Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Probaj tole če dela še
koda za balkan white je:
059G0X2 balkans_white
če zgornji link ne dela, preglej ta topic če najdeš kaj uporabnega: dailymobile.se
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Hvala za pomoč.
Očitno ne bo nič iz tega. Torrent se ne premakne, na forumu pa praktično nobene informacije. Morda bodo še kaj zrihtal upam.
LP
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Hvala za pomoč.
Očitno ne bo nič iz tega. Torrent se ne premakne, na forumu pa praktično nobene informacije. Morda bodo še kaj zrihtal upam.
LP
Zakaj pa rabiš točno to verzijo? Edini razlog je afaik tipkovnica (no, morebiti tudi jezik, ampak saj se še najde kdo, ki zna angleško). Jaz sem naložil verzijo, ki se nahaja na linku "Navodila" nekaj postov navzgor in imam vse angleško. Tipkovnica je pa slovenska, ampak nekaj časa bom že zdržal.
Sem se pa malce poigral s telefonom in mi je brez težav uspelo uvoziti kontakte iz Outlooka (nekje v glavi sem imel, da Ovi Suite ne mara delati lokalno, amkak to je bilo najbrž že davno nazaj). Edino to mi ni jasno, kako v klicanju ne najde določenih oseb, v kontaktih pa definitivno so, pa nimam šumnikov ali kaj takega v imenih. Sem šel ročno popravit v nekaj drugega in nazaj, potem se kontakt pojavi. Maili se obnavljajo kar v redu, tudi pošiljanje gre gladko. Edino nikjer ne najdem, da ne sitnari pri brisanju.
Tipkovnica je pa proti BB9700 kar primerljiva, bi celo rekel, da se tipka lažje in hitreje. Pa še vejica, pika, @ in ? so na svojih tipkah.
Jutri pa še malce potestiram fotoaparat in vzdržljivost baterije. Danes sem slikal en A5, pa nisem nič zadovoljen.
Jernej
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Hvala za pomoč.
LP
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Kot opažam je kvaliteta fotk na belle rahlo slabša od anne, ki je nameščena privzeto. Vsekakor ne pozabi v nastavitvah nastaviti na 8M kvaliteto. Za hotspot uporabiš aplikacijo "joikuspot", ki je prednaložena, če ni jo lahko zastonj dobiš na nokia storu.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Belle is not available via OTA (Over The Air) still
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Belle is not available via OTA (Over The Air) still
Še iščejo compiler.
http://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update/nokia-belle-update-availability
Če se kaj razumem, bo v kratkem, potem pa lahko nadgradiš, ko bo pisalo "update available". Sicer pa meni na NokiaSuite nekaj žmiga, da je na voljo. Bomo videli...
Jernej
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Jaz mam ze Belle uraden od 7.2. gor na e6.