Nexus 5 - prvi vtisi.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Tole so hw popravki, glede na uporabniški feedback. Sigurno pa ne bo novo ime "5s"...
Tudi pri Nexusu 4 so naredil hw spremembe po prvi rundi...

APM

Pripravnik
28. okt 2013
121
22
18
Te malo povečane odprtine ne bodo pripomogle k kakšni bistveni razliki. Je pa 4.4.2 posodobitev precej izboljšala kvaliteto in glasnost zvoka.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
S je tam zaradi množine in ni to nov telefon...
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
En problem imam še...

Vsi, ki imate 5ko. Kater prog uporabljate za SMS? Jaz imam trenutno GoSMSPro, pa nemorem pošiljati MMSov. Prejemam jih normalno, poslat jih pa nemorm... Tisti HangsOut mi je tak, lebav...
frown-1.gif

Kšna ideja oz predlog za SMS...
smile-1.gif
?

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
ql telefon drugače... ga mam že neki časa...
baterija mi drži 4-5 dni... se kr menim službeno, res pa da ne brskam tolk dost po telefonu...
jaz sem iz kitajske bumper naroču... 8 euru... čist ql... denarnica varjanta...
gosmspro morda še nima kej kompatibilno s kitkat? na začetku sem imel probleme s programi... zdej pa načeloma ne več...

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/291573-please-help-me-send-mms.html
http://forums.androidcentral.com/lg-optimus-g/239359-go-sms-pro-mms-issue.html
to pa pomoje si že našel, ampak vseeno če ti kaj koristi...

lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
To sem že prebral, potestiral. Rezultat je isti. Nekak mam zdele na sumu, da simobil uporabniki ne prejmejo MMs-a (sodelavka, ki je na M@ ga prejme normalno). Hecno pa je, da tudi jaz normalno prejmem mms, tako od S! kot M@...

Hmmmm
confused-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Evo lihkar sprobal. N5, M@, go SMS pro. Deluje brez problemov. Vsaj znotraj Mobitel omrežja.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja, na mobitel omrežje pošilja BP. Še vedno pa čakam na odgovor mobitelovih tehnikov, da mi sporočijo, da so popravl.

..kaj lahko narediš, če nemoreš koristit njihovih storitev
evil.gif
(in ne, ni napaka na S! strani, ker iz S! normalno prejmem mms)...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
@ovca

Če ti je še aktualno, poskusi tega . Jaz ga uporabljam že skoraj eno leto in ni nobenih težav. Sicer imam nastavljen delivery report, samo mi pri mms-jih ne deluje, lahko pa preveriš status (v pošiljanju, poslano,...). Logiranje ni potrebno, razen če želiš uporabljati dodatne storitve, ki ti jih nudi aplikacija.
wink-1.gif