Super.Citat:
Uporabnik kegnatz pravi:
successfully flashed - having PR1.2\o/
Super.Citat:
Uporabnik kegnatz pravi:
successfully flashed - having PR1.2\o/
Jaz tega nisem opazil...Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
A se komu dogaja, da se mu baterija pri mal nižjih temperaturah enostavno izprazni in telefon ugasne? Pri normalnih temepraturah tega nisem opazil. Isto pri zadnjem softveru, kot pred posodobitvijo. Pri ostalih telefonih tega nisem opazil...
Samo na začetku prvo uro po posodobitvi mi je štekalo...MEni FB celo boljše dela (seveda po tej kvazi magični uri).Citat:
A ima kdo težave s sporočili po posodobitvi?
Meni na Feedu sicer pokaže sporočilo, ampak potem v sporočilih mi kaže prazno. Prav tako ne vidim sporočil iz FB.
Pošiljanje dela OK.
LP, M.
Evo pa še ta aplikacija bi bila zanimiva: http://store.ovi.com/content/208533Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Po naklučju našel, mogoče te bo to zanimalo: http://store.ovi.com/content/255836Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Dobro zleda ta prehod na N9. Bom videl kako bo mi špilala v službi, kjer imam polno roke drugih stvari, zdaj pa še velik telefon zraven.
Hitro klicanje si še moram nekak omislit. Zdaj na E52 je šlo zelo hitro. 2 ali 3 pritiske in sem že klical.
pa ti si cuker
častim pa pivo, čeprav dvomim da se kdaj srečava
hvala
Citat:
A se komu dogaja, da se mu baterija pri mal nižjih temperaturah enostavno izprazni in telefon ugasne? Pri normalnih temepraturah tega nisem opazil. Isto pri zadnjem softveru, kot pred posodobitvijo. Pri ostalih telefonih tega nisem opazil...
Citat:
Ugotovitve:
1. nov FB notifikator na lock screen in nova ikonca, slika se obrne v landscape v fb aplikaciji
2. Setings/Device/Display nova opcija "colour profile": normal, vivid, subdued.
3. Setings/Device/nova opcija Media sharing settings (DLNA nastavitve)
4. Setings/home Screen/ Background.....blur, brightness, live wallpaper
5. Setings/notifications/"web feeds" izbiraš svoje dodatne feed-e in ne samo FB in twitter
6. Nov Nokia drive z možnostjo nastavitve omejitve hitrosti, poti (avtoceste, tuneli,...), na mapi nov hitri gumb za zoom out
7. Nokia Maps se hitreje odreje (50% hitreje), nova ikonca za zadnjo znano lokacijo?, veliko hitreje nalaga satelitski posnetek, v nastavitvah se jih da direktno update-at po novem
8. v galeriji nova funkcija za teganje obrazov??
9. koledar ima ikonco z aktualnim datumom
10. Posodobljena trgovina
Meni ga ne predvaja, samo zvok. Torej je verjetno krivo to da nima flash supporta, ga bo pa imel pri novem firefoxu (so uradno povedali da zdaj zdaj pride s flashom, ker so se že dogovorili z adobom).Citat:
Uporabnik Nejco pravi:
to me še zanima ali je n9 sposobna pretakati video preko brskalnika tudi z drugih strani ne youtuba (npr. lahko nekdo poskusi če lahko predvaja ta video: http://www.rockstargames.com/newswire/article/19461/grand-theft-auto-v-trailer.html)
Citat:
Samo na začetku prvo uro po posodobitvi mi je štekalo...MEni FB celo boljše dela (seveda po tej kvazi magični uri).Citat:
A ima kdo težave s sporočili po posodobitvi?
Meni na Feedu sicer pokaže sporočilo, ampak potem v sporočilih mi kaže prazno. Prav tako ne vidim sporočil iz FB.
Pošiljanje dela OK.
LP, M.
Citat:
Na talk.maemo.org sem prebral nekaj v tem smislu da se nekaj dela v ozadju:
"Q:Also noticing sluggishness.
A: This is normal after any update and was the same for the N900. It takes a while for the indexing to complete and so the device can be quite sluggish for a couple of hours post the update. "