Neželeni učinki cepiv (Engerix B)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Nekateri pa tudi ne...

Pa sva spet pri statistiki in tvoji neskončni paranoji in populizmu na deseti decimalki.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

O javnozdravstveni statistiki? Nalezljivih boleznih? Cepljenjih? Imunologiji?

Ne, ne... popolnoma nobenega pojma. Kar na pamet govorim, kar sem prebral v Žurnalu.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Za kako drugega bi se morda celo potrudil in poiskal kakšen relevanten članek, za katerega vem, da bi ga kritično prebral. Zate pa je jasno, da boš vsako tovrstno stvar ovrgel kot produkt skorumpiranih zdravnikov in/ali farmacevtov. Tako da nima smisla.

Sicer pa no daj, prilepi še kak znanstven članek od SVOOD-a.

Cepljenja povzročajo raka.
Cepljenja povzročajo impotenco.
Cepljenja povzročajo...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe
navedel sem članek, ki ga je spisala strokovno usposobljena oseba podprto z strokovno publikacijo in navedenimi viri.

Kr se vaše takoimenovane odgovornosti tiče, si me nasmejal. Bi blo pa zanimivo slišat zdravnico ki krši zakonodajo ob morebitni hujši reakciji na zdravilo:

to sem vam pa pozabla povedat

in potem svizec zavije čokolado...... Dejansko pacientom lažete........ in to je fact

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

In kaj je z vsemi ostalimi članki, ki potrjujejo učinkovitost in varnost cepiv?

Stroka je pač dala na tehtnico tveganje in dobrobit cepljenja in rezultat je jasen. Tebi pač to ni všeč. Smola. Verjetno bi tudi po avtocesti rad kdaj peljal več kot 130. Guess what - ne smeš. Ne toliko zaradi sebe, kot zaradi drugih.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Lej Jernej verjamem, da nisi tok neumen, da nebi razumel pointa........

Če je nekaj obvezno, ne smeš dajati na tehnico in more bit varno in nosit posledice, ki jih pa noben od vas noče nosit. In roko na srce, skoraj prej boš danes dobu reakcijo na cepivo kot pa da bo otrok fasou hep B.......

Še zmeraj ne razumem, zakaj tega oz vseh možnosti ne poveste staršem, ki pripeljejo otroka, če že navajate lažje simptome, ter ne ponujate morebitna testiranja na sestavine cepiva...

stvar je jasna, ker bi vam rekl ne...... tukaj je stvar paradoksalna, po eni strani ne opozorite, nato pa verjetno rekl, sej ste sprejl tveganje...

To je naša banana država in vi ste del tega..... Ti ne morš nečesa obvezovat, za kar ne morš jamčit. V razvitem svetu je prvi pogoj, pr nas pa je praksa siljenje in neodgovarjanje.

Ni čudnega, da imajo ljudje slabo mnenje o zdravstvu, seveda precejšen delež nosite tudi vi..... Vem pa da 2 miljona GSK-ju prija. Vemo tudi, da tega farmacevta toži precej ljudi tudi države same...

Vemo pa tudi za podkupnine, ki jim vi pravite izobraževanja.... toliko o tem...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Varnostni pasovi so potencialno nevarni (vsako leto bi nekaj ljudi preživelo, če bi jih ob nesreči katapultiralo iz vozila). Stroka je dala zadevo na tehtnico - in tako varnostni pasovi kot tudi biti pripasan so obvezni.

Mislim, da si ti tisti, ki tu ne razumeš bistva in zadeve gledaš preveč ozko.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
še zmeraj te nihče ne sili da greš v avto..... je res ali ni?

sem ti napisal, da človekova ustavna pravica je:
Da na otrokovem telesu dovolim samo in izključno take posege, ki so nujni za ohranjanje njegovega zdravja in za katere izvajalec prevzema vso odgovornost – tako za izvedbo kot za morebitne posledice – in sicer v pisni obliki.

Če bo - stem se pa ukvarjaj ti, ker je malo verjetno da bo kdaj okužen in prav tako kot trdiš ti, da bodo maloverjetno hujše posledice.

kar sicer dvomim, ker ima proizvajalec farmacevt ne ravno dober sloves v svetu.....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Jest hočem živet v Sloveniji...

ti očitno nebi rad, zaradi nevzdržnih finančnih razmer, kot praviš? Point demokracije je ta, da o sebi odločam sam in ne ti, ki bi rad zdravil a ne jamčil.....

jebiga tkole je lahko vsak dohtar. Mene bi bl skrbelo zakaj ne delate po zakonu?

mogoče zato, ker bi vas odfukala zavarovalnica....... ko gre kaj narobe se pa prelevite v vloge žrtve in šikaniranja, vas reveže arogantneže vlačijo po medijih...
no sej potem Gordana nastopi, ki je posojilodajalec, upravljalec, pravnik in zaščitnik vse v enem.

