrk", ki v praksi pomeni to, da mobitel po zaklepu nekaj časa prikazuje uro in stanje baterije. Kje do dobri stari časi, ko so praktično vsi manj pametni mobiteli to podpirali, a ne?