Skromna količina strposti tudi neCitat:
Uporabnik pediater pravi:
Zdrava pamet ni še nobenmu škodovala...
PS: Od kod ti zgornja modra misel?
Skromna količina strposti tudi neCitat:
Zdrava pamet ni še nobenmu škodovala...
Od verouka.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
PS: Od kod ti zgornja modra misel?
Ne, sploh ne.Citat:
OFF:
Zaradi tebe pa res ni izgubil moderatorskih pravic.
Saj nimamo Hitlerja za šefa.
Je sam odšel v duhu manj obremenjujočega izražanja svojih mnenj. Naj me popravi če se motim.
Če si ti sposoben v religiji videti samo negativne stvari - potem si indoktriniran. Stopi korak nazaj in dopusti minimalno možnost, da nimaš absolutno prav. Če tega nisi zmožen, potem nisi zmožen opazovanja sveta in racionalnega razmišljanja - kajti dvom je pogoj!Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
In kdo je po tvojem meni pral možgane?
Kaj, so me starši "prisilili", da sem začel razmišljal s svojo glavo in da nisem prevzemal raznoraznih zablod drugih?
Kaj od tega, kar pišem, ni plod opazovanja sveta in racionalnega razmišljanja?
Pa ne mi spet s kakim komunizmom ali pa Hitlerjem, ker to je res go-to za vse katolibane.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
In zakaj za vraga bi moral več kot 5 sekund razmišljat, ko mi nekdo vrže naprej, da bog obstaja, zato ker on to verjame? Resno, zakaj? Pojasni mi to, pa bom zelo vesel. Pa ne pozabi, vsi zgoraj našteti pacienti so tudi neskončno prizadeti, ko jim razložiš, da si vse domišljajo.
Zablod se NIKOLI ne spodbuja. To je prvo vodilo psihiatrične obravnave. Ne vem, zakaj bi bili ljudje, ki verjamejo v boga kakorkoli drugačni.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
In zakaj za vraga bi moral več kot 5 sekund razmišljat, ko mi nekdo vrže naprej, da bog obstaja, zato ker on to verjame? Resno, zakaj? Pojasni mi to, pa bom zelo vesel. Pa ne pozabi, vsi zgoraj našteti pacienti so tudi neskončno prizadeti, ko jim razložiš, da si vse domišljajo.
Zablod se NIKOLI ne spodbuja. To je prvo vodilo psihiatrične obravnave. Ne vem, zakaj bi bili ljudje, ki verjamejo v boga kakorkoli drugačni.
No, ampak tole vse skupaj pa zdaj postaja že malo smešno....al sem samo jaz preveč poenostavila......a ti bi pa po novem kar vse, ki verjamejo v boga, poslal v obravnavo? Ker so v zablodi? In v zablodi so zato, ker si se ti v 5 sekundah tako odločil? Ker pač trdiš, da ni večjega boga od znanosti .....
Samo še to lahko rečem (pa nisem prizadeta;ne tako in ne drugače: očitno res drži, da jih je več zunaj kot znotraj, hehehe......pa brez zamere, ker to zadnje je bil spet hec!
Grem za šporget, kamor sodim!!!!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Še zadnji moj OFF v tej temi:
Neverjeten si - nekaj postov nazaj nisi vedel, da bi me kdaj banal, sedaj se pa nenadoma spominjaš vseh podrobnosti.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če si ti sposoben v religiji videti samo negativne stvari - potem si indoktriniran. Stopi korak nazaj in dopusti minimalno možnost, da nimaš absolutno prav. Če tega nisi zmožen, potem nisi zmožen opazovanja sveta in racionalnega razmišljanja - kajti dvom je pogoj!Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
In kdo je po tvojem meni pral možgane?
Kaj, so me starši "prisilili", da sem začel razmišljal s svojo glavo in da nisem prevzemal raznoraznih zablod drugih?
Kaj od tega, kar pišem, ni plod opazovanja sveta in racionalnega razmišljanja?
Pa ne mi spet s kakim komunizmom ali pa Hitlerjem, ker to je res go-to za vse katolibane.
Tole je pa kr pravilna ugotovitev , ,..... norec zdravi norceCitat:
Samo še to lahko rečem (pa nisem prizadeta;ne tako in ne drugače: očitno res drži, da jih je več zunaj kot znotraj, hehehe......pa brez zamere, ker to zadnje je bil spet hec!
Pa saj to je že tipično obnašanje bebca , če hočeš svoja prepričanja vsiljevat drugim .Te to kaj spominja na eno institucijo?no , ne samo na eno....Vsi so isti ,noben ne pusti ljudi ,da se v miru odločajo.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jernej, prosim da se začneš obnašat in pisat kot bebec, ker sicer s svojim izstopanjem žališ čustva lepega dela tukajpišočih uporanbikov Alterja in s svojim izstopanjem iz množice debate spreminjaš v zbirališča bedastih (ups, napaka, seveda bi moral zapisati pametnih, logičnih in utemeljenih) izpadov.