Ja tehtam kaj je boljše/cenejše/lažje, predvsem ker so naše zavarovalnice spremenile pravila in ne moreš več zavarovat kasko začasno registrirano vozilo v tujini, gori pa je cena že tu-tu s prevozom.Jaz sem med korona cajtom dobil za 500€ za BMW 5 iz Berlina prevoz, je bila pa malo prijateljska cena in keš na roke, tako da se mi ne zdi 900€ toliko off. Zakaj se pa potem sam ne zapelješ dol z začasno registracijo?
Disi mi na avtodom. Ce bos ze gor, potem bi sigurno sam dol peljal.za kakšno vozilo gre točno?
Kdaj? Toliko sem jaz dal pred dvemi meseci za 14 dnevne za malega merđota.Jaz sem dall za 30 dnevne nemske coll table 300€ ... so mi prisle hudicevo prav dokler so nasi organi ugotavljali kako in kaj
Poudarek je na tem.Ja tehtam kaj je boljše/cenejše/lažje, predvsem ker so naše zavarovalnice spremenile pravila in ne moreš več zavarovat kasko začasno registrirano vozilo v tujini, gori pa je cena že tu-tu s prevozom.
Saj očitno bom sam dol peljal.
Preverim še Kurnika.
Januarja letos, kupoval od fizicne, agencija iz linka uredila prepis in zacasno regustracijoKdaj? Toliko sem jaz dal pred dvemi meseci za 14 dnevne za malega merđota.
Novo ceno za konkretni voz pa še čakam.