Nokia E71 in njene male skrivnosti

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Vem ja da se da, ampak meni ponudi telefon samo tista zvonenja ki so že bla na telefonu

.... Že ugotovil da je bil problem da sem mel mp3-je na spominski kartici in ne v telefonu
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma ni res....jaz imam ves dodatni višek na kartici pa vseeno pridem do glasbe za vsako ime posebej.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
172
63
38
Se komu sanja zakaj men izginjajo podatki s spominske kartice... V meniju Pomnilnik mi pa kaže, da imam zasedeno 350MB. Slik, muske in vsega drugega pa nikjer. Reset telefona ne pomaga. Imam pa Kodakovo 4GB kartico, telefon pa je e63.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ima kdo rešitev kako nastavit neko sliko čez celotni background? Torej tudi zgoraj in spodaj do roba?

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Zdravo

Eno vprašanje.
Situacija je sledeča. Do včeraj mi baterija ni držala nikoli več kot en dan. Garmin ni nameščen. Nato sem pod settings-general-positioning-modes izklopol vse zadnje tri, po defoltu vklopljene funkcije. Stanje se je občutno izboljšalo. Iz povprečne 0.25W porabe v idel stanju je zdaj le nekje 0.03W. Po celodnevni intenzivni uporabi, je baterija še vedno solidno polna. Nad 50%.

Me zanima pa sledeče. Imate vi te funkcije vkloplene ali ne. Bi prosil če lahko kdo pogleda. Ker sedaj GPS ne dela oz. moram vsakič manual nastavit oz. vklopit te funkcije pred uporabo.

Hvala

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz imam pod Način (to bo verjetno Modes) vklopljeno 2. Strežniš. podprti GPS (to je a-GPS) in 3. vgrajeni GPS, 1. Bluetooth GPS in 3. Omrežno pa je izklopljeno. Ne verjamem, da bi bil to problem, ker to le določa, kateri in kako naj GPS dela, KO ga vključiš.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Torej mi neka aplikacija konstanto uporablja GPS. Nameščeno imam Nokia Maps, Google Maps in prednameščen SiNavigator.

Je imel kdo kaj problemov s temi aplikacijami?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A vam tudi tolikokrat štekne telefon? Meni se enkrat tedensko zgodi, da ne morem v menu. Sicer v ozadju laufa menu, stvari se odpirajo (če grem z rdečo tipko iz menuja in držim ''hiško'' mi napiše, da so stvari odprte). Pomaga samo reset.

Potem mi pa enkrat tedensko tak štekne, da dobim klic, stisnem zeleni gumb, zvonenje neha igrat, na ekranu pa še vedno utripa, da me nekdo kliče ampak je vse skupaj neodzivno. Čez par sekund pa se telefon sam resetira
bonk.gif

Na servis mi ga ni za pošiljat, ker bom potem sigurno 2 tedna brez, ampak tak se pa tudi ne da delat... Bi lahko slučajno bil problem zaradi tega, ker imam temo naloženo na spominsko kartico?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni se resetira, ko jo res priganjam, beri, ful zahtevnih aplikacij. s tem da prej postane kr fejst topla
confused-1.gif

ampak, to je tisto res ornk drkanje, dolgotrajno

edit: to se mi je ene parkrat zgodilo, na prste ene roke prestejem. mi pa zmrzne, ko cist spraznim baterijo, dam do konca napolnit, nato ko vklopim, se normalno zboota, pol pa tema. pomaga baterija ven, pa se enkrat vklopit. pol pa je vredu
rolleyes-1.gif

jebat ga, nic ni popolno
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
pri meni tudi ni težav...se mi je zgodilo 3x do zdaj da se resetirala sama...mi se je pa zgodilo že nekajkrat da kartice ni mogoče brat in pa tudi bluetooh ni delal...pa sem jo ugasnil in ponovno prizgal in je bilo potem vse ok.

Sem prej imel N70 :D

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri meni je telefon tako malo časa izven vidnega polja, da bi definitivno opazil. Pa tudi kak SMS o nedosegljivosti bi imel, pa jih nimam. Mogoče se pa ponoči med 4 in 5 zjutraj resetira, takrat pa res večinoma vedno spim, med vikendi pa to zamakne še za kako uro kasneje
wink-1.gif

Verjemi, bi opazil, če bi bilo tako.