Nokia E52

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.393
113
Pomurje
Garmin XT, ta mi nagaja.

Pa včasih napiše ko hočem it v imenik polnilnik poln, zaprite nekaj aplikacij. Aplikacije so seveda zaprte.

Lp

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Garmin XT, ta mi nagaja.

Pa včasih napiše ko hočem it v imenik polnilnik poln, zaprite nekaj aplikacij. Aplikacije so seveda zaprte.

Lp

za to sem bral da moras met verzijo 5.00.60 al kak so ze. Pa se to neki baclight al nekaj takega je treba vgasnit. To po mojem se ni popravljeno

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
evo sem sedaj namestil 5.00.60 garmina pa adriaroute 2.3
Po 1000m sem ga ze vgasnil :D

Vmes sem dobil telefonski klic, rabo je kakih 5s da se pobere po njem, pol je skuzo da sem sel po drugi routi, prekalkuliral, se 1x zanalasc nisem uposteval navodila in frizno :D

Skratka, hvala lepa, ampak garmina za1x se nebom uporabljal gor

svd

Pripravnik
12. maj 2008
41
0
6
bonk.gif
A kdo ve, kdaj bo možno namestiti nov software na ta telefon, saj se z sedanjim kar naprej sesuva oziroma "šteka".
LP

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik svd pravi:
bonk.gif
A kdo ve, kdaj bo možno namestiti nov software na ta telefon, saj se z sedanjim kar naprej sesuva oziroma "šteka".
LP

mislim, da bo pri tebi kje drugje tezava - idi uveljavljat garancijo. Meni isti sw dela brez frizanja, sem pa dobil nov telefon, se pravi ko bi ze naj bile napake odpravljene. Glede na to, da je sw isti predvidevam, da so napake hardwerske

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
Imaš morda težave, da te sogovorniki slabo slišijo, kadar se nahajaš na glasnih mestih (na cesti, v avtu, baru...)?
lp

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik grmek pravi:
Imaš morda težave, da te sogovorniki slabo slišijo, kadar se nahajaš na glasnih mestih (na cesti, v avtu, baru...)?
lp

za1x cisto nobenih tezav, tudi friznilo mi se ni - razen, ko sem se igral z Garminom. Poigraval sem se kar fejst z njim, ce pa ima kdo se kako zeljo kaj sprobat naj rece pa bom probal.
Jutri bom se sprobal VoIP z lowratevoip, da vidim kako to kaj deluje. Gledal sem, da je potrebno naloziti poseben programcek gor, v nasprotnem primeru deluje zadeva samo v wlan omrezju.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik VitoC pravi:
Kaj je @M vrnil v prodajo e52 ?

napake odpravljene ?

jaz in 3 sodelavci smo dobli testne kaka 2 tedna nazaj - z kao odpravljenimi napakami. Kot kaze je teste sel uspesno skozi, saj od nas 4-ih noben ni imel tezav razen z garminom. Pred par dnevi pa sem dobil informacijo, da je Mobitel nazaj vrnil telefon v prodajo - iz tega, sklepam da tudi drugi testni uporabniki niso imeli tezav.

Sem pa primerjal sw verzijo s prijatlovim, ki ga ima od konca novembra in je identicna verzija iz cesar sklepam, da karkoli je bilo popravljeno je bilo na hw nivoju

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Aha super... se pravi telefoni so v prodaji nazaj...

... kaj GARMIN STEKA???? Zanimivo... a to se dogaja na vseh nokiah ali samo na E52?

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
sodelavci ugotavljajo, da GPS ne steka, ce vgasnes motion senzor - bom porocal kaj vec ko bom imel vec podatkov.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
KSZ:

Ali je mogoče prekopirati imenik Nokia E51 -> Nokia E52 tako, da prenese tudi skupine, prav tako pa tudi nastavitve za ton zvonenja?

Hvala in Lp,

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
KSZ

Včeraj dobil službeno Nokio E52. Igral se celo popoldne vse OK, danes naložil Garmin XT, potem še poskusil urediti e-pošto, kar seveda zateva internetno povezavo. Telefon je obstal na povezavi, ga restartam in glej zlomka.
Telefon se več ne pobere, javlja da je pomnilnik poln in da naj zaprem nepotrebne aplikacije, vendar ne prime nobena fukcijska tipka. Po parih restartih in seveda odstranitve baterije, se telefon sicer dvigne, vendar napiše, da zagone telefona ni uspel in kontaktirajte prodajalca.
Sedaj še naredil hard reset (*#7370#), po kakšnih 10 poskusih se je telefon restartal, vendar se še vedno ne postavi.
Ali imam nesrečo s telefonom ali pa so še vedno kakšni problemi.
Dobili še tudi 4-je drugi sodelavci, pa jim zaenkrat deluje OK.

Grem jutri nazaj na Mobitel, dobim baje takoj drugega.

Lp,

frown-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
plexix - zgleda, da imas peh, ali pa si dobil neko staro verzijo :\
Pri nas imamo 4 telefon in noben nima tezav. Meni osebno se niti ni frizno, pa sem se dosti igral z njim, od VoIP, do gps, do push maila, kamere, sms/mms, klici povezava pc suite etc.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
imam se update. Kot kaze Garmin dela normalno, ce se izklopi senzor, ter se nastavi v Garminu stalna osvetlitev ekrana. Ko sem imel nastavljeno stalna osvetlitev ob polnjenju mi je frizno, danes pa sem ga mucil kakih 20km po vzhodni obvoznici, ki sploh ni vrisana in ni imel nobenih tezav kljub nenehnem preracunavanju.

Kot pa sem rekel, sem imel vgasnjen senzor, ter v garminu nastavljeno stalno osvetlitev

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Zdravo!

Hja, zgleda. Zaenkrat nisem telefona nikakor mogel usposobit.

Grem jutri na Mobite, pa da dobim drugega. Zgleda ne bo druge rešitve.

Lp,

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Imam ta telefon vendar ko sem sinhroniziral mi sedaj nekaj številk ne izpiše. tudi če sem jih na novo shranil, ali shranil na mobitelovi strani MOJ MOBITEL. obstaja kakšna druga možnost še?