Glede tega ste unicum v sloveniji in imate srečo, da ZZZS plačuje storitve več ali manj le v Slo... ko se bo to spremenilo ne boš gledal niti za 10eur v luft......
boš doma kjer si raje...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Če želiš živeti v Sloveniji, potem boš živel po pravilih, ki veljajo v Sloveniji.

In nazadnje ko sem preveril, v tej državi z obveznim cepljenjem in zavidljivo kvalitetnim javnozdravstvenim sistemom v prvi vrsti ščitimo imunsko najšibkejše in obenem preprečujemo virusne in bakterijske epidemije. Ravno zato ne vlačit sem demokracije... le ta ti dovoljuje popoln egoizem (česar se očitno s pridom poslužuješ) točno do meje, ko začne vplivati na druge. In tukaj ŠE KAKO vpliva na druge.

Če si torej mnenja, da je tveganje cepljenja preveliko zate in za tvoje otroke - še enkrat - spokaj in pojdi.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jest sem stvar za mojega otroka rešil, tako da tudi pisnl niso na MZ-ju.....

ko napišeš odgovornost našemu ministrstvu, se postopek takoj konča........ Pri vas tudi na žalost.
Javno mnenje o našem po tvojem kvalitetnem zdravstvu pa se lahko le smejim....

saj ni res pa je.... in ja 10 eur je preveč za take kot si ti... Ni čudno, da vidni politiki hodjo ven na zdravljenja, zaradi našega kvalitetnega javnozdravstvenega sistema....

Ti ne ščitiš nobenga in tudi jamčiš ne za nobenega...... Če jutr si ali pa te ni smo na istem, vsaj kr se zdravstva tiče...

Moje mnenje je ustavna pravice za sebe in mojo družino in ti se lahko samo na debel userješ, prav tako se starši skoz bolj osveščajo, da boste tako kot v razvitem svetu dobivali kajle farmcevti in njene prostitutke...

Slovenija drugače tudi to omogoča
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če temu, kar počneš ti, rečeš ozaveščanje... tudi prav. Obstaja namreč še en izraz - IDIOCRACY.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
taisto lahko rečemo tudi za tebe.......

Vem da se članice Z EU ne motijo, ti pa si napauhan z strani farmacevtskih maironetk. Upam, da imaš vsaj kej stimulacije za to kar prodajaš in ne morš jamčit...

kmal boš za to tudi odgovarjal in plačal in ne boš mu samo moralnega mačka...
ko boš enkrat pravi profi........

do takrat pa boš lahko predstojnikom nosil kavice ali kapučine in kimal kako krut je svet in kako malo vas cenijo,

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Brez skrbi, da dobro vem, kakšna je moja odgovornost.

Pa pri nas imamo avtomate za kavo... ti očitno res še vedno misliš, da živimo 20 let nazaj.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Brez skrbi, da dobro vem, kakšna je moja odgovornost.

Pa pri nas imamo avtomate za kavo... ti očitno res še vedno misliš, da živimo 20 let nazaj.

to vem da imate avtomate, vendar sam avtomat ne prinese kavice na mizo??? al mogoče kej ne vem?

torej veš, da odgovornisti ni..., če pa jo imaš tako kot fajmoštr, potem se mogoče strinjam da jo imaš
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

V tej temi si dobro demonstriral, da nimaš pojma ne o zdravstvu, še manj pa o zdravniškem poklicu. Tako da se z nadaljnimi komentarji na to temo samo smešiš in utrjuješ svoj položaj - Alter Troll-a.

Glede na to, da imaš že otroke... a nisi malo prestar za tako infantilne izjave (včasih imam pri tebi občutek, da debatiram z nekom na nivoju srednješolca).

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
infantilne izjave

ne vem kdo daje glupe primerjave avtocest in pasov in ne vem česa.......
Hočeš bit 100% a nisi... v tem je keč.... clo boga v to mešaš....

Ko ti zmanjka argumentov, ti glupe primerjave in opazke talaš?

pejt iz Slovenije in ostal infatiln šit..... pol sem pa jest otročji...

Fant, če boš kaj jamčil boš tudi odgovarjal... face it.....

Dal nisi nobenih statistik in nobenih drugih stvari...... Na kršenja zakona nisi reagiral....

nabijaš eno in isto.... in ja v slo se je možno izognit obveznemu ceplenju in tveganju to je fact......
vidm pa da tebe to čist iz tira fukne po domače...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.