Nokia N8

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Tako na brzino: Quick Office lahko editiraš, telefonska številčnica v ležečem položaju. Email me še vedno heca. Ko prileti nova pošta, stara izgine neznano kam, ni je več nikjer, mapa zbrisani predmeti pa prazna. Tudi ko pošljem pošto je mapa poslano prazna!!?? Uporabljam dva predala, mogoče da to zmede?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Čudno! Preko Ovi Suite in Nokia Sofware updater update ni na voljo, preko telefona pa je in sem nadgradil na RM1.1.
Zanima me v čem je razlika 318Mb preko Ovi Suite in le 7.1Mb preko telefona?

V OVI suite ti naredi popolno nagradno celega sisteme, preko "telefona" pa le posodobitev, kjer so spremembe.

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
pa še nekaj aplikacija družabna omrezja mi ne deluje, če dam posodobitev ki je trenutno navoljo mi javi da posodobitev ni uspela
ali pozna kdo rešitev?

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
sm dal update pa še zmiraj javi da ga je treba dokupit. sem dal preko GSM-a

Nazadnje urejeno:

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
ko odpreš dokument, prvo stran še pokaže ko pa kaj prtisneš pa "no application licence purchase"
ni možnosti registracije

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Imaš simobilovo ali mobitelovo ? Si kdaj delal reset kakšen , se je kaj nabralo gor odkar ga imaš .Si menjal ali probaval product code

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Imaš simobilovo ali mobitelovo ? Si kdaj delal reset kakšen , se je kaj nabralo gor odkar ga imaš .Si menjal ali probaval product code

debitelov telefon, simobilova kartica, ne

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Probaj še reset narediti .Ampak pazi ne formata ,ker boš imel probleme potem pa na back up ne pozabi in pa polna baterija