Nokia E71 in njene male skrivnosti

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
@avtoFun - na 210.21.006

@Southpark & kazamurnik - tnx za tale info
smile-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Inštaliral sem Mail for Exchange, pa bi prosil kako se imenuje Strežnik Exchange, dostopna točka in domena.....? Uporabljam Gmail.
Hvala in LP

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Za Gmail exchange še ne deluje. Deluje pa za imenik in koledar na Googlu.

Ta tanovi E71 FW verzije 300.21.012 je podn. Ko grem v galerijo mi neskončno odpira mapo Slike in se telefon pol restarta. Ko slikaš, traja večnost da pokaže sliko itd. Morda kdo ve, kako bi downgradal na prejšno verzijo?

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Za Gmail exchange še ne deluje. Deluje pa za imenik in koledar na Googlu.

Ta tanovi E71 FW verzije 300.21.012 je podn. Ko grem v galerijo mi neskončno odpira mapo Slike in se telefon pol restarta. Ko slikaš, traja večnost da pokaže sliko itd. Morda kdo ve, kako bi downgradal na prejšno verzijo?

Čudno, jaz nisem opazil česa podobnega, odpira morda celo malo hitreje, nič se ne restarta, tudi slika čist normalno, Si imel hackanega prej, imaš cel kup app. naloženih?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Če je imel prej hackanega in če ima 123535 aplikacij od prej naloženih nima veze saj ti vse pobriše dol ko na novo daš gor FW... Je pa na tujih forumih tudi ogromno kritike da telefoni ne gredo kot bi morali, da štekajo itd... Bomo raje še malo počakali
smile-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Sem pozabil, da sem imel pri updatanju eno napako napisano v Nokia SW Updaterju, a je pisalo da bo vse v redu in normalno dokončalo. Sem sedaj še enkat reinštallal FW in dela kot mora.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aja to samo v primeru da pride do napake verjetno? Ker jaz npr. imam 210.xxxxx FW gori in tam ko daš išči novi SW ali nekaj takega ti potem napiše da novi novega SW in da imaš nameščenenga najnovejšega ?! Morda pa sem kaj spregledal!

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
(ksz)

btw: če še kdo uporablja PowerMP3 za predvajanje glasbenih filetov.... meni je dop***dil tale default skin

PowerMP3_s60v3.gif

in sem si naredil svojega. Lahko bi še par stvari dodelal, pa se mi zaenkrat ne da. Barve teksta lahko štelate v XML datoteki, ostalega pa po mojem niti ni potrebno.

Preview:

neizpreview.jpg

Dolpoteg (navodila so v filetu)

(Zadeva je narejena samo za E71 model, čeprav utegne delati še na kakem drugem, ki uporablja 320x240 pikslov velik skin)

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ok, nujno. zaradi buga v buzzerju sem ze drugic skoraj zaspal (prvic nisem bil siguren ali sem budilko izklopil ali nastavil na dremez). po updateu dremez ne dela kot bi moral, ce nokio pustis dalj casa izklopljeno (cez noc). nokia se vklopi, stisnes dremez, se izklopi in dremas naprej v neskoncnost
crazy1.gif

hec je, da ko si ze zaspal in pol cez nekaj nokio sam vklopis, se vklopi dremez
bonk.gif

ob 7:20 imel budilko, nokio sem potem ob osmih sam vklopil, ko je vklopljena pa mi dremez zacne piskat 7:25
grin1.gif

hvala bogu za notranjo uro, ce bi bolj koma spal...
s prejsnim fw je dremez delal normalno in bp!

pa se fring ne dela vec prek wlana, nobena verzija. prej delal brez problema.

torej, pozna kdo koga na telerayu ali je kdo tu iz teleraya, obvezno hocem downgrade na mojo prejsno verzijo!
trenutna verzija je 210.21.006 in je zadnja za mojega.

tega bi rad mel nazaj: 100.07.76
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa se fring ne dela vec prek wlana, nobena verzija. prej delal brez problema.

Tole ni čisto res, si ga moral ti kaj pokronat, z 210 in z novo 300 verzijo mi Fring (predzadnji in zadnji) dela prek wlana BP. Če ga ni v bližini, vpraša, kero povezavo hočem.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no meni fring na 210 prek wlana NE DELA, sprobano na vecih
smile-1.gif
. tudi mene vprasa katero povezavo hocem. wlan mi najde ampak se ne more konektat. browsam lahko komot prek istega wlana bp. itak bom mogu updejtat na verzijo 300, tam baje ni vec problema z budilko. pa bomo videli, kako tam dela fring

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo, imam nov fw 300.21.012.

telefon odziven, fotoaparat zelo ok (zvoka se vedno ne gre izklopit!), budilka bug je popravljen - preverjeno danes zjutraj (
cheer.gif
), GPS tudi dela boljse, wlan net dela stabilno, posta vrjetno bp (se nisem nastavil), fringa se nisem probal.

telefon se da skrekat tudi s to verzijo, vendar je potrebno par korakov narediti prej, se preden updejtas!!! kdor direkt updejta, zaenkrat ne more uporabljat helloox ali kaj podobnega. samo v opozorilo. moj je skrekan
cheer.gif