No, a to pa nobenega ne moti???

I

Izbrisan uporabnik #488

Dokaj katolibansko razmišljanje, podobno tistemu, ki sem ga včeraj slišal iz Stresovih ust.

Tudi on je primerjal svoj ideologijo s športom in kulturnim udejstvovanjem
smile-1.gif
da če država vzpodbuja in je naklonjena takim dejavnostim, bi morala tudi prisluhniti katolibanizmu.

Potem je še Stresal, kar je že dolgo znano, da bo Cerkev delala na kvaliteti vernikov in nakazal, da bo podpiral verski fanatizem, kjer bo prostora le za najbolj goreče fanatike, ki jih je kar nekaj po tem forumu, za ostale ki niso 100% poleg (verjetno je tudi nedeljski donos minimalen) pa ne bo kaj dosti prostora.

Stres je torej že začel diskriminirati med boljšimi in slabšimi katoliki.

Športa ni mogoče pimerjati s katolibanizmom, se samo smešiš po tem forumu s takšnimi bednimi primerjavami.
Očitno boš vsako dejavnost, kjer se lahko poškoduje telo in morda tudi duh primerjal s katolibanizmom, tudi vožnjo z avtomobilom, sprehajanje psa, nabiranje gob v gozdu.

Sploh ni treba kaj dosti oznanjati "resnice" o škodljivosti religij, v Sloveniji je zadeva znana. Stres se je čudil, da je Slovenija tako sekularizirana.

Mene pa to ne čudi. Če te med drugo svetovno vojno izda neka tuja verzija judovske Cerkve, potem je madež stalen.

Vsake toliko časa preberemo, kako so ujeli goljufa, prevaranta, ki je prodajal "pravljice", zdravilca itd...
Cerkev dela podobno, ponuja storitve, ki temeljijo na laži in prevari in država pač ne more dopustiti, da se državljane organizirano prenaša okoli in jim krade denar.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.248
113
www.adriamedia.si
Glede na to da imam uradni naziv gimnazijski maturant, ugiba, da se je tem izpitom reklo v mojem primeru matura. Slovenščina, angleščina, matematika in še nekaj predmetov (se ne spomnim točno kateri, skupaj enih 5 izpitov) In naziv gimnazijski maturant, iz leta 88 ali 89 (se ne spomnim točno) ...
STM? Skoraj prepričan. 2 leti max ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Uf, tebi se pa dogaja....

EDIT: samo v vednost: bolj gorečega fanatika od tebe še nisem srečal.

Ta izraz se bolj uporablja za klerojanševike oziroma za tiste, ki fanatično podpirajo ideologije ter ne spoštujejo državne in pravne ureditve v RS.

I

Izbrisan uporabnik #488

Se pravi, da je eni ne znajo pravilno vsebinsko uporabljati.

Policaj npr. ne more biti fanatik pri zagotavljanju reda v okviru zakona, enako tudi ne državljan ki vestno spoštuje pravni red.

Ne moreš fanatično spoštovati pravnega reda, zato ker prekomernih predpisov ni
smile-1.gif

Meni se bolj zdi, da si ti fanatični privrženec nekega božanstva, glede katerega se ne sme nič pokomentirati.

Da je temu res tako, niti ne ugotoviš, če se kdo dela norca iz tebe in jemlješ izjave na tem forumu sila resno.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se pravi, da je eni ne znajo pravilno vsebinsko uporabljati.

Policaj npr. ne more biti fanatik pri zagotavljanju reda v okviru zakona, enako tudi ne državljan ki vestno spoštuje pravni red.

Ne moreš fanatično spoštovati pravnega reda, zato ker prekomernih predpisov ni
smile-1.gif

Meni se bolj zdi, da si ti fanatični privrženec nekega božanstva, glede katerega se ne sme nič pokomentirati.

Da je temu res tako, niti ne ugotoviš, če se kdo dela norca iz tebe in jemlješ izjave na tem forumu sila resno.
hysterical-1.gif

Zadnja izjava pa zmaga: pa kdo je koga benal? Ti mene, ali jaz tebe?
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem te pristisnil oziroma poslal na zdravljenje?
smile-1.gif
se ne spomnim, vem samo glede enega, da je bil potem cirkus, samo tisti pa je bil žaljiv do uporabnikov.

Eno je vsebinska debata, drugo pa je obkladanje uporabnikov.

Si opazil zanimivost, da so v veliki večini primerov žaljivi in nevzgojeni uporabniki, ki imajo neke simpatije s klerojanševizmom?

