Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
lepo mi tota Belle žere baterijo !
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ni še za nadgradnjo na Belle .
http://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update/nokia-belle-update-faq
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
lepo mi tota Belle žere baterijo !
Hm, jaz sem jo napolnil v torek in je še vedno živ. Je pa res, da ni bilo skoraj nič klicev, edino wifi je vključen in sync elektronske pošte....
Jernej
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
KSZ, nič kaj nisem navdušen nad Belle, ali pa sem jaz takšen trotel, da ne znam uštimat sledečih zadev:
- glavni začetni zaslon sploh ni mogoče spreminjat, niti ga izbrisat. Na njem je v zgornjem delu ura, pod njo pa ikone za sporočila, splet, zemljevide in kamero.
- ostale začetne zaslone ne moreš urejati tako, da dodajaš ali odstranjuješ posamezne gradnike ali bližnjice, ampak moraš izbrisati celoten zaslon in na novo postaviti vse gradnike.
- Klik na meni ali ikonico "sporočila" pripelje do mape pogovori. Če želim normalen pogled menija sporočil, ki prikazuje mape prejeto, poslano, osnutki,... moram klikniti gumb za dodatne možnosti in nato možnost "Prikaži mape". Predolga pot!
- Glavni meni več ne vsebuje mape/ikone "Aplikacije" ampak so vse nameščene aplikacije prikazane kar v glavnem meniju. Prava zmešnjava.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
? Jaz sem samo držal prst na uri, pokazal se je x in sem zbrisal...
Jernej
Ja, je možno čist v serijski izvedbi, brez dodatnih programovCitat:
Uporabnik sator123 pravi:
Lp
zanimam se za nakup tega telefona, zanima pa me, če ima možnost pogovorov na sporočilih.. pač, da so vsi smsi od ene osebe v enem okenčku, če veste kaj mislm, tko kot pr iphonu oz. androidih ? če se, da to nastavit.
hvala
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ufff še dobro da sem prodal to sranje, vsak teden en update in očitno vsakič slabše dela...
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ufff še dobro da sem prodal to sranje, vsak teden en update in očitno vsakič slabše dela...
Do sedaj sem imel samo en update, na belle in meni dela popolnoma ok, tko da ne vem od kod ti to
Če pa ljudje ne znajo nastaviti je pa drugo..