Nokia E52

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Vklopi "način brez povezave" in boš med dodajanjem predala
lahko izbiral med možnostmi in ročno nastavil podatke.

lp,
Mpix

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Sem pa smotan - priznam. Ne najdem tega.
Pa slovenski meniji ...
stupid-1.gif

m_zorko

Zelenc'
31. jan 2010
3
0
1
zdravo!!!
imam en problem. ponoči se mi je izpraznila baterija in ko sem E52ko zjutraj prižgal sem ugotovil da se mi je zmanjšal fond na ekranu. ikonce v orodni vrstici so manjše...pisave so manjše,kar je zelo moteče.. ker so res zelo majhne in ure recimo sploh ne vidim. je pa hecno da ikone v glavnem meniju in podmenijih so pa enake. probal sem tam v nastavitvah: velikost pisave in nastavil na "največja",a je še vedno manjša kakor pred tem,če sem jo imel na "najmanjša". telefon sem pakrat izklopil in ni nič boljše... ima kdo kakšno idejo???
problem je podoben kakor bi na računalniku stisnil CTRL in zasukal kolešček na miški.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik m_zorko pravi:
zdravo!!!
imam en problem. ponoči se mi je izpraznila baterija in ko sem E52ko zjutraj prižgal sem ugotovil da se mi je zmanjšal fond na ekranu. ikonce v orodni vrstici so manjše...pisave so manjše,kar je zelo moteče.. ker so res zelo majhne in ure recimo sploh ne vidim. je pa hecno da ikone v glavnem meniju in podmenijih so pa enake. probal sem tam v nastavitvah: velikost pisave in nastavil na "največja",a je še vedno manjša kakor pred tem,če sem jo imel na "najmanjša". telefon sem pakrat izklopil in ni nič boljše... ima kdo kakšno idejo???
problem je podoben kakor bi na računalniku stisnil CTRL in zasukal kolešček na miški.

probaj se baterijo dol vzet. Ce pa to ne pomaga, pa si naredi backup telefona in naredi soft reset *#7380#

m_zorko

Zelenc'
31. jan 2010
3
0
1
probu to z baterijo,pa ni nič bolše...
ka bi mi lahka povedu kak se nardi backup pa pol resetira... k...če po pravici povem nimam pojma :D

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Ja, lahko bi ti povedal, da je to eden izmed "profilov".

Po tolkih letih in modelih Nokij se mi zdi vse samoumevno
redface-1.gif

lp,
Mpix

Hvala - po toliko letih v teh zadevah, bi lahko tudi jaz kaj pogruntal ...
bonk.gif

m_zorko

Zelenc'
31. jan 2010
3
0
1
po resetiranju je še vedno vse majhno =/ pa še vse nastavitve k sm jih meu so se zbrisale.. tko da... katastrofa =S =S
ka ma še kdo kako idejo kak bi lahka ta problem rešu?? obstaja kaka tipka al pa kaj...tko kokr rečmo če si na internetu...pa stisneš lojtrco da se vse poveča oz. zvezdico da se pomanjša... pač...nevem... za znoret je to da moreš na 20cm gledat de vidiš kaj tipkaš....

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik m_zorko pravi:
po resetiranju je še vedno vse majhno =/ pa še vse nastavitve k sm jih meu so se zbrisale.. tko da... katastrofa =S =S
ka ma še kdo kako idejo kak bi lahka ta problem rešu?? obstaja kaka tipka al pa kaj...tko kokr rečmo če si na internetu...pa stisneš lojtrco da se vse poveča oz. zvezdico da se pomanjša... pač...nevem... za znoret je to da moreš na 20cm gledat de vidiš kaj tipkaš....

probaj to: Goto Menu, then Office folder, then open Font Magnifier set it to your desired font size then reboot....

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Mene pa pri mojem telefonu zelo moti,da ko je telefon v mirovanju(zaklenjen),se vsake toliko časa pojavi napis izber povezavo(išči wlan,internet...).Ali kdo ve kako se to izklopi?Prebrskal sem cel telefon pa ne najdem...Pa še GPS mi dela zelo slabo,ali pa sploh ne-vklopljeno pa imam strež.podprti gps,vgrajeni gps in omrežno-internet prižgem ročno,če ga potrebujem.lp

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Za to povezovanje na internet je verjetno kriv program za email. Preveri na koliko časa je nastavljeno, da sam pregleda pošto.

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Ne za omrežje. Napiše:
Išči omrežje WLAN
Internet
Storitve WAP
iskanje WLAN-ov pa imam izključeno, na telefonu pa je zadnja verzija.Še Slika http://www.shrani.si/f/30/Yp/zgGo8rx/img0421.jpg

V nastavitvah za Gmail : kdaj sinhronizirati- interval posodabljanja nastavi na ročno ,verjetno imaš sedaj nastavljeno na 1 uro.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Hvala.To je bilo očitno to.Sem nastavil na ročno.Zdaj pa še telefon na servis da mi GPS zrihtajo,pa bom mogoče celo zadovoljen..

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Enkrat sem zasledil, da lahko nokia pošlje glasbo avtoradiu.

Prek neke frekvence.

Ve kdo kaj o tem.

Če to deluje, kako potem pošljem glasbo npr. iz kartice?

Lp