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem si gori namerno zavajal, ko si pisal, da sem te "kaznoval"?
smile-1.gif

Največji profesor sprenevedanja je zemeljski bog Janez Ivan Janša pri nas.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Potem si gori namerno zavajal, ko si pisal, da sem te "kaznoval"?
smile-1.gif

Največji profesor sprenevedanja je zemeljski bog Janez Ivan Janša pri nas.

Pa kje sem napisal, da si me kaznoval? Kje? Spet plod tvoje halucinacije?

Napisal sem, da si me benal! Ti pa se sprenevedaš, da tega ne veš
bonk.gif

Sprenevedaj se, podtikaj in zavajaj po želji - če ti to ustreza, lahko to imenuješ tudi dobra vzgoja.

I

Izbrisan uporabnik #488

A ban ni bila kazen?
A ti misliš, da sem si posebno v spomin vtisnil vse tiste, ki so dobili izlet zaradi neprimernega vedenja.
Da, ne vem za tebe, se ne spomnim, ni sprenevedanje, si vesel zdaj?

Spomnim se le starega deda, ki me je potem "iskal" po forumu in se poslovil.

Vidim pa, da je travma od termalne vode še vedno prisotna. Zdaj je takšen letni čas, da bi ti kakšne terme koristile.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Kako dolgo in kako globoko misliš da je treba premišljevati, preden nekomu daš diagnozo napačne percepcije realnosti, če:

- je prepričan, da so ga ugrabili vesoljci
- trdi, da ima vgrajen v glavi čip in ga država nadzoruje
- trdi, da zna leteti
- trdi, da mu je Bog naročil, da mora ubiti svojo mater
- trdi, da je v kontaktu z J. B. Titom

(pa vse so resnični pacienti, da ne boš mislila, da si zmišljujem)

5 sekund? Recimo deset, da naročiš laboratorij za halucinogene droge. That's it. Ali misliš, da bi moral preveriti, če dejansko pacient lahko leti? Kaj, naj ga porinem skozi okno? Ga poslati na slikanje glave zaradi čipa (ampak čip je baje neviden
smirk-1.gif
)? Ga prositi, da naj naslednjič vesoljci ob ugrabitvi pustijo avtogram? Naj grem na Dedinje odkopat Tita in mu pokazati truplo?

In zakaj za vraga bi moral več kot 5 sekund razmišljat, ko mi nekdo vrže naprej, da bog obstaja, zato ker on to verjame? Resno, zakaj? Pojasni mi to, pa bom zelo vesel. Pa ne pozabi, vsi zgoraj našteti pacienti so tudi neskončno prizadeti, ko jim razložiš, da si vse domišljajo.

Zablod se NIKOLI ne spodbuja. To je prvo vodilo psihiatrične obravnave. Ne vem, zakaj bi bili ljudje, ki verjamejo v boga kakorkoli drugačni.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Otrok, ki se na vrhunski ravni ukvarja s teologijo, je pa kaj?
confused-1.gif

Ideološko pranje možganov je škodljivo že v majhnih količinah, medtem ko je za pretiravanje pri običajnih obšolskih aktivnostih treba biti že kar mojster.

Tvoja primerjava je prav smešna.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mater ste zglajzali.

Drugače pa, na zadnjih straneh revije Ognjišče so opisane nove in malo manj nove cerkve.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Otrok, ki se na vrhunski ravni ukvarja s teologijo, je pa kaj?
confused-1.gif

Ideološko pranje možganov je škodljivo že v majhnih količinah, medtem ko je za pretiravanje pri običajnih obšolskih aktivnostih treba biti že kar mojster.

Tvoja primerjava je prav smešna.

Si živ dokaz lastne trditve.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A ban ni bila kazen?
A ti misliš, da sem si posebno v spomin vtisnil vse tiste, ki so dobili izlet zaradi neprimernega vedenja.
Da, ne vem za tebe, se ne spomnim, ni sprenevedanje, si vesel zdaj?

Spomnim se le starega deda, ki me je potem "iskal" po forumu in se poslovil.

Vidim pa, da je travma od termalne vode še vedno prisotna. Zdaj je takšen letni čas, da bi ti kakšne terme koristile.
Ne, tisti ban je bil izraz tvoje lastne nemoči v pomanjkanju argumentov in zloraba moderatorskih pooblastil.

Kazen je sledila, ampak fasal si jo ti - izguba moderatorskih pravic. Poleg po tistem na forumu nekaj mesecev ni bilo tvojih novih prispevkov. Koga je sedaj kaj bolelo?

In če misliš, da ti kdorkoli verjame, da se ne spominjaš bana zaradi katerega si izgubil moderatorske pravice - potem si poišči strokovno pomoč. Za začetek se obrni na Jerneja - očitno je stokovnjak za zablode.