Nokia E71 in njene male skrivnosti

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mogoče kdo ve, kje ima e71 nastavitev usmerjenosti zvoka. Nekje mora imeti, da izbereš kroženje zvoka pri zvonjenju, pa sedaj ne najdem nikjer te nastavitve.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Če je imel prej hackanega in če ima 123535 aplikacij od prej naloženih nima veze saj ti vse pobriše dol ko na novo daš gor FW... Je pa na tujih forumih tudi ogromno kritike da telefoni ne gredo kot bi morali, da štekajo itd... Bomo raje še malo počakali
smile-1.gif

naredil sem backup telefona.

sedaj ravno delam update.

a če želim vrniti aplikacije, ki sem jih namestil pred posodobitvijo lahko to naredim s pomočjo backupa?

lp

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
ne

ne vem če je to res.

ko sem izvedel update se mi je telefon kar se konfiguracije tiče vrnil na tovarniške nastavitve. če želim vrnit telefon konfiguracijsko in tisto kar je bilo nameščeno na telefon je potrebno narediti restore.

update v tem primeru ostane.

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
ne

ne vem če je to res.

ko sem izvedel update se mi je telefon kar se konfiguracije tiče vrnil na tovarniške nastavitve. če želim vrnit telefon konfiguracijsko in tisto kar je bilo nameščeno na telefon je potrebno narediti restore.

update v tem primeru ostane.

lp

Kolikor se spomnim, so mi ostale samo aplikacije (ki sem jih sam naložil), ki so bile na kartici in še tam sem moral Garmina ponovno naložiti iz sys datoteke. Vse, kar je bilo na spominu telefona (Fring, recimo) je šlo. Z restore sem povrnil imenik, koledar... in nastavitve, ne pa tudi aplikacij s spomina telefona. Tako da je pravi odgovor verjetno ne/da.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Lahko e71 pripraviš do tega, da deluje kot WLAN kartica? Torej, da aparat priklopim na PC in uporabljam wireless internet s pomočjo e71 sprejemnika.

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
A se splača Garmina naložit na telefon ali na kartico?
Ali je bolje samo mape dat na krtico?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Jaz garmina sploh ne morem naložit na telefon, ga lahko samo na kartico. Se mi zdi da je to edina aplikacija ki te ne vpraša kam boš nalagal?

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Lahko e71 pripraviš do tega, da deluje kot WLAN kartica? Torej, da aparat priklopim na PC in uporabljam wireless internet s pomočjo e71 sprejemnika.
Joiku hot spot

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Pozdravljeni!

Ve kdo ce gre zaklenit sms sporočila in e-mail, da neje vsak vidi, kaj mas na fonu, ker ga veckrat kdo v roko vzeme pa ni dobr da vse vidi. Če gre nastavit kodo za zaklep prosim povejte.

Hvala in lep pozdrav, Danijel

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik danijel84 pravi:
Pozdravljeni!

Ve kdo ce gre zaklenit sms sporočila in e-mail, da neje vsak vidi, kaj mas na fonu, ker ga veckrat kdo v roko vzeme pa ni dobr da vse vidi. Če gre nastavit kodo za zaklep prosim povejte.

Hvala in lep pozdrav, Danijel

Mislim, da boš moral kakšen programček za to najti.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kako izklopim nadležno utripanje glavnega gumba? Utripa mi na 10 sekund tudi ko ni nobenih zgrešenih klicev in občutek mam, da mi konkretno prazni baterijo. Ob normalni uporabi mi namreč drži dan in pol, ob intenzivni pa jedva 24 ur ...

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
orodja -> profili -> izbereš profil -> prilagodi -> utripajoča lučka -> izključi