[nogomet] Liga Prvakov 2009-2010

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
delate pa tako zaj, kot da je edini, ki to dela, en je večji glumac ko drugi
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ah ne.. Inter je itak falil taktiko.. valda gres v goste, po povratni 3-1, igrat 4-3-3, da te le domacin pof00ka iz kontr, da mas pa se za brezveze igralca manj, pol itak..
hysterical-1.gif

Crapihimovic.. ne vem.. meni nikoli ni bil top class napadalec, pa nikoli mi ne bo.. Ce je on klasa Rooneya, Torresa, Messija, Drogbaja, Anelke... sem jaz mesni burek..

Aaaaaaaah.. kaksn ljubi mir bo, ko bo sedaj nastopila tisina barcinih anualnih "fanov"
evil.gif

ma včeraj se je videlo, da je etoo lahk tud levi bočni
grin1.gif
ibra pa ne more bit ne centerfor ne nič, je pique boljši, čeprav samo iz ofsajda

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ne navijam za Barco, mi jih je pa super gledati, ker zelo lepo igrajo. Še posebej užitek je gledati Mesija, kadar se razigra. Samo tale Bisquit mi je pa tako antipatičen...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mene pa boli ibra.....faaaak kolk ga nemorem. Ne samo da je totalno neposoben v Barci, nekako se mi zdi da onesposobi tudi messija. V igri je kot glavni napadalec in potem vsi nekaj ciljajo nanj, tudi messi iz tega pa ni popolnoma nič. Koliko ofsajdov, favlov v napadu ipd. je treba videt, da ga posede na klop.
stupid-1.gif

Pa še Dani Alves me jeb*** v živ mozag....podaje glih za v 2. slo ligo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne navijam za Barco, mi jih je pa super gledati, ker zelo lepo igrajo. Še posebej užitek je gledati Mesija, kadar se razigra. Samo tale Bisquit mi je pa tako antipatičen...

zelo lepo igrajo, ker jim drugi pustijo, v obeh polfinalnih tekmah pa jim inter tega ni pustil, in evo tu je uspeh, če "najboljša" ekipa na svetu ne uspe v 95 minutah same ofenzive 1x regularno zadet potem je tu nekaj narobe

edino kar me res zelo zanima je, kako bi včerajšnja tekma zgledala, če bi za barco igral inesta

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zmagali bi, ker model zna podat oz. prevzet odgovornost za podajo.

Ne pa včerajšnja tekma...2 gola so dal iz akcij, katere bi lahko izvajali vseh 90 minut, tako so se pa motal okoli 16m kot....
uf-1.gif

Se pa strinjam...ker včeraj ni padlo več golov v Interjevo mrežo si niso zaslužili it naprej. O regularnih pa ne bi, je tudi Inter dobil gol za 3:1 podarjen. Pri včerajšnjem golu pa tudi ni nobenega definitivnega dokaza da je bil ofsajd....najdi video kjer se to vidi.

Bi bila pa huda tekma Barca : Bayern.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No daj posnetek al pa link do kakega časnika, kjer piše da je bil definitivno ofsajd.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Glih čist vse jim pa sodniki tudi ne smejo pokloniti. Že lansko finale je bilo podarjeno...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Na trebuhu oz. še nižje žogo pa tud clo višje dobi.

Prav možno je da je tudi tist gol ok.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kaj je že bilo lani podarjeno? Kdo je kriv Čelziju da ne zna izkoristiti igralca več na igrišču (pa je tam rdeč karton videl samo sodnik in noben drug) in da jim Iniesta v podaljšku speče v rašle? Jacky ima sicer čisto prav, nastreljana roka ob telesu se ne sodi kot roka. Vseeno pa si Barca letos finala res ni zaslužila.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Tudi braniti se je potrebno znati. Vsa čast Interju, še posebej, ker je imel igralca manj.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kdo je kriv Čelziju da ne zna izkoristiti igralca več na igrišču (pa je tam rdeč karton videl samo sodnik in noben drug)
Pomoje je kriv isti, kot letos pri Barci...