Nokia E71 in njene male skrivnosti

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Samo moraš vedeti, da BT slušalke sevajo približno 1000x manj kot telefon. Njihov SAR je okoli 0,001 W/kg.

No to je ze spremenljivo... ampak jaz pri telefonu s SAR 0,80 uporabljam kar slusalke, ki sem jih dobil poleg, malo sem si skrajsal vrvico in odstranil eno slusalko, ki je bila strlece odvec.

Ljudje, bi se morali zavedati elektromagnetnega sevanja, pa se ga ne. Vem, da ne moramo vplivati na vse dejavnike v zivljenju, lahko pa na nekatere in en iz med teh je elektromagnetno valovanje mobilnika.
zmaga.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ti seveda kar predvidevaš, da je EM sevanje škodljivo, čeprav zadnja dognanja kažejo ravno obratno. Sploh pa v dozah, ki jih prejmeš zaradi sevanja mobilnega telefona.

Lepo si napisal, da ne moremo vplivati na vse dejavnike v življenju... sam pa bi še dodal, da je v zadnjem času sila popularno se obremenjevati z nepomembnimi, predvsem pa z MANJ pomembnimi dejavniki.

Masten zrezek dan za dnem je milijonkrat bolj škodljiv za tvoje zdravje kot mobilni telefon.

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A kdo ve kje bi se dalo kupiti vijake, ki držijo zgornji del ohišja. Torej vijake, ki so vidni, ko odstranimo pokrov baterije. So pa štirje.

Gor paše izvijač Torx 5.

LP, Andrej

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
A kdo ve kje bi se dalo kupiti vijake, ki držijo zgornji del ohišja. Torej vijake, ki so vidni, ko odstranimo pokrov baterije. So pa štirje.

Gor paše izvijač Torx 5.

LP, Andrej

Nažicaj pri kakšnem urarju al pa na servisu.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ni normalno, je pa tako pri vseh
smile-1.gif
.

aha.

izgleda kot da se nekaj nalaga in šele potem refresh zgornje vrstice naredi.

no samo da ni normalno in da je to pri vseh.

thx

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
če koga zanima imam odveč držalo in nosilec iz Simobilovega paketa za voznike.

lp

Nazadnje uredil moderator:

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
ma sam pri teh etuijih je ponavad tko. Taprva dva tedna redno skoz u etui spravlat, pol se ti pa počas j**e :D

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Mene pa zanima če se da uporabit druge melodije, ne tiste ki so že osnovno na fonu, za zvonenje za posameznika v imeniku?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Mene pa zanima če se da uporabit druge melodije, ne tiste ki so že osnovno na fonu, za zvonenje za posameznika v imeniku?

Se da, vsakemu v imeniku lahko drugo muziko določiš.

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Seveda se da. Naloži an telefon poljuben mp3, nato pa imenik -> "poljubna vizitka" -> Ton zvonenja