[nogomet] Liga Prvakov 2009-2010

Finale, Prestiž, Denar...

Kaj vam ni jasno. Pokažite mi enega, ki je po prvi 3-1 tekmi na povratno prišel z odprto igro. Sploh pa ko ti izključijo še enega igralca. Za brutalni kroše
hysterical-1.gif
Sudac pokvarjen

Italjani so pa pač še toliko bolj mojstri tega.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
samo je pa zanimivo, kak si pravijo taktika taktika, it was a fukin bunker. pa rumeni karton v 30 min za zavlačevanje
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
nisem barcin navijač.sem za angleški fuzbal.samo tisto kar smo včearj gledali je pa
bonk.gif

je pa...

...točno to, kar je inter potreboval, samo en zadetek v njihovi mreži, pa še ta je bil iz offsajda...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
samo je pa zanimivo, kak si pravijo taktika taktika, it was a fukin bunker. pa rumeni karton v 30 min za zavlačevanje
hysterical-1.gif

pa rdeči karton za zaletavanje z obrazom v roko... [censored] it, neboš na nou campu igral odprto, če braniš 2 gola prednosti z 10 možmi, faking štadion je ogromen, pač moraš ti biti tisti, ki zgosti teren, ne pa da te raztegnejo v 3 podajah

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
hysterical-1.gif

pa rdeči karton za zaletavanje z obrazom v roko... [censored] it, neboš na nou campu igral odprto, če braniš 2 gola prednosti z 10 možmi, faking štadion je ogromen, pač moraš ti biti tisti, ki zgosti teren, ne pa da te raztegnejo v 3 podajah

vem da je inter nevajen nogomet igrat, bol neke vrste rokoborba je italjansko prvenstvo
grin1.gif

Ah pomoje ne bo ravno tako.

Inter je letos igral kar všečno, sej samo poglejte tekmo proti Barci v Milanu.

Finale bo itak bolj taktičen, čeprav nemci se ne znajo zapreti oz. nimajo dovolj kvalitete, da ne dobijo kakšnega gola.

Pomoje bo kar ok tekma. Do prvega rdečega, potem pa KATANAČOOOOOO
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah ne.. Inter je itak falil taktiko.. valda gres v goste, po povratni 3-1, igrat 4-3-3, da te le domacin pof00ka iz kontr, da mas pa se za brezveze igralca manj, pol itak..
hysterical-1.gif

Crapihimovic.. ne vem.. meni nikoli ni bil top class napadalec, pa nikoli mi ne bo.. Ce je on klasa Rooneya, Torresa, Messija, Drogbaja, Anelke... sem jaz mesni burek..

Aaaaaaaah.. kaksn ljubi mir bo, ko bo sedaj nastopila tisina barcinih anualnih "fanov"
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti... pocas bo spet Bayern al pa Inter IN.. Milan, Chelski, Real, Barca so pocase passé..
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Fuzbal je fuzbal. Jst sm vedel kako bo in nisem gledal. Bunker je pač del igre. Bolj je žalostno da Barca ni mogla dat še kkšn gol. Ibrahimovič pa itak ni vreden pol kurca. Če bi mel še vedno Etoja bi zmagal suvereno.

Za Finale mi je pa dost vseen. Sovražim Bayern in italjanske klube. Mogoče malo za Inter ( Ker je izločil Čelski :p)

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Dal je direkt rdečega. Je pa res, da bi verjetno dobil rumeni+rumeni, kar bi bil enak rezultat. Mahnil ga je pa tako, da mu je skoraj še koleno spahnil...
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Grafika je lepo pokazala rumen+rumen.

Ah takega teatra je v fucbalu polno...se mi kozla vedno ko vidim te scene, ampak to je del igre.

Če bi bil jaz sudja bi dal po 5 rumenih za simuliranje na tekmo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ja samo če bi se tak strogo držali teh pravil, pol inter nebi včeraj dočakal konca tekme zarad zavlačevanja
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sam ta Sergio je en igralc. Pol ka ga un za vrat prime un s epa pol kr neki za faco drži pa kot da ga bo ubil lihkr haha