Nexus 5 - prvi vtisi.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Telefon je bomba.

Kdor bi rad enak telefon(po specih) kot nexus 5 ampak bi rad večji ekran in (veliko) boljšo baterijo (3000 mAh) pa naj vzame LG G2 in namesti CM11. Baterija ob ne veliki uporabi zdrži tudi do 5 dni.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Telefon je bomba.

Kdor bi rad enak telefon(po specih) kot nexus 5 ampak bi rad večji ekran in (veliko) boljšo baterijo (3000 mAh) pa naj vzame LG G2 in namesti CM11. Baterija ob ne veliki uporabi zdrži tudi do 5 dni.

Je zdaj kaj lažje naložiti oz. fleshati CM11...do nedavnega je šlo tudi preko aplikacije na Play-u?

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Res ne bi vedel. Nikoli nisem bil fan raznih flashy aplikacij za flešanje. Zame je še vedno najenostavnejši način, čeprav se sliši težavno, flashati costum recovery (cwm), prvič preko računalnika (npr. odin, fastboot). Potem pa ko imaš enkat cwm pa greš od tam po želji. Se pravi najprej narediš backup obstoječega celotnega roma, potem pa snameš iz neta nov rom + gappse in jih daš na telefon, greš v cwm z combo tipkami izbereš wipe data, wipe cach, potem pa instal zip as... izbereš rom, ki si ga dal na tel daš ok, narediš enako z gappsi. reboot in to je to. Privč traja kakšno minutko več in to je to. Ko imaš enkrat cwm lahko delaš kar hočeš, backup, restore, instal cwm flashable files.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Saj če prav razumem so samo te spremembe

larger speaker and microphone holes along the bottom of the display, as well as buttons which are more flush with the device.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Težko boš vedel... Jaz tudi čakam, da jih VamaTrade dobi, da svojega pošljem na servis.
Se res nobenemu ne dogaja, da se mu jakost zvočnika zniža in ne sluši sogovornika (in on tebe) ?
Jaz vem že za 2 primera.
Predvajanje zvoka (recmo YT) je totalno preslabo, medtem, ko je jakost zvoka pri posnetkih hreščeča in totalno prenaglas..
Da ne omenjam fotkiča.

Nevem, dejansko sem razočaran nad telefonom...
frown-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mala para malo muzike. Dobesedno
evil.gif

http://au.ibtimes.com/articles/524834/20131125/lg-nexus-5-top-10-encountered-issues.htm#.UvJVHbTZ5dY

Citat:
I had mine for a couple months now and every so often someone I'm texting will send/ receive messages with fragments of other older messages added to the sent message. On a couple occassions I have sent pictures without even knowing and they oddly dont appear on my screen but do on my friends. Anyone know what this may be due to??
lol

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Težko boš vedel... Jaz tudi čakam, da jih VamaTrade dobi, da svojega pošljem na servis.
Se res nobenemu ne dogaja, da se mu jakost zvočnika zniža in ne sluši sogovornika (in on tebe) ?
Jaz vem že za 2 primera.
Predvajanje zvoka (recmo YT) je totalno preslabo, medtem, ko je jakost zvoka pri posnetkih hreščeča in totalno prenaglas..
Da ne omenjam fotkiča.

Nevem, dejansko sem razočaran nad telefonom...
frown-1.gif

Pri meni je po updateu 4.4.2 vse brez posebnosti, dela kot mora
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Meni se občasno zgodi, da kdaj sogovornikova glasnost pade (to je lahko še pred vzpostavitvijo zveze - ko še dela tu-tu
evil.gif
).

Vendar se mi zdi, da sedaj (z zadnjimi verzijami Franco Kernela) ni več toliko težav. Drugih težav sam nimam in sem nad telefonom prav navdušen.

B81

22. jul 2007
37.586
10.873
113
Imate kakšno pametno folijo proti prstnim odtisom za N5?
Sem kar v S! trgovini kupil eno folijo pa je čisto zanič, odtisi se vidijo sto na uro.

Pa še etui, kupil tudi na S! tega Chameleon, ki je sicer ok, nima pa ne telefon, ne etui prostora za vrvico, ki jo daš okoli roke, ko uporabljaš (sta mi dva telefona že padla iz rok zaradi tega, ta je pa še večji).

Torej je ideja za kak dober etui?

Tnx

Steve

Guru
13. avg 2007
10.009
1.896
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
evil.gif

http://au.ibtimes.com/articles/524834/20131125/lg-nexus-5-top-10-encountered-issues.htm#.UvJVHbTZ5dY

Citat:
I had mine for a couple months now and every so often someone I'm texting will send/ receive messages with fragments of other older messages added to the sent message. On a couple occassions I have sent pictures without even knowing and they oddly dont appear on my screen but do on my friends. Anyone know what this may be due to??
lol

Ti si en celi lol. Obesas se na neke buge v sw, ki jih vecina nima in to vse da se potolazis in opravicis duplo ceno konkurence, kjer se takozvani premium telefoni lupijo in zvijajo. Dosti para, malo muzike. Lol

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
evil.gif

Citat:
lol

Ti si en celi lol. Obesas se na neke buge v sw, ki jih vecina nima in to vse da se potolazis in opravicis duplo ceno konkurence, kjer se takozvani premium telefoni lupijo in zvijajo. Dosti para, malo muzike. Lol

Se podpišem pod tole
hysterical-1.gif

pitastrudl

Pripravnik
13. jan 2014
40
0
6
Ljubljana
Obišči stran
pri vseh telefonih, jih je nekaj z serisjko napako. Vsi proizvajalci hitijo, in tako se tudi napake delajo. Zato pa vedno nabavim telefon kake par mesecev po izdaji, da ne dobim tistega prvega z največ napak
smile-1.gif
.

B81

22. jul 2007
37.586
10.873
113
KSZ

Vprašanje glede mailov:

Se lahko kje nastavi, da ko zbrišem pošto iz odjemalca na računalniku, se potem pobriše tudi iz telefona? (vsaj na Arcu imam tako)

Tu je le opcija: Izbriši epošto iz nabiralnika.

Kaj sicer uporabljate za emaile?

Tnx

B81

22. jul 2007
37.586
10.873
113
Za dva IMAP, za enega POP3, pa še na enem bom POP3.

Sem opazil, da le pobriše, ampak čez nekaj ur. Preverjanje pošte je nastavljeno na 15 minut.

Potem nisem našel pdf priponke za odpret.
Ni mi všeč, nekaj drugega bi raje naložil,.