Nokia E71 in njene male skrivnosti

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Mene pa neki druga zanima:

1. Zakaj po posodobitvi FW-ja še vedno ne teče ura (na ohranjevalniku zaslona)
2. kje bi nastavu, da bi na hitri tipki "imenik" bil tist iz SIM kartice, ne pa imenik telefona in bi mi nove kontakte shranjevalo direkt na SIM kartico (zdej morem kopirat imenik s sim kartice in vsako novo vizitko nazaj na njo =P)

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Zakaj po posodobitvi FW-ja še vedno ne teče ura (na ohranjevalniku zaslona)

To tudi mene zanima
tongue-1.gif

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Zanimam se za nakup te nokie.... sedaj imam SE W200i, ki ima 0,81W/kg,... E71 pa ima 1,33W/kg... ni to malo prevec za novejsi telefon?

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Nokia 6220 classic, ki jo ima moj oce... ima komaj 0,66 W/kg... ta E71... ma mal prevec za moje pojme..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ko vklopim telefon, mi zacne nekaj namescat, potem pa error, namescanja ne more koncati s pomnilniske kartice, pa naj grem v nadzor aplikacij. tam zgleda vse namesceno.

wtf?
vidim da bo pocasi treba hard reset naredit
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
* Firstly, connect your phone to a PC via USB.
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* Open Windows Explorer on your PC.
* Go to \private\10202dce on the phone’s folder.
* There, you should be able to find the installer files (.sis). Just remove them using Windows Explorer.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
* Choose Data Transfer (a.k.a. Mass Storage). Do not select PC Suite because you won’t be able to browse protected folders in PC Suite mode.
* There, you should be able to find the installer files (.sis). Just remove them using Windows Explorer.

Ne pozabi nastaviti, da ti prikazuje skrite in sistemske datoteke.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ

Sedaj imam izklopljeno preverjanje e-pošte in pa 3G signal tudi, baterija je bila do sedaj 2x napolnjena...nazadnje sem jo filal včeraj zjutri ( oziroma še iz predprejšnje noči) , in do danes jo je porabilo le 10%. Manjka mi ena črtica, BT je skos aktiven.

Če bo tak ritem obdržalo, bo super.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

Ne pozabi nastaviti, da ti prikazuje skrite in sistemske datoteke.

Kje se to nastavi. Sam pod-private nisem imel nič.

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Citat:
Uporabnik whiteboy pravi:
Al mas 1.33 al pa 0.5, tko al tko ne bos za vecno, pr vsakmu matilda potrka na vrata

http://24ur.com/novice/slovenija/matilda-spodnesla-strovsa.html

Lej to mi je jasno... vsak enkrat gre... eni grejo prej drugi kasnej... jaz bi rad sel kasnej, vrjetno tudi ti... zdej imam star telefon z 0,8 W/kg... in mi glih ni kupiti nov telefon z 1.33 W/kg.
uf-1.gif

Pa v čem je finta te SAR vrednosti. Zakaj imajo eni vecjo SAR vrednost drugi manjso?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
uporabljaj BT slušalko

Ok... to ze zdej uporabljam slusalko k je prilozena telefonu. 80% pogovorov preko slusalke, ostalih 20 % pa klasicno.

Koliksno SAR vrednost ima pa BT slusalka?

whiteboy

Zelenc'
11. dec 2008
15
0
1
Citat:
Uporabnik border pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
uporabljaj BT slušalko

Ok... to ze zdej uporabljam slusalko k je prilozena telefonu. 80% pogovorov preko slusalke, ostalih 20 % pa klasicno.

Koliksno SAR vrednost ima pa BT slusalka?

Glih tako govoris da ti bo ta SAR vzel en mesec na leto da te bo prej zmanjkalo. Dejstvo je tako da na samem zacetku ko klices je dobro drzat telefon stran od glave ker se takrat porabi najvec energije za povezovanje (tudi 2w) in sekundo kasnej vse skup pade zelo nizko. S tem da bos preklopil na bt slusalko ne bos proftiral nic vec ker bo telefon ce ga bos mel v zepu grel jajcka, slusalka bo pa se zmeraj pri glavi oddajala EMV(ubistvo je se slabs ker bo sla energija za pogovor in za brezzicno povezavo). Vse sokira neka cifra, noben pa ne pomisle kolk seva vse ostalo okol nas ko so wifi ruter, oddajniki,... Jz ti povem da se ne rabis velik sekirat, vse je v mejah, ker se bi lahko se tako trudu kot kaze na you tube kako spece jajce pa ti ne bo uspelo. Rajs razmisli kako bi izkorisil telefon kot pa SAR.

Nazadnje urejeno: