Nokia N9

hush

Zelenc'
11. mar 2012
13
0
1
sem probal in tudi ne dela... obupal sem...mogoče bo kak naslednji popravek v neznani prihodnosti meegota to uredil
smile-1.gif

edit: mi je le uspelo :D na novo sem posodobil programsko opremo s programom Nokia Software Updater
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

hush

Zelenc'
11. mar 2012
13
0
1
Citat:
Uporabnik imi pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Mobilna TV se da gledat na tem telefonu.
ali telemach D3GO?

Lp

Da, jaz sem si naredil bližnjico na brskalniku, katero sem shranil na "namizje" telefona.

Kje se prosim dobijo spletni naslovi posameznih tv postaj
sprasujem se.gif
Za mobilno tv ali pa telemach d3?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Pa saj ne rabiš neke hitre kontakte. Odkleneš zaslon z stranskim gumbom ali dvojnim klikom in čisto malo frcneš zaslon navzgor, kjer se ti 4 ikone pokažejo in stisneš tipko za kontake in klikneš priljubljen kontakt. To je 3-4s.

a to v vse screenih deluje al?
a na tisti screen kjer je ura in accuweather se da kej gor dati??

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
deluje na vseh aplikacijah in ne na omescreeni in seveda tudi na lockscreenu.
Probaj meecast, meni je boljši, pa še na lockscreen in na lowpowerscreen lahko daš vreme.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
u super bom
smile-1.gif

a je kdo probal ze sinhronizirati lotus notes z gmail koledarjem? in potem seved z N9?

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
super! še vedno sem v dilemi ali naj vzamem n9 v cyan ali beli barvi ali se da kje v sloveniji dobit bel model?

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
bela je samo v 64gb verziji, cyan pa 16gb. Edino ohišje se lahko menja če imaš vsaj malo ročnih spretnosti.

Nazadnje urejeno:

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
mam ampak je tveganje pa še nikoli nisem kupoval iz tujine, ker v sloveniji pa se to ne da kupit ne?