Nissan goljufal z GT-R na Nurburgring

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Sramota za Nissan. Sem prepričan da nihče nima toliko denarja, da bi na blef ornil tako veliko ime kot je GT-R.
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kako pa da pol tudi na vseh drugih progah GT-R poseka poršejeve izdelke, razen GTja seveda.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Naslov teme je zgrešen. Saj na linku piše "Porsche accuses Nissan of cheating at Nurburgring "...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
...kaj ti tukaj ni jasno? Porsche obtožuje, da je Nissan goljufal. Bistvo je , da naj bi takrat uporabil nestandardne gume.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Porsche accuses Nissan of cheating at Nurburgring != Nissan goljufal z GT-R na Nurburgring, nič drugega;)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Michelin Sport Cup

Če so to za njih obične gume
bonk.gif
Nej ne jokajo, če majo sami podoben gume gor kokr obtužujejo konkurenco.

Če majo lahko Carrera GT, SLR obične Pilot Sport gor..
grin1.gif

BTW: dol mi visi kdo je hitrejši
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
hysterical-1.gif

poršu je bad da je pač nissan naredu boljši avto za tretjino njegove cene in se je v neki mogu zapičit a ne.. in drugega kot gume očitno ni našel... patetično
smirk-1.gif

še c/p komentarjev iz linka:

Citat:
Looks like Porsche feels a little threatened that a car costing less than half the price of its own cars, and not built in Germany, can be such a strong performer. I agree with Peter, I think Porsche should stop criticising the GTR.
Posted by: Sam - Brisbane 30 September 2008 9:57am

Boo hoo - porsche is spooked.
Posted by: fred - 30 September 2008 9:56am

When the R35 GTR first hit the ring and broke 911 Turbo record, it was a wet track, so semi-slick would've be a disastrous choice . The GTR then smashed the record again while test driving the V-Spec model. Porsche, stop criticising the GTR and finds ways of improving!
Posted by: Peter North - Sydney 30 September 2008 9:13am

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No ja, v bistvu mi dol visi kdo je hitrejši, ker nobenega ne bom imel. Pa ne zato, da si ga v prihodnosti ne bom mogel privoščit, ampak zato, ker imam druge prioritete v življenju....ampak; kolikor jaz vem GT-R ni NIKOLI šel na "lap record" v dežju, kot tale Avstralec navaja. Samo ne enem oz dveh delih je bila cesta malo vlažna. Čist tko...
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ne? A res?
bonk.gif

Za mokro progo narest tak cajt bi rabu 1000hp pa ene racing class dežne gume.

Bli so mokri fleki, nikakor pa ne mokro, prej suho. Sej so ble slike od takrat ko je prišel pol ta cajt na plan.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
mogoče je pa vseved sedaj zaposlen pri poršeju.on je mel tud vedno neke izgovore ko mu ni šlo na dragih
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
lol

no ja, kolikor se spomnim se je on izgovarjal da je bila njegova polovica proge bolj vlažna al neki v temu smilslu, ne pa da je imel nasprotnik race gume on pa street ampak ok, to so detajli...
grin1.gif

drgač pa mogoče nebi blo slabo da bi ga zaposlili pri porscheju, mrbit bi pa pol znal za manj denarja naredit kakšen stroj, ki bi bil hitrejši od nissanovga GTRa
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

drgač pa mogoče nebi blo slabo da bi ga zaposlili pri porscheju, mrbit bi pa pol znal za manj denarja naredit kakšen stroj, ki bi bil hitrejši od nissanovga GTRa
grims-1.gif

mislim da to ne bi bil velik problem.namesto poršejevih motorjev bi notri natlačil mazidne V6
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
ja goba, pa še jst bi mogu vozit pa bi blo... qrc k so te zadeve trenutno na stranskem tiru, a ne?
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

grims-1.gif

mislim da to ne bi bil velik problem.namesto poršejevih motorjev bi notri natlačil mazidne V6
evil.gif

morda pa res
grin1.gif
sicer pa roko na srce, un V6 motor leti čist preveč glede na to da je daily driver, nima ne turbine, ne kompresorja, ne smejalnega plina... pa še fakin težak avto ma za gnat, čist pretežkih 1200kg :\

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sem Porsche fan in mi je dejansko vseeno za to če je ta GT/R al kaj je že par sekund hitrejši na progi od 911, ker ne jaz in ne nihče drug tukaj ne zna v praksi izkoristit teh par "s" več ki jih ponuja GT/R, tako da ti časi iz nur-a niso nič drugega kot pa praznjenje jajčk patetičnih japan fanov, je pa dejstvo da Nissan nikoli ne bo Porsche, pa naj bo 2 minuti hitrejši.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
nissan ne bo nikoli porsche, prav tako pa porsche ne bo nikoli nissan. se pravi veliko muzike za malo denarja. da bom pa nakartal muchos več €€€ zato, da bom mel tist porschejev znakec na haubi... heh, won't happen. če bom kdaj kupil porscheja bo to zato, ker se mi bo dotični model full dopadel in ne zato, da bom lahko rekel, da vozim porša. waw.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pa glih to je fora GT-R-a (da je v vsakih rokah izjemno hiter)...se vidi kakšen nepoznavalec si.
ne-ne-1.gif

Pa če čas na ringu drži je to eno desetletje razlike, tudi na Slovenskih cestah in ne sam ena napačna prestava stran.

Tako razliko naredi P GT, katerega morjo tud profiji peljat 20 krogov, da pridejo blizu limitu, ker je tako živčen in nevozen za smrtnike.