Nokia E52

atomc

Pripravnik
3. sep 2007
39
1
8
Pozdravljeni, ali ima kdo izkušnje s tiskanjem preko WLAN-a, namreč nikakor mi ne uspe.Printer OJ 8000 Pro, priključen je na router.

Atreus

Zelenc'
22. nov 2009
14
0
1
Fotoaparat je pogojno uporaben za slike od daleč, od blizu pa v 90% pride zmazek oz zablurano. Mikro je pa praktično nemogoče nardit dobro in sploh nima opcije za to. Za slikanje v sili, kaj več pa ne.

Nazadnje urejeno:

atomc

Pripravnik
3. sep 2007
39
1
8
Ciao, imam problem s sprejemanjem SMS-ov.Nekaj SMS-ov prejmem normalno nato pa nobenega več, ko tel. ugasnem in spet prižgem dobim naenkrat vse preostale SMS.-e.Ima kdo podobne težave?

Ben

klasicni

Zelenc'
28. apr 2008
10
0
1
Nabavil si bom Nokio E52 pa me zanima, a kdo ve če obstaja kaka opcija da bi si prenesel vse (urejene) kontakte s SE G900 na Nokio?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Kje najt kakšen vredu opomnik-koledar za tole nokio.

Ni ali pa ne zanam nastavit opomnika za klic neke osebe.

Vstaviš uro in kontakt, ter kar kličeš ko je opomnik.

Lp

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kje najt kakšen vredu opomnik-koledar za tole nokio.

Ni ali pa ne zanam nastavit opomnika za klic neke osebe.

Vstaviš uro in kontakt, ter kar kličeš ko je opomnik.

Lp

To tudi meni ni všeč pri symbian koledarju. Stare nokie so imele lepo narejen še opomnik za klic - kontakt si izbral iz imenika in si ob opomniku kar pritisnil na zeleno tipko in je klical...
Zdaj je pa edina varianta (ki jo poznam), da v opomnik vtipkaš številko, kamor želiš klicati. Ali pa greš v imenik in jo tam skopiraš ter prilepiš v opomnik. Potem se ti ob opomniku pri številki prikaže zelena puščica za izbiro glasovnega klica, video klica,...
Nima pa opcije, da bi lahko direktno dodal nekoga iz imenika. To mi je malo (zelo) glupo
wink-1.gif

Ali pa obstaja takšna možnost, pa je ne poznam
redface-1.gif

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Kako vam kaj telefon deluje? Ali so še težave, ali so že rešene po vseh teh updatih? Imam pa namen vzet to nokio e52 pri mobitelu za 169eur. Ali naj še počakam? So zdaj ti telefoni že ok al ne?

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Kakšni so kaj zadnji vtisi? Bolje al slabše kot prej?

Ali bi bila boljša izbira npr. nokia e66 samo ima slabšo baterijo.

Ali pa kak drug predlog za 150-200 eur itak paket pri mobitelu, naj ima pa GPS, WLAN, mp3, bluetooth, fotkič, pdf reader, spominsko kartico, symbian ali windows mobile, android, da bom lahko sam nalagal kakšne programčke na telefon (IGO, Garmin itd..)
Do sedaj sem vedno imel Sonyericsson pa sem bil kar zadovoljen, nokie še nisem imel nikoli. Pa zdaj ne vem a je res tolk slaba nokia. Touch screenu še zaenkrat ne zaupam toliko.

p.s. Še nekaj

Ali lahko pdf reader odpira večje datoteke, ki imajo slike in zasedejo več prostora npr pdf text+ slike 200 mb. Do koliko MB največ?
Ali se da gledat oz naložit filme v velikosti npr 100 mb ali pa kar cel film 700 mb s tem da ga prej skonvertiraš?
Sej bi vzel sonyericsson elm samo nima symbiana. Nekako sem se odločil da bom preizkusil malo nokio. Gledal sem tud samsung omnio pro, samsung galaxy spica, htc hd2.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
034.001 naložil takoj po izidu, telefon je stabilnejši, trenutno se ne obeša, prej se je včasih obesil po klicu ali v meniju....

baterija je odlična, službeno služi tudi 4-5 dni.. na E66 pa max. 2 dni pri pogostejši uporabi...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Baterija je res dolgotrajna.

Je že kdo pošiljal aparat na servis? Moja je po mesecu in pol zmrznila in ni kazala nobenega življenja. Zdaj je že dva tedna na servisu. Koliko trajajo navadno takšna popravila?

marsal_tito

Zelenc'
27. feb 2008
4
0
1
Jst imam pa težavo z imenikom. Nekaj časa deluje brezhibno, lahko odpiram vse kontakte jih urejam, brišem. Potem pa kar naenkrat zmrzne in se lahko samo še premikam po kantaktih ne morem pa jih urejati in brisati. Nato telefon ugasnem in ko ga prižgem spet en čas deluje, nato pa spet isto zablokira. A pozna kdo tak primer?

marsal_tito

Zelenc'
27. feb 2008
4
0
1
Ja sem naložil zadnji SW, in se mi kljub temu to dagaja še naprej. Me zanima kaj bodo na servisu naredil, sej verjetno nimajo drugačnega SW kot ga imam jaz.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Meni pa napiše polnilnik poln in nemorem do imenika,Gmaila,navigacije....

Izklop in vklop pa je vse ok. Sem pa že blizu, kaj ga stilta.

Lp

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Tole izgleda res šrot od telefona. Pomanjkanje memorije, blokiranje kar povprek, zatikajoče delovanje, ugašanje. Ne vem, če sem imel že slabši telefon. Moj je bil poslan v tovarniški servis 21. maja. Takoj ko ga dobim gre v prodajo.

marsal_tito

Zelenc'
27. feb 2008
4
0
1
Ja sj jst tud naredim vklop in izklop, sam mi se mi zdi neumno da to ne dela tko kot bi mogl, dej mi prosm javi ko ugotoviš kaj je to narobe. Sestra ma isti telefon pa sem probaval imenik in tm laufa brez problema.