Nokia E71 in njene male skrivnosti

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A se da kje nastavit, da na active desktopu kaze vec kot en neprebran mail? Na starejsih symbianih se je to dalo, tukaj pa vedno kaze samo en header in stevilo neprebranih.

Hvala

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hvala je pomagalo!
cheer.gif

se mi zdi da je tudi telefon bolj odziven?
confused-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mene zanima če je mogoče pogledat priponko v pošti ki prispe na gsm(e71) vendar se konča na .mpeg , .wmv ,...... in tako dalje.

Hvala.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hmmm... mislim da gre, kolikor se spomnim. zdaj, ce je kak napredni video format, ga shranis, pa odpres recimo s coreplayerjem

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ja meni napiše samo ime maila in število neprebranih sporočil.Bom poskusil s coreplayerjem ,samo ga moram prej kje dobit :D

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo moraš vedeti, da BT slušalke sevajo približno 1000x manj kot telefon. Njihov SAR je okoli 0,001 W/kg.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
hvala, ampak jaz uporabljam emoze, tko da to ne gre. je prav tecen ta symbian glede prilagajanja

btw...ktero temo mas to?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Če kdo potrebuje program za lažje pregledovanje lahko uporabi ""recso foto viewer".Jaz sem ga včerj naložil in mi je super ker lahko vidim v treh vrstah po pet slik.

Sem dal tudi coreplayer ampak še vedno mi ne prepozna nekaj priponk.Ima kdo kak boljši predlog?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Če kdo potrebuje program za lažje pregledovanje lahko uporabi ""recso foto viewer".Jaz sem ga včerj naložil in mi je super ker lahko vidim v treh vrstah po pet slik.

Sem dal tudi coreplayer ampak še vedno mi ne prepozna nekaj priponk.Ima kdo kak boljši predlog?
Za nas, malo starejše, tole pet slik ni več. Lepo eno pa po eno.
rolleyes-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

Za nas, malo starejše, tole pet slik ni več. Lepo eno pa po eno.
rolleyes-1.gif

Je možno nastavit tudi dve vrste po 3 slike ali pa po dve slike eno pod drugo......in seveda eno za drugo lepo na veliko čez cel ekran z možnostjo povečave.Ta prigram je ok za tiste ki imamo dosti slik in jih rabimo in zato gre tak pregled slik hitreje.Je hudič če imaš par sto slik noter. :D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Oja vem, mam otroka, k ga je še lištno fotkat, tako da se je kar nabralo. Sem probal ta program pa mi nekak ni sedel. Sto ljudi, sto čudi.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Zanimam se za E63.
Ker nima HSDPA, moj trenutni tel. (Omnia) pa ima me zanima
ali je velika razlika v hitrosti neta??