Nokia windows phones

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
pa kako poi ne dela v here+. Namesto kraja sem napisal PETROL in je vrglo vse pumpe ven od najbližje do najdlje oddaljene, prav tako SKB, pa mi je najbližjo banko ven vrglo, pa še vse ostale.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Nima kategorij.
Tujec, ko pride v Slovenijo takoj ve, da mora vtipkati "Petrol"

Al pa ko bom šel v Albanijo, kaj bom tam vtipkal.

Za Slovenijo pa itak ne rabim navigacije, razen če si kakšno ekstremno ruto naredim, kar pa je seveda s here maps in + neizvedljivo.

Zadeva je zame povsem neuporabna.

Razen če bom kje peš po kakem drugem mestu morda kaj rabil.

V avtu imam navigacijo tak da. Za motor in hojo imam boljšo od te...

Lahko pa nekaj pohvalim:
Bluetooth lepo prenese imenik in celo zgodovino v navigacijo avtomobila.

Pri androidu je prenesel samo imenik.

Sem bil presenečen... pozitivno

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Koliko berem zadnje par strani, so za nekatere samo nokia 3310 telefon za uporabo.
bonk.gif

Nekje sem zasledil, da si ti spet mimo vrste dobil model 930.

Zakaj ne objaviš nobene fotke ali kaj podobnega. Svojega izdelka?

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Ja tujec mora nekaj slovenskega znat in se pozanimat, Isto pri garminu. Mislim da AUSTRIJA ne obstaja je samo ostereich, če tega ne veš, še do tam ne moreš pridet, Finska je Suomi, itd. V Sloveniji je parkirišče, če boš to v avstriji napisal nebo nič. Hotel je pa hotel vsepovsod. Treba se malo znajt.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni Avstrija?
smile-1.gif

50.png

61.png

Ni problema, Garmin črpa države iz osnovne mape=mednarodna imena in iz podrobne mape, lokalna

Zato pa ima KATEGORIJE

IKONE=ki vizualno pomagajo, če je narisana pica, pol je jasno kaj bo med zadetki tudi na Kitajskem

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Sem ga dobil na teste, za vse podrobnosti se obrni na Nokia Slovenija. (dovoljenje , itd) formalnosti. A bo cool ?
nahrung002.gif

XML verzijo si dobil.

Saj fajn, če sam sebi še verjameš.

Ne več fopat po forumu, mislim, da si prebran. Sem bil dolgo tiho in se nasmihal tvojim pravljicam, zdaj ti pa povem.

Ne več fopat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Nič več ni beta. Posodobi v trgovini.

Sem posodobil, mam zadnjo, pa zgleda da ni več formalno beta
evil.gif
dejansko pa je še nedodelano

I

Izbrisan uporabnik #488

Za razliko od tebe točno povem in pokažem še kakšno fotko, screenshot.

Da ne bo kdo verjel raznim testerjem in podatkom v tabelah.

Maximum standby time (3G): 440h

Slab sem pri matematiki, kolko je to v dnevih? (uradni podatki)

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lepo od tebe da pokažeš realnost telefona, pa saj vidiš sam, da ta lumia 925 ni dober, so ti že odpisali, ko ga še nisi imel, da počakaj na 930 ali pa vzemi 1520.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
@snecer pa kaj je stabo človek narobe? Ti si si lajf tako zakompliciral, da svaka čast, če lahko sam s sabo shajaš
smile-1.gif

Navigacija in mape so na Nokii pa res tako enostavne in logične, da edino butec tega ne razume. Redkokatera android navigacija ima tako poštimano, kot Nokie. Še celo v primerjavi z Garminom je veliko bolj user friendly, kar je tudi že meni marsikdo rekel.

Enostavno ne dojemaš sistema, ki je simpl ko pasulj. Že večkrat smo ti rekli, da zamenjaj telefon, ker pač to ni zate! Ne razumem, kaj še vztrajaš?? Zato, da se lahko živciraš? Edino nastavitve so res včasih nekloliko nelogično postavljene, to je pač stvar navade, ostalo pa res nima težav. Težave vidiš sam, ker misliš da mora biti vse tako, kot si navajen morda z nejega drugega sistema. Ne dojameš pa to, da je na WP zadeva lahko bolj enostavno, pregledno, logicno urejena.

