Neželeni učinki cepiv (Engerix B)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Aha, ni še bilo over&out, ampak si se šparal še za en paranoičen izpad.

Sedaj zaključil z nakladanjem?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Ladies first
hysterical-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Očitno ne...

Voda na tvoj mlin je samo to, da Čvek ni malce bolje moderiran. Ker tole resnično ni več ničemur podobno. Kot da bi v neko resno debato spustili otroški vrtec.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.165
6.999
113
morem priznat da nisem vec zlo v stanju spremljat debato, me pa zanminia kdo je karin rizzer. Pa jz sm mel tud slepic vnet. Pa so mi ga lepo ven dali.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
se strinjam ti je copy paste funkcija crknila.... oz c in p tipki zaštekali?

V vsej tej temi pa lahko povem le to, da ne moreš skriti svojo osebno užaljenost... Ker pa tko rad poudarjaš otroškost v določenih postih, si ti tudi part of that.

Čeprav to nič ne škodi....., če nč druzga mal popestri nabijanje iz obeh strani.....

Zaradi tebe sem dobil tisto opazko pod nickom, čas je da si ti tudi pridobiš kašnega...

Moj predlog je astroboy, ker si naravoslovec in ti je vesolje velika ljubezen.... pa v tem ni nič slabega od moje male najljubša risanka....

no pa lahko noč....
Astroboy001w.jpg

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
mag. Karin Rižner, univ.dipl.biol.

Pa ona ni napisala članek za Svood, temveč si je le ta njeno expertizo sposodil... Pa tud ona se mi zdi ni članica svooda..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Meni se zdi da si kvečjemu ti iz kakega peskovnika prilezel. Ne da bi Jerneja branil, ga ne poznam, nisma prijatelja or whatever.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Titulo imaš zaradi tega, ker si v temi o alternativni medicini zagovarjal izjemno egoistično stališče, da ti je popolnoma vseeno za zdravje drugih, samo da je tebi ok. Saj ne da je v tej temi kaj drugače...

Jaz sem sicer predlagal titulo "mrhovinar".

Tako da si si titulo (kar primerno, moram reči), pridelal kar sam.

Razloge za pisanje v tej temi pa sem že napisal:

Če ne bomo pazljivi, bomo kmalu dopustili, da bo glas tovrstnih paranoičnih trollov kot je naš reality, dejansko postal relevanten tudi izven internetnih debat. Samo poglej ekofašiste na primer. Kaj to pomeni dolgoročno, si niti ne upam pomisliti. Vladavino paranoje, straha pred znanostjo, straha pred napredkom, predvsem pa vladavino nekritičnega in egoističnega pogleda na svet.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Jernej ti se kr ne morš sprijaznt, o kakšnem napredku ti spet sanjaš.... ej ti ne morš nudit niti ene kur-čeve odgovornosti, kaj šele ostalo. Če bi tako kot v razvitem svetu enkrat za kej odgovarjal, bi vas pa hitro grabila paranoja.

Kr se tiče obveznega ceplenja... v mnogo bolj razvitih državah je ceplenje neobvezno (so šli iz obveznega v neobvezno)...

Če je koga lahko strah, je to samo pred takimi šalabajzerji kot si ti, v imenu znanosti posiljujejo in nočejo odgovarjati... to ni znanost ampak primitivizem.

Tvoj primitivizem se je kazal pri novi gripi, pri kateri si parnojo zganjal. Zaradi tebi podobnih ljudi so šle miljarde sedaj neuporabljenih cepiv, ki nas bo rešila pandemije, ki ni nikoli bila...

Kako naši ljudje zaupajo zdravstvu pa so pokazali še tisti ki so se cepili in hodili v avstrijo po cepivo..., da bo mera polna se ni hotelo cepiti niti nekatero zdravstveno osebje.....

znanost in vaš sl. ceh nima skoraj nič skupnega... ste pač po vaše slabo plačani šalabajzerji, saj vam niti naši vrli politiki ne verjamejo in se oprerirajo zunaj in to samoplačniško, čeprav mu tukaj nudite zdravstvo zastonj.

ne samo to, celo vi mu svetujeto to...
in the name of science.....

In še nekaj ko bo vaš ceh prišel do stopnje neke odgovornosti, ki bo v praksi res odgovornost ne le na papirju, boste dosegli nek napredek, ki ga v tujini imajo, ter profesionalnost...

kr se tiče materialnosti in egoizma.. obenem to meni očitaš, po drugi strani pa ti ni všeč 10 eur na uro, ko ti sodržavljani crkavajo od socialnih podpor.....

ti pa sanjaš kaka krivica se ti godi, ko pa pride do točke odgovornisti... pa ja... znanost kar naenkrat zgubi pomen....

še enkrat jebeš take šalabajzerje.........

in ja tudi alternativa je priznana v tujini, pri vas ni...

aja sej res tam so prizadeti... ti pa si znanstvenik, jamčiš sicer ne ampak si samozadosten...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Vedno bolj spoznavam, da je tvoja titula res zadetek v polno.

Vudu - lešinar.

Paranoja - egoizem.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
govor nematerialista:
In spim čisto ok. Ni na zdravnikih, da bomo igrali dežurne altruiste in strelovod za politike in ekonomiste. 40+8 ur na teden opravljamo svoje delo (poslanstvo, če tako želiš) za mizerne plače (v primerjavi z zahodom) in to je to.

samo to si skupnega najdu z zahodom....
ti šment....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
po plači bi se rad primerjal z zahodom

po neobveznosti cepljenja in prizanju homeopatije, pa ne.......

pogled na svet........ pa kje ti živiš aja v Sloveniji....

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.114
1.052
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kr se tiče obveznega ceplenja... v mnogo bolj razvitih državah je ceplenje neobvezno (so šli iz obveznega v neobvezno)...
Pa kaj hudiča ti ni jasno?
V Z EU državah je ceppljenje neobvezno, ampak precepljenost je še vedno nad 95%.
To pa zato, ker so tam malo pametnejši ljudje doma, kot je naš reality.
In ravno zato, ker se v Z EU ljudje zavedajo prednosti cepljenja, ni potrebna prisila z zakoni, kot je to potrebno v bananistanu.
Ko bo tudi pri nas enkrat ljudem potegnilo, da je cepljenje OK, se bo lahko ukinilo obvezno cepljenje.
Do takrat pa STFU, za tvojega necepljenega otroka pa upam, da se bo z 15imi leti dol dal, pa kakšen hep B fasal, potem pa rekel "hvala, oči"

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Torej je plača premosorazmerna temu, ali sprejemaš homeopatijo in temu, če se strinjaš z obveznimi cepljenji?

aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.