Nokia windows phones

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Na Tuš mobil je isto. Ko imam vklopljene podatke, sem večkrat nedosegljiv, če ne pa sem. Samo mislim da je to na strani tušmobila. Drugače mi 620 normalno preklaplja iz 2g na 3g in obratno.

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Jaz mam ista probleme. Odkar imam 8.1 mi večkrat telefon pokaže da sem nedosegljiv če imam na 3g oz 4g in ga dam v žep.
Ne preklopi na E oz 2g. Prav tako imam mobitel.
Kakšna ideja?

Ne vem, jaz bom preveril pri mobitelu, kaj pravijo tehniki. Ampak kot sem napisal, od včeraj, ko sem prijavil motnjo, sem bil vedno dosegljiv. Lahko je zgolj slučaj, ampak vozim se po območjih, kjer vsekakor preklaplja med 2, 3 in 4G. Tri dni sem ga pa imel samo na 2G in je pa delalo bp. Vmes sem (v Domžalah) za hec preklopil na 3G in sem bil v pol ure nedosegljiv. Potem sem pa klical na mobitel...

Jernej

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Tole območje Domžale - Trzin je res ena zona sumraka. Že od večih sem slišal, da so tam nedosegljivi, pa ni vezano samo na WP. Tukaj imajo operaterji teževe ...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
@Snecer
Dej pojdi ti nazaj na Android ali iOS ali pa še bolje na Nokia 3310.
Resno, pač ti ni všeč sistem, ne vem kaj se tako sekiraš in kompliciraš... Zamenjaj pa je!
Ti imaš toliko nenormalnih težav, res samo čudim se tvojim zapisom... Jaz in večina, ki uporabljamo Lumie oz. WP sistem pa zelo zadovoljni in ni šans, da zamenjam! Ker je enostavno najbolj user friendly sistem! Pa to je kar potrjena teza pri kolegih, ki tudi imajo te Lumie. Plus, da imajo odlične fotoaparate, glede na trenutno tehnologijo kamer.

Če bi skos po rokah nosil Motorolo, kot to novo nokio bi se ti tudi motorola v 1,5 - 2 dneva spraznila...

I

Izbrisan uporabnik #488

No, saj gori kakšen tudi kak problem napiše.

Kolega ima tudi 925, baterija katastrofa.

Motorola ima napram tej lumiji nadmočno baterijo.

Lumio sem pred uro napolnil, malo raziskujem po njen, forum, mail in že vzelo 12%

Noro

A eni pa samo hvalite?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Mogoče je ta tvoja oh in sploh Motorola res "izjemna" glede baterije, vendar večina današnjih smartphone telefonov drži 1-2 dni maksimalno. In ti tu pisariš, kako grozno slabo baterijo ima Nokia, a hkrati je to v čistem povprečju oziroma bolje od večine telefonov, ki so trenutno na tržišču.

Poleg tega govoriš kako katastrofalen foto ima nokia, a je v samem vrhu glede kvalitete slik, če pa primerjaš cenovni rang pa definitivno prva! A ti o neki katastrofi :D

Ne razumem, res...

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bi nonstop prcal, ne bi baterija držala niti 5 ur...

Ne govorim o katastrofi fotkiča, ampak da sem pričakoval bistveno bolj ostre in barvne fotke.

Še enkrat preberi pa boš razumel.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
tako je.

V glavnem, mali povzetek z zadnih nekaj strani nalaganj. Mislim da smo vsi skupaj ugotovili, da ima NOKIA dobr fotkič za GSM razred, ne XY krat boljši od Motorole, ampak dober. Prav tako smo ugotovili, da se ne more kosat z naprednješimi kompakti in DSLR. Ugotovili smo tudi da ima slabo baterijo. Celo ugotovili smo da dela na WP 8.X platformi in ne kateri drugi. To je to. Case closed.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Seveda, upam da se bodo zadeve porihtale z nadgradnjami. Tudi na drugih platformah, nekatere zadeve delajo, druge so popolni nesmisel. Pa z vsako novo verzijo kaj izbolšajo, kaj pa tudi pokvarijo. Bomo vidli.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Kaj ti pa recimo manjka, zame ima prav vse razen aplikacije predvajaj.si, kjer moj kabelski operater nudi TV preko interneta. To bi si še želel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Hrvaški amzs, ki je samo za andr in ios

Itd. Gps lokator... Bogo

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Aha, potem imava drugačne želje, zame zadostuje, zate ne. Možnosti sta 2. Ali počakaj morda še kej pride, ali pa istem res ni zate in šaltaj drugam.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Se pa da recimo amzs morda rešit, da zadevo odpreš v browserju. Pri meni recimo app za Facebook nikoli ni delo kot je treba, nakoncu sem pogruntal, da je app praktično enak mobilni strani v IE browserju. Prav tako je z youtube aplikacijo, je ne uporabljam, ker je enaka YT mobilni strani v browserju. Morda se da AMZS tako rešit.