In ne mi rečt, da ti dela težave 2 aplikaciji, ki ena ponuja navigacijo, druga zemljevide?? To je pa ja nekaj najbolj logičenga in na NOBENEM sistemu ni drugače rešeno! Bog se te usmili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Da še drugi vidijo, kako "lepo" izgleda, ko klikneš na nastavitve.

wpss201406210004.png

Začetni zaslon, kjer kliknem na ikono za nastavite in nato drsam dol...

1. stran
wpss201406210005.png

2. stran
wpss201406210006.png

3. stran
wpss201406210007.png

4. stran
wpss201406210008.png

5. stran
wpss201406210009.png

6. stran
wpss201406210010.png

7. stran...
wpss201406210011.png

Zdaj pa nastavi in najdi, če si car, poleg izrazoslovja, da te nekam pritisne.

"ošvrk"? = pljunek?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
@snecer pa kaj je stabo človek narobe? Ti si si lajf tako zakompliciral, da svaka čast, če lahko sam s sabo shajaš
smile-1.gif

Navigacija in mape so na Nokii pa res tako enostavne in logične, da edino butec tega ne razume. Redkokatera android navigacija ima tako poštimano, kot Nokie. Še celo v primerjavi z Garminom je veliko bolj user friendly, kar je tudi že meni marsikdo rekel.

Enostavno ne dojemaš sistema, ki je simpl ko pasulj. Že večkrat smo ti rekli, da zamenjaj telefon, ker pač to ni zate! Ne razumem, kaj še vztrajaš?? Zato, da se lahko živciraš? Edino nastavitve so res včasih nekloliko nelogično postavljene, to je pač stvar navade, ostalo pa res nima težav. Težave vidiš sam, ker misliš da mora biti vse tako, kot si navajen morda z nejega drugega sistema. Ne dojameš pa to, da je na WP zadeva lahko bolj enostavno, pregledno, logicno urejena.

In ne mi rečt, da ti dela težave 2 aplikaciji, ki ena ponuja navigacijo, druga zemljevide?? To je pa ja nekaj najbolj logičenga in na NOBENEM sistemu ni drugače rešeno! Bog se te usmili.

Gornje fotke poglej in razloži alter občinstvu, kako so nastavitve pregledne, simpl, logične itd...
evil.gif

Mene takšne neumnost zmotijo, podobno kot me je že v štartu zmotilo, da je preveč klikanja da telefon preprosto daš na MUTE

Sitna zadeva, ko hočeš biti bolj pameten od konkurence pa narediš neumnost.

Normalno, da se po 14dnevih navadiš in postaneš MS prodajalec.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Daj povej mi, kolikokrat pa ti nastavljaš nastavitve telefona? Enkrat, dvakrat potem se pa že neha. Morda kdaj še kakšno ločeno nastavitev urediš, pa je to to. Bi si pa kljub temu želel, da bi bile te nastavitve po nekem redu razvrščene, to se pa strinjam. Vendar ni nekega bistvenega pomena, da bi rekel, zdaj pa teleon ni ok, ker mi "nastavitve niso všeč"
smile-1.gif
Res kompliciraš.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
"" Mene takšne neumnost zmotijo, podobno kot me je že v štartu zmotilo, da je preveč klikanja da telefon preprosto daš na MUTE ""
Točno 1 klik! Preveč? Žal telefona na umsko upravljanje še niso proizvedli, žal...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj za vraga je " ošvrk " ?
Smešen prevod
smile-1.gif

Nokiine telefone se da nastaviti, da takrat ko je telefon zaklenjen, lahko na " ugasnjenem " ekranu prikazuje uro in vsa najpomembnejša obvestila. Npr zgrešen sms / klic, karkoli nastaviš.
Lahko ves čas, lahko pa le takrat ko telefon potegneš z žepa in se avtomatsko zasvetijo obvestila.

Zelo uporabna funkcija.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
prinaša funkcijo "Ošvrk", ki v praksi pomeni to, da mobitel po zaklepu nekaj časa prikazuje uro in stanje baterije. Kje do dobri stari časi, ko so praktično vsi manj pametni mobiteli to podpirali, a ne?

Sem kar nekaj časa iskal, kako izklopim prikazovanje ure, ko je telefon v ovitku
evil